Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 29 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
БУБЕ, ЖК ще ти го издаде болничникя за преносването.

И на мен не ми казаха докога да капя капките.

Щом ще се затопля да пера количката.

# 106
  • София
Здравейте момичета.
Ние се гледаме с малчо и каката. Ревността е голяма, аз пък обратно на Брилянтин се чувствам гузно, че не обръщам внимание на бебето, заради Мишката. Тя откача, като почна да го кърмя - редовно го зарязвам наполовина наял се, за да се занимавам нещо с нея. Гледам да се засичат възможно най -малко и той си стои сам в стаята (добре, че е кротък). Чакам с нетърпение да се стопли, за да излизаме всички, че сега и това е драма - малката откача вкъщи, но пък иска само с мен да излиза и така се разхождаме на площадката пред блока набързо, преди таткото да отиде да работи, после набегом вкъщи да хапне Боянчо на пресекулки, щото каката иска 100 неща в този момент и т.н. Лудница!
Айде, отивам да го будя да яде, преди Мишката да се събуди.

Хайде да се отчитат и последните неродили мами - леко и бързо!

# 107
мацки,я  кажете тези лактогонни чайове имат ли ефект, когато почти нямаш кърма?
изобщо я кажете ка действат, помня, че някои от вас го ползваха.
педиатърът ми предписа лекарство за спиране на кърмата, защото вече нямало смисъл, ама мен ме гложди, че не съм пробвала всичко Sad

# 108
  • София, Лагера
Ей, два дни се скъса от рев това бебе, не беше такъв човек, какво го прихвана!  ooooh!

само в колата спи като пън... отивам да взимам баткото от ДТ, белким подремне малко, а за мама - бонус тишина  Mr. Green

# 109
Елч, педиатърката как разбра, че няма смисъл? Иначе по твоя въпрос- аз пия този на Хип, май повечко ми се пълнят гърдите.
Аз имам чуството, че от недоспиването кърмата ми намаля. Тези дни започнах да давам по малко-20-30 мл аптамил, защото при изцеждане установих, че изцеждам максимум 50-60 мл кърма от гърда, а малкия вече трябва да приема 80-90. Детето си я изяжда и е спокойно, че май и още да му дам няма да я върне. Тези дни ще ходя да говоря и с педиатърката кво правим.
Сигурно другия вариант е да го слагам на двете гърди, но така пък не ми се пълнят много - пробвах го. Съвсем съм се оплела с това хранене.

Искам да питам тези, които хранят с добавки с каква вода правите добавката? Едната педиатърка казва преварен розов Девин, а другата казва мината през кана Брита и преварена чешмяна вода newsm78 Аз по една случайност имам такава кана- подарявана ми е и така си стоеше.

Как почиствате нослетата на бебчовците си? Моя има едно сополче засъхнало навътре, пръсках със Стеримар ама не се маха, а няма как да бръкна толкова навътре. Имам аспиратор, но той не е ли за течни сополи newsm78 Май въздуха вкъщи е доста сух и му се запушва нослето и му се изсушава гърлото

# 110
  • София
От Стеримара не ти ли омеква достатъчно сопола, че да го смукнеш с аспиратора? Аз ги дърпам с аспираторче. Това са малки гъсти сополчета от кърмата, според мен, не от сух въздух. Понеже се давят като се хранят, поне моето бебе се дави.

# 111
Antoaneta, капя Офтакуикс капки, 4 пъти по 2 капки във всяко око. Такива слагаха в Токуда на бебетата със секретиращи очета, аз им звъннах да ги питам, те миказаха пак тези да взема. Имаме драстично подобрение от тях. Казаха ми да се капят поне 7 дни.  Peace
Ноеми, то и аз гушкам каката и си играем, и й говоря, но всичко рухва в момента, в който се наложи да взема бебето и, особено, да го храня  Confused
Елч, сега се сещам какво правех с каката на по-късне етап, когато ми се струваше, че намалява кърмата - пиех Калмацин - това е коралов калций на таблетки. От него определено ми се препълваха гърдите. Не се отказвай от кърменето, това е нещо безценно, което можеш да дадеш на бебето.
Бебеш, сигурна ли си, че възглавничката с костилки се слага на гръбчето, а не на коремчето? Че аз знам за коремчето и с каката така действах, сега пак  newsm78. А когато излизате навън със слинга сега в зимата беба как е облечена?
mrm, съчувствам ти. Добре че при нас каката ходи на ясла, иначе щеше да е ужас. Ох, снощи пак какви циркове имаше - каката се събуди от бебето и такъв рев му удари, защото аз трябваше да го взимам и да го кърмя, че се наложи да се изнесат с баща си да доспят в хола  ooooh!

# 112
  • Бургас
здравейте момичета!Най-накрая се докопах до комп-а.Много ми е трудно с малкия,по цял ден сме самички двамцата.Свекито идва вечер за къпането и толкоз,добре че последните 2 дни малкия се поуспокои,че бях стигнала до нервна криза онзи ден,като не бях спала нито през деня,нито вечерта.....
Кърмим се,но го дохранвам,в четвъртък ще видим колко е наддал!!
Етомира само ако може да поправиш,че малкия е роден на 21-ви,не на 23-ти Hug

# 113
Аз съм чувала,че може да се слага и на гръбчетои на коремчето. Simple Smile За слинга само веднъж го ползвахме навън и бяхме с космонавтче.

# 114
  • София
Обадих се в Ремедиум и казаха,че наистина днес са получили Деавит.

# 115
  • София
Здравейте момичета, аз днес се запасих с Деавит от аптеката в Кауфланд в Люлин  Peace
Вашите бебоци пръцкат ли? Аз от вчера на моята бебка почнах да и давам Колийф, и незнам дали е от него, но днес от следобяда се почнаха едни залпове... Grinning
Леле детето реве, аз си пиша...

# 116
  • София
teodolinka, готово Simple Smile

madlen_81, нашата бебка така пръцка, че свят може да ти се завие от миризмата. 

brilliantine, този Калмацин може ли да се пие без лекарско предписание? Имам огромна нужда от увеличаване на кърмата, защото Ива е на път да мине на АМ.

# 117
  • София
Здравейте момичета, аз днес се запасих с Деавит от аптеката в Кауфланд в Люлин  Peace
И аз съм в Люлин,може да се запознаем Simple Smile

# 118
look_at_me, ами то и аз виждам, че натам вървят нещата - в едната гърда нямам и капка, а от другата цедя между 5 и 10 мл., а малката шушка яде по 80...
и сега гледам хапчетата и ми е тооолкова мъчно, а малката суче толкова хубаво!

madlen_81, доволни ли сте от Колийф-а?
ние сме на Еспумизан Л и на прахчета Линекс бейби, но от 2 дни плаче денонощно...тя плаче и аз плаче, тя плаче и аз плача - ужас направо! толкова ми е мъчно, че не мога да й помогна!

# 119
Етомира, без рецепта се взима Калмацина, ами той си е като витамини реално (съдържа калций, магнезий и цинк)  Peace
Елч, не се отказвай, става ми мъчно само като чета!
Ггъбка, и аз съм в Люлин Wink

Общи условия

Активация на акаунт