Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 28 908
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Бубе благодаря, значи ще и давам. Страхувах се да не и стане нещо от кръвта.
Друг може и неоснователен страх, който имам в момента е, че да вчера малката след кърмене спеше по 3 часа, от вчера обаче не иска. Будува повече. Заспива на ръце и като я сложа в леглото се буди. Не плаче, на ми се струва, че прекалено много будува, а не знам не е ли малката това и се чудя дали и няма нещо. Вие какво мислите.

# 406
  • В две тъмни очички
kamelia_petkova Неоснователен е страхът ти - поне според мен де Peace. Все по-рядко ще започва да спи, а скоро може да зпочне и да иска да суче по-често...

klechoo ,аз много харесах нашия , приятелките ми ми го препоръчаха, но е в Люлин! Ако те изнтересува пиши!

Грозното Пате ...разказах го най накрая, ама е трябвало да изчакам още малко. Пропуснах, че Шана не е родила, за което пак й се извинявам! Ошашках я горкичката

# 407
  • София
Никой ли няма добър педиатър от софийските мами?
Аз моята педиатърка много си я харесвам,малко е серт ама много ми е помагала и винаги супер навреме и адекватно,ползвам я откакто се е родил синът ми,а в последствие записах и мен и мъжът ми при нея,а сега и бебка.Казва се Мариана Свещникова,в 12 ДКЦ,в Люлин 9.Проблем е обаче факта,че при нея има записани много пациенти и винаги се чака дълго,но вече съм се примирила донякъде,че при добрите лекари е така ooooh!

# 408
  • sofia
Клечо, съжалявам, че не си доволна от Хаджидимитров. Голямата ми дъщеря е при него и до сега не съм била недоволна, АБ не дава излишно, изчеква винаги!

Успех

# 409
Chopi аз питах нашия поп и той каза че на молитва се ходи точно на 40-тия ден а погачата се прави след това-и се прави за да се представи малкия човек на обществото

# 410
Бубе, тя Шана ни е безстаршна  Grinning Hug

И аз да разкажа.
Уговорката беше на 31.01 да влизам в болницата, за да предизвикват раждане.Преносвах вече с 6 дни и лекаря реши, че така е най-добре.Хич не ми се искаше да е предизвикано, но ме беше страх да протестирам.Обаче Дани си беше решил, че на 31 така или иначе си е неговия ден и рано сутринта, около 6 часа ми изтекоха водите.Тръгнахме към болницата.Приеха ме и за мое голямо учудване не ми направиха клизма  Laughing Нямах почти никакво разкритие - около 2 см, но бях със зелени води, затова лекаря каза да ме подготвят и за евентуално секцио, ако не успея да направя бързо разкритието.Имах и регулярни контракции на около 5 мин, не толкова болезнени.Включиха ми окситоцин около 8.30.За около 25-30 мин контракциите станах по-силни и по-болезнени.Вече имах достатъчно разкритие и секциото се размина и се поуспокоих малко.Времето на силни контракции до самото раждане почти ми се губи.Имам чувството, че всичко е минало за около 5 мин, а си беше повече от половин час.След като ме качиха на магарето с три напъна се появи Дани.Помня само как казаха, че пъпната връв била много дълга  CrazyЧак не повярвах, че толкова бързо се случи всичко, бях се настроила за повече напъване.При първите напъни се ошашках и помня как едната акушерка ми удари няколко шамара  Laughing Плацентата се роди бързо след Дани, сигурно нямаше и минута, но с помощта на лекаря. И после шиенето, ах.... шиенето.Най-големият ми страх, заради първото раждане, в което шевовете бяха най-болезнената част. Имах местна упойка, но усещах всичко и казах на лекаря.Тпй ме попита дали искам пълна упойка.Не трябваше да ме убеждава много  Laughing Докато се съглася и вече бях заспала.Толкова съм доволна, че проспах тази част  Crazy

Ето го и големият мъж Simple Smile  http://januarybabies2011.snimka.bg/baby/nashite-prekrasni-bebenca.557025.22317726

# 411
Дани е голяям сладуранко  Heart Eyes А на тая акушерка дето ти е забила шмара, не казвай че не си и забила и ти един  Laughing Crazy

# 412
  • София
ViFresh, дойде от там, че не знаех името, а исках да го запиша, за да не пропусна нещо. Вече е  оправено.

Клечо, аз съм много доволна от педиатъра ни, но е в Борово. Кажи, ако ти върши работа.

kamelia_petkova, ще спи все по-малко. Нашата Ива вече има дни в които почти не спи. Не се притеснявай.

Ние днес бяхме на село при мама и беше мнооого хубаво на припек на двора. Simple Smile

# 413
  • София
Никой ли няма добър педиатър от софийските мами?
Нашата е в Студентски град, ако ти върши работа свиркай да ти дам координати.

# 414
Дани е голяям сладуранко  Heart Eyes А на тая акушерка дето ти е забила шмара, не казвай че не си и забила и ти един  Laughing Crazy
Не успях, имах по-важна работа  Mr. Green Но в интерес на истината съм доволна, че го направи, защото се усетих, че изпаднах в нещо като паника, те ми казват да напъвам, аз викам  Crazy След шамара нещата се нормализираха  Laughing Mr. Green

# 415
И аз качих снимчици  baby_neutral http://januarybabies2011.snimka.bg/baby/nashite-prekrasni-bebenca.557025.22311899
На всички дами пожелавам много да ви радват мъничетата и да растат в едно по-добро бъдеще.   bouquet
А на Шана пожелавам леко раждане!

# 416
  • Пловдив
Chopi , като излизаме на разходка слагам боди с дълъг ръкав и тънки ританки, отгоре гащеризонче и после я пъхам в якето с чувала, нещо такова

Днес правихме 'пита' на Габриела.
Разказвам: сутринта бяхме на църква и попът ни чете 'чиста молитва', Води се, че до 40-я ден жената е нечиста, заради лохиите и раждането и т.н., чете й се молитва, за да се очисти пред Господ и да може отново да влезе в храма. Много се зарадвах, че попаднахме на отеца, който ни венча. Той ми прочете молитвата близо до входа на църквата, после ме попита дали 'последиците от раждането вече са отминали', аз потвърдих и той каза, че може да отида навътре да се помоля пред олтара и да 'представя' бебето.
После в ранния следобед у дома бях поканила жени на кафе и разни сладкиши. Разчупиха питата над главите ни . Беше приятно, жалко само, че лелята и вуйната на Габи, както и брат'чеда и брат'чедката не можаха да дойдат заради глупавия грип.   Tired
Поздрави на всички! Спокойна нощ и спящи бебета !! newsm07
Леко раждане на Шана и останалите очакващи радост!

# 417
Не успях, имах по-важна работа  Mr. Green Но в интерес на истината съм доволна, че го направи, защото се усетих, че изпаднах в нещо като паника, те ми казват да напъвам, аз викам  Crazy След шамара нещата се нормализираха  Laughing Mr. Green

Аз отказвах да напъвам и се дърпах нагоре, никой не ме е дърпал или пляскал, но в един момент просто си казах, че ако се разкъсам-разкъсам, ще го преживея   CrazyНай-големия ми страх са били винаги шевовете... Mr. Green Добре, че няма да раждам трети път  Crazy

# 418
Момичета  и момчета  Laughing благодаря ви zа успокоителните думи  , не остана ..
Пате дано и аz като теб на  6 ден,  да тръгне сама , утре ми е  6 ден и съм на  тонове.Но не мисля,че Ще тръгне ,като че ли си проправя път ,но иначе ниЩо zасега.

# 419
LadyAngel, ние сме на АМ. сега пробвах да й натискам крачетата към коремчето, но резултатът е нулев...

клечо, и аз много харесвам моя педиатър засега, но и той е много хитов и е трудно свързването с него, но пък свържеш ли се отговаря на всички идиотски въпроси, които имаш. и той е в люлин и е с частна практика.

бубе, много ясно, че ще изчакам. вече 2 месеца издържах без секс, няколко дни няма да ме убият Grinning но ми беше интересно дали някой се е престрашил вече, имаше и мацки без шевове Wink

Общи условия

Активация на акаунт