Отговори
# 570
Записах и аз дребната в ИСОДГ.... но в ОДЗ в които кандидатстваме... за набор 2010 е нулев приема.... тоест ще приемат следващата година, от ІІ ясленска група.
Мен това не ме притеснява особено, с две баби пенсионерки... все ще я загледат за някой и друг месец.
За отбиването- мисля си до 1г-1г и 3,4м да съм я отбила... сина ми го кърмех до 1г и 6м и той сам се отби... но ми бъркаше под блузата още 3м. Mr. Green

# 571
аз имам регистрация, но като вляза ме праща на профил семейство...и сега какво??

# 572
  • В сърцето на един мъж
Честити месечинки
Марини благодаря за бързия отговор. Heart Eyes Дано правилно да съм разбрала - в градината в която искам да го запишем има и ясла, но аз не искам за яслата а чак за градината - и не кандидатстваме сега, нали така.
На мен от студеното много ми се напуква устната, и гледам че сега и на малкия има малко забелена кожичка на долната устничка, която ако дръпна ще прокърви сигурно отдолу. Не знам с какво бих могла да го намажа.
Биби от де ки купи тези бисквитки. Днес мъжа ми и майка ми имат бойна задача да купят такива, но никъде не намираме, че и ние ставаме 1-2 пъти през нощта, пие само вода и заспива де ама ако си спинка с тези бисквитки цяла нощ ще е по-добре.
Незнам дали ще е хубаво времето по празниците, но ако е хубавко може да се съберем в някои парк ако има желаещи.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 18:36 от didi666

# 573
Marini,Ili,4естити месе4инки  Hug!
нефер,никой не те е забравил  Wink Hug
ние днес посетихме Джи пи-то,4е малко накашля като 4е ли..,но 4исти са и гърдичките,не ни изписа сироп за кашлица ,само капки за нос  Peace
Абе хора Ивето е само с 1 зъб4е ,2-рото уж е напът ,но май не е пробило ...има ли и други така,аз като 4увам по 7-8 зъба  Shocked а ина4е все се лигави,все сополи имаме ,някой път и разтройство ,с една дума вси4ки симптоми ги имаме,а все един зъб стър4и  Rolling Eyes
за спането-като цяло си спи добре през нощта,но напоследък мн странно  и трудно заспива-киселее,върти се много,отива в горната 4аст на леглото ,плътно да дъската на кошарката ,а ако е на спалнята и плътно до тази 4аст дето е за главите(как обяснявам само  Crazy)и там се намиста Simple Smileкакъв е този навик пък сега ?на някой познато ли му е това ?
Елена,хайде още малко ти е останало до финала  Hug дано намериш  това кош4е Hug

# 574
Здравейте мами Hug Биби,пустите бисквити на плазмон и аз ги търсих днес ,но само на 2 ,3 места и не успях да намеря.Утре ще сме за по-дълго време навън ,дано да намеря ,че и аз сън да видя JoyСамо да питам ,според вас,няма как да му ги дам в мляко ,ако ги дам преди да заспи на парчета дали ще има същия ефект newsm78
Аз съм далеч от класиране за градини ,смятам чак на 3 години да го пускам.На работа не смятам да се връщам ,пък да видим.Искам да питам нещо СПЕШНО!!!Нормално ли е цикълът ми да е нередовен  newsm78МИналия месец ми дойде на 20 -то число за първи път след раждането.Нещо му закъснява,да се тревожа ли или може и да дойде newsm78

# 575
  • последна надежда
Сутринта ще ходя до една ясла в района да се моля да вземат Марк и то от април по възможност. Търся спешно нова работа, а няма кой да гледа Марк.

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 21:43 от iveeeta

# 576
  • София
iveeeta, радвам се, че успяхме днес да се видим. Уговорката за утре остава - успях и аз да намеря нещо.
didi666 и ioanna_е, радвам се, че се запознахме лично  Grinning

Момичетааааа, да ви се оплача - току-що видях, че в нашия район (Възраждане), където има четири ОДЗ-та, свободните места са само 8 !!!!  Cry Живея на една ръка разстояние между две от тези ОДЗ-та и в тях приемът, обявен за набор 2010 е....... НУЛА  #Cussing out
Просто нямам думи  #2gunfire

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 21:16 от froh

# 577
Не мога много да следя, а и гледам темата ни се е поизнесла в Страстната тема  Rolling Eyes

Аз преди малко си изкарах акъла Sad Малкия яде каквото яде и като приключи мъжа ми вика имаш кръв... гледам на зърното ми кръв, малко ме наболява тази гърда тези дни ама пък чак кръв Sad И след малко Коко повърна една шепа кръв Sad Горкото дете, добре че мъжа ми ми видя гърдата, че иначе вече да сме в някое спешно Sad

Как да постъпя? Според мен е само от разранено зърно  newsm78 поне такова нещо виждам...Мисля да не го храня от тази гърда, а само да я изцеждам известно време  ooooh! Какво мислите вие? Тя тази гърда ми прави проблем напоследък.  три пъти вече ми се запушва и прави бучка (това ако не съм го хранила известно време  Rolling Eyes )

# 578
Марини благодаря за бързия отговор. Heart Eyes Дано правилно да съм разбрала - в градината в която искам да го запишем има и ясла, но аз не искам за яслата а чак за градината - и не кандидатстваме сега, нали така.
Ммм, не! Щом има и ясла, значи е ОДЗ и за да има шанс въобще за прием ще трябва още сега да кандидатствате. Сега ще се запълнят групите и децата от яслените, директно ще преминат в градинските и единствено има шанс за единични бройки, ако някое дете решат да го местят в друга градина като стане на 3. Ако градината е ЦДГ тогава в нея се кандидатства, когато децата стават на 3. Прецени добре! Hug
Ох, Еличка_мама, много болезнено звучи! Дано да се правиш бързо! Аз съвет не мога да дам..може би в Кърмаческия?!
Ивета, аз намерих една, но наистина няма как да стигна до МОЛ-а! Ще я пазя за следващият път!

# 579
Някой може ли да ми прати ЛС с това, което събирате? Ивета?

# 580
Някой може ли да ми прати ЛС с това, което събирате? Ивета?
И на мен ако може
Момичета искам да ви питам- Тези който пазарувате в Карфур. Знаете ли кашон Памперс № 4 колко броя са? В Кауфланд са 99бр за 37лв, а бяха 30лв Confused АМ също са го вдигнали с 1лв

# 581
  • В сърцето на един мъж
froh и аз се радвам, че се запознахме  Hug
Марини още веднъж благодаря. Оказа се, че градината е ЦДГ и няма да кандидатстваме сега
Elichka_mama -  аз си бях разранила много гърдата от помпа и ми бяха предписали АБ за мазане. Консултирай се с док най добре.

# 582
Еличка мама,дано да не е нещо сериозно запушването  PraynigКонсултирай се по най-бързия начин с консултант по кърмене и дано да има скоро благоприятно развитие на нещата PraynigДа чукна на дърво ,никога не съм имала проблеми и не мога да помогна с нищо Praynig
Вили Ник,ние сме вече на Памперс 5,купуваме 48 броя за 22 лв,не знам в Кауфланд да са били чак толкова евтини четворката newsm78 Да не са били на няккаква промоция освен newsm78

# 583
Сори че не се включвам по темите но съм назад с четенето.Минавам да ви почерпя.Тъй като тоя месец няма 30та дата от 1ви моя малък мъж завърши 10тия месец и започваме 11ти.По случая ,да ви е сладко.

# 584
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА АПРИЛСКАТА ДРУЖИНА И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!!! ПОЖЕЛАВАМ МАЛКИТЕ ЗА СА ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ВЕСЕЛИ!!!!!!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ПОРАСТВАЩИТЕ ДНЕС БЕБОЦИ!!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт