Отговори
# 690
Вили ник, много тъжна история... да не дава Господ, направо се разтреперих...
Биби, много са ми опънати нервите, но не ми се сърди. Твоето предимство е реално и съвсем не визирах твоя случай. Но познавам семейство - мъжа работи в Сименс, но нямат брак с жена си и не си е припознал детето. Тя ползва всички привилегии и помощи за самотна майка и двамата не смятат, че правят нещо нередно, а се изтъкват с това. Докато за хора като Ивета, които наистина имат нужда, няма механизъм да се възползват от нищо. Не е виновна единствено системата, макар че може и така генерално да се заключи, виновни са си точно хората и манталитета им. Или поне в голяма част от случаите. Бях писала в предишен пост, че госпожата на Марк си ми предложи да проверя как да изкарам Карина асматичка или хиперактивна или болна от нещо, за да я приемат, както са половината от децата в момента (реално нищо им няма). Така че съвсем не визирам теб Peace

# 691
vili_nik, ужасно! В този 21и век...
Tanya, аз също можех да изкарам баткото с някоя хронична болест, но никак не мога да си го представя. А в нашия район има яслена група, в която 50 деца са с ХЗ. Доста голяма наглост, но нищо не може да се направи! Приятна почивка! Sunglasses
Ех, wave, купуване на къща е една мечта, която се надявам да сбъднем, докато все още можем да се движим и на двата си крака, без помощни средства. Wink
tabu, ние избрахме Хамбара, защото сме сигурни с присъствие само двамата с любимия. Ако има пришълци, ще се гушкат на разтегаем диван! Wink
Теа вече е добре - чукам по всички дървета, наоколо. Искрено се надявам най-малко до рождения си ден да е здрава. Благодаря на всички за пожеланията! Hug
Ние след малко дружно отиваме към парка, ако има още някой там след обяда да свирка... Sunglasses

# 692
marini, а дечорлята какво ще ги правите?! Аз така мечтая за два младоженски дни с мъжа ми, че все го пренебрегвам...
Имам въпрос към тези от вас, които са били/са на 90 дневната диета. Знам, че си има тема, ама хич не ми се ходи по други теми. Та въпросът ми е, може ли след желаните свалени килограми да се спре и да се продължи с 90-те дена, през които се храниш нормално, но закусваш само плодове? Или трябва да се изкара до края режимът, все едно че сме постигнали желаното тегло?

# 693
Имам въпрос към тези от вас, които са били/са на 90 дневната диета. Знам, че си има тема, ама хич не ми се ходи по други теми. Та въпросът ми е, може ли след желаните свалени килограми да се спре и да се продължи с 90-те дена, през които се храниш нормално, но закусваш само плодове? Или трябва да се изкара до края режимът, все едно че сме постигнали желаното тегло?
аз сега я правя, но не се ограничавам, даже си позволявам, ако ми се дояде нещо си позволявам, нали все се опправдавам, че съм кърмачка  Hug но като цяло го спазвам и да ти кажа вече свикнах, много е разтоварващо, на 12-я ден съм 1.500 надолу Hug Но не мога да ти отговоря на въпроса  Hug

Калоян има два горни кътника, /с което стават 8 зъбчета/ през нощта, като ревна и почнах да мажа венчетата ме набучиха и двата, согурно преди седмица поне са пробили, а горните резци още ги няма, а сутринта ме е събудил в 5  Twisted Evil

# 694
здравейте,аз отдавна не съм писала ама с тези почивни дни си почивахме при мама
Elichka_mama пожелавам ви да не е варицела но ако е все пак леко да я изкарате
Elichka_mama - ако ти си я карала -> бебето още имаи с кърмата ще има антитела от теб. По-голямото може би също. Ина4е и 4овек с имунитет може да е преносител .Та ти гледай малките да имат силна имунна система - или няма да го изкарат или ще им мине лесно тогава и не се опитвай да ги опазиш - няма на4ин  Hug
с това не бих се съгласила,както някои се сещат  моя изключително кърмен(все още Георги я изкара на 3,5 месеца Sad )

# 695
  • София
Табу, по-добре я изкарай до края. Аз не съм чела книгата, ама момичетата от темата, които я правят за 2 и 3 път така пишат.
Таня, всички сме изнервени с тези градини, но болшинството предимства са истински (поне в нашия район), което мен хич не ме радва от гл.т. на класирането на Леа, ама каквото за всички - това и за гол Хасан. Peace
Меган, браво- бавно и славно, ама резултатно. Peace Аз зациклих с килата, ама може и да от фитнеса.
лека ви нощ Tired

# 696
bibi, megan@ благодаря. Не е за мен, тук една девойка се интересува. Накрая и теглих една и рече, че ще си търси книгата на руски, като съм толкова нескопосан и неинформиран преводач Wink
Аз тази вечер изпаднах в такава бяс, че още не мога да заспя. Така не помня да съм се ядосвала.
Лека от мен

# 697
vil_nik, Cry  много тъжно ми стана...
силви80,ох,мила,колко пъти съм си задавала тези въпроси!!!някой неща са направо непоправими в нашата държава SadТова за детските градини и яслите явно е голям проблем през последните години...
Биби,дано вси4ко е наред и си се успокоила! Hug
целувки и лека от  мен Hug

# 698
  • Бургас
Добро утро!
Биби, благодаря за инфото.  Hug Явно няма особена разлика между фитвайб и пауър плейт. Много ми се искаше да ходя 3пъти седмчно, но няма да стане. Останах си с 2-те тренировки и голямото желание.  Успях да навия мъжа ми за кростренажор Crazy Дано не ми стане закачалка, като аб-суинга  Joy .
Само да вметна, че бях преди 2 седмици на кавитация и от първата процедура имам 4 см. свалени от обиколката на корема. На втората процедура 0,5 см.  Close и ми останаха 2, надявам се резултатни да са, че ако ми е това резултата...
Марини, надявам се, че вече сте добре  Hug Благодаря ти, че сподели за пасирането. Янито също ту яде, ту му се гади.
Уж имам време и желание да пиша, ама все викам айде да се събере повече, че през ред мой пост ще има и както имах много за писане, сега вече нямаа... На 13 март ще сме рожден ден, но още незнам дали в клуб. Много ми се иска да отидем в клуб за да преценя дали ще стане за рожден ден на малкия. ВКъщи изобщо не ми е удобно да го правя. Има ли друг, който ще прави в клуб? Една позната ми каза, че не било хубаво да се празнува първия рожден ден (сега като го написах, мисля, че съм ви го споделяла). Не мисля да се съобразявам с това, излишно е да пиша как ми звучи...
Вили-Ник, ужасно е това...Нямам думи... Такава трагедия...

# 699
Добро утро 

Сесил
аз твърдо ще го правя в къщи за мен това е най-добрият вариант , ама Весито е ходила на рожден ден в клубче на малко детенце и каза ,че е било хубаво така че както ти е удобно на теб. А за не празнуването на първия рожден ден мисля че е голяма тъпотия не виждам логика , както и в не празнуването на 40-та та годишнина. Peace
Табу как си днес ? Някой път и аз се ядосвам много и обикновено излизам на терасата да глътна малко чист въздух ,че иначе ще полудея.  Hug
Марини страхотни местенца сте си избрали за почивка. Hug
Аз както казвах , че Габи прави по 2-3 крачки ела да я видиш сега на 80% ходи  newsm68 обикаля целия апартамент и е много горда със себе си  другата събота задължително ще правя прощъпулник.
Днес май ще е хубаво времето приятна разходка на всички. Hug

# 700
Здравейте мацки!
zlatomira, е как няма да е горда Габи! Чакам снимки от прощъпулника. Браво на куклата!  Heart Eyes Елия все още се гъне като кашкавал, но пък й харесва да я държа за ръчички и да обикаля (за ужас на моя кръст  hahaha ).
При нас нищо ново. Поотмина ни хремата (да чукам на дърво). Още има малко сополки, но поне си суче без проблем. Скоро ще имаме 7-ми зъб. Аааа, да се похваля - приеха ни най-после в кухнята (държавната). Аз подадох молба още Октомври и както нямаше да има проблем, изведнъж се оказа, че бройката им е пълна, но ме вместиха (не съм давала подкуп  Wink )! Дано и да й хареса на госпожица Кифла. Утре ще кажа.
marini, радвам се, че Толумбето е по-добре! Не разрешавам никакви болести повече!  Stop А колкото до къщичките.... мечтая си да отидем и ние... ама няма да е скоро май  Confused
Sesil, пиши, бе душа! Ако ще и всеки пост да е твой! То и без това такова мъртвило тук! Преди не можех да смогна да изчета всичко, а сега пък 5 пъти влизам и нищо ново!  Hug
tabu, какво те изкара извън нерви? Тази, за диетата ли?  Hug И нашия ден вчера беше... кофти - Жорко нещо хич не слушаше и баща му му се ядоса... беше една кофти атмосфера. То само един да има кисел и се усеща във въздуха... Но днес ще е по-хубав ден!  Mr. Green А за БГ - вие мислите ли да се прибирате? В смисъл временно ли сте или? Ще се радвам много да се запознаем на живо, така да се каже!  hahaha

# 701
Привет мами  Hug
Не съм писала незнам от кога  Whistling но късноооооооо вечер хвърлям по едно око на форума  Tired
Влизам да почерпя че Марти правим 11 месеца и да се похваля ,че прави крачки сам  Blush Но като прочетох поста на vil_nik вече нямам желание да се хваля  Cry Ужасно е това  newsm45 Незнам така ли ми се струва,но напоследък само лекарски грешки с фатален край Sad Просто незнам какво да кажа Cry

# 702
Честити краченца на Марти!! Да върви смело и уверено в живота!
Отиваме на пазар във Велинград, да гледаме дали ще продават помашки булки - това било обичая днес.
Прощавайте, ако има нещо!! Днес е сирни заговезни!

# 703
Съжалявам ,че ви разтройта така всички  Cry Просто се надявам да не ми е налага никога по спешост да ходим някъде, че с тия нелепи случай...... Направо да нямаш вяря на лекар  Confused

Мами днес е Прошка. Просте ме, ако има нещо Heart Eyes

# 704
Днес е Прошка.Хубав български празник.Жалко, че нямам време вече да отразявам всичко по традиция, но....доста работа си има покрай бебчетата Heart Eyes
Простете и мен ако има нещо Heart Eyes
Честито на проходилите крачета на Марти на navail.
Вили Ник и на мен ми стана много много тъжно.Пази боже Praynig Praynig Praynig.Горките хора Cry
Това е най важно да сме живи и здрави.А умората и дребните неудачи.......толкова за дребни неща се ядосваме понякога.
Пази боже от такива неща Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт