АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 612
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
клипчетата от телефона ,много тихи нищо не се чува,но имам цялото тържество на камерата Flutter

Тан,браво на Неди Hug

# 571
Сега се сетих, че преди 4 години на този ден усетих ритничето на Неди за първи път  Heart Eyes Ехх как лети времето  Crazy

# 572
ехххх,а аз все мънках ,че не го усещам това бебе Crazy къде ме върна...хубави моменти бяха Heart Eyes

# 573
Добро утро.
 Как изкарахте вечерта? Вкъщи или на ресторант бяхте? Ние извикахме свекървата. Тя донесе 3 ястия и а бях приготвила толкова и се получи страхотен празник. Даже няма нужда да готвя довечера. Остана сума храна.
Кърли, Део също започна да се напикава на градината и ме карат да нося памперси. Така детето е спокойно. При нас доста деца са така. А лятото живот и здраве пак ще прабваме да го махаме.  А вечер не знам как ще се отучваме. Вие как сте? вечер слагате ли памперс? Как сте научили децата си да се будят като им се пишка?

# 574
  • ГОре на черешата...
ДобрютррУ  bouquet!
Хъм, цепи ме кратунекът, отдавна не бях пила, ама снощи имах двоен повод, та затова...и за разлика от Сас трЕбе да се готви Outta Joint...

# 575
  • София
Я сега кажете кой какво получи за 8 март! Mr. Green

# 576
  • Видин
Добро утро. А кафето!!!

Ние празнувахме с приятели, и оставихме Марти при свеки. Обаче толкова беше тъжен и се разплака, че направо ни се скъса сърцето с мъжа ми. Та в крайна сметка никак не ни беше весело, повече няма да го повторя. Майната им на празниците, само детето да е щастливо Cry Е това е за сега, че друго не ми се пише. Аааа, качих във фейса още 2 клипчета, за който му се гледа Peace

# 577
Нийка, пораснал, сладък Марти... Heart Eyes
И ние си бърникаме в носа. И си гризем левият палец. Mr. Green

Сас, повече от година и половина не ползваме нощен памперс и не ми се иска да я приучвам пак. Най-любопитнато е, че тя не се напишква докато спи в градината, а когато е вече будна. Не успява ли да каже на госпожите, притеснява ли се да го стори, не знам...Но е видно че е разтревожена от случките. На мен пък ми е неудобно от персонала, че всеки ден трябва да я перат, преобличат и сушат леглото. В началото й се карах ,увещавах, умолявах, но сякаш още повече се фиксира. По молба на госпожите спрях всякакви разговори на тази тема пред нея с идеята постепенно да израсте проблема. Защото той е чисто психологически и е свързан само и единствено с детската градина.
У дома нямаме такъв случай. Всяка нощ се буди казва ми, че й се пишка и отиваме. Не съм я учила специално, просто се събужда.
Помолих в градината да занеса цукало и то да стои до леглото й, но не разрешиха - имали инструкция от ДВСК и глобите били сериозни. Не разбирам. Confused

За вечерта...Тази година решихме да останем у дома с момичетата. Сготвих пиле със сметана, купих хубаво вино, свежа салата, сирена, багети, бонбони...Вечеряхме, разменихме си изненадите /мацките откак са родени получават много подаръци за празника - нали и те малки жени Party/. После си направихме мини дискотека и се похалосвахме доволно... Laughing
Хареса ми. Довечера пак. Joy

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 09:01 от Curlicue

# 578
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох Ния, този единия сладкиш до кафето, дето си го постнала ми заприлича на чушка бюрек. Ох, размечтах се  Crazy

# 579
Аз за първи път не излизах на 8 март.....едно гърло ме  е стегнало Tired

Димяни,похвали се де Laughing

# 580
  • София
Здравейте  Hug.
Ох, Кърли, много неприятно с това напишкване Confused. Може и да не е психологически проблем, а просто да се притеснява да каже, че й се пишка. Дани до миналата година се наакваше в градината, докато е в леглото. Той като си е вкъщи и ако му се ака или пишка винаги се събужда и отива да си свърши работата, но в градината, докато спят не им позволяват да стават и той се е стискал, но явно не винаги е успявал и се надрисквал. След като разбрах от него, че не му дават да става и да ходи до тоалетната си поговорих с госпожите и оттогава всичко е наред Grinning. Дано бързо се разрешат тези проблеми при вас Praynig.
Ния, много добре си каза стихчето Марти. Браво на него Peace.
Браво и на останалите дечица  Heart Eyes. Ани вчера беше научила в градината едно стихче и снощи го каза поне 10 пъти Laughing. Подари ми и хартиено кокиченце, оцветено от нея и надписано с пожелания от госпожата.
Аз не празнувах, защото нямаше с кого Rolling Eyes. Съответно и подаръци не получих, но мъжО като се върне ще си наваксаме Mr. Green.
Хайде приятен ден   bouquet.

# 581
  • София
Вале,а ти?  Mr. Green
От Райън получих картичка за празника с негова снимка много сладка и : Обичам те мамо колкото цялото земно кълбо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
От мъжО така мечтаните слъчневи очила към колекцияйката ми  Crazy

# 582
Аз не го уважавам много този празник  Rolling Eyes и не го празнувам никога, камо ли пък подарък да очаквам Wink Crazy

# 583
 Hug

И ние никъде не ходихме,празнувахме у дома.
Алекс е като пиавица за мен.Няма начин да заспи без цица.Ивон пък едвам ще преживее факта,че мама и тати са си споделили нещо,без тя да била с тях,та да чуе LaughingТа........червено вино,печено месце на фурна,салатки,тортички,цветя и деца-това беше моят 8-ми март.........и така ми харесва.Всички заедно и здрави,друго не искам Hug
Подаръци получих от мъжо една блузка която си бях харесала и букет,от брат ми флашка (много оригинално,нали Wink),от Ив,картичка с нейната снимка.

Ния,чуден е Марти!!!

Сас,ние памперса го махнахме преди 2 год,но все пак сме мома и нямах особенни проблеми.С Алекс ще видим как ще е.Тук при нас обаче,категорично държат в 1-ва група децата да са без памперс.

Фети,браво на Неди Hug

# 584
  • Пловдив
Здравейте,момичета.
Честит празник за вчера,аз както винаги със закъснение честитя.
Гледам,че повечето сте се похвалили от дечицата.Много хубаво.
Нашият празник за 8-ми март ще е чааак на 23-ти.Имало доста болни дечица и затова го отлагат .Много се радвам,че още има шанс и Стилиян да участва.
Научил се е стихотворението,което е доста кратичко и вчера имаше голямо желание да отива на градина и да подари цветя на госпожите.
Получих много хубава картичка от Стили,госпожата я пратила по майка и той да я направи.Вазичка с цветя и залепени три главички на майката,на момченце и на момиченце.А вътре пишеше много мило стихотворение,чак се просълзих.За празника ще има и друга картичка със снимка.
И той редовно ми повтаря ''Мамо,много те обичам.''-а в градината казвал,че има най-добрите мама и тате.
Дано всичко е наред и другата седмица пак тръгне на градинка.
Аз за празника получих цветя (разбира се) и си направих сама подарък,тъй като мъжо работи до 19ч. и магазините тогава затварят.
Купих си един лак за нокти мнооого червен и една дълга,модерна ризка.
Така де,веднъж имаме напълно женски празник.
Вечерта пък бяхме на заведение с една приятелка,мъжо и Стили.Ние си го водим навсякъде с нас,но рядко ходим по задимени заведения.Повече по сладкарници,където не се пуши.А и ако не ме беше поканила моята приятелка,едва ли щяхме да излезем.И ние си падаме по домашния уют.
Весел ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт