АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 612
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Моркса,браво на момчето все така да е   Grinning Crazy Party Hug

Аз изпозлвам кремчетата на ЛА рош и съм много доволна поне бях де преди да родя Simple Smile сега нещо много ми се омазнява та ще ходя на дерматолог да видим какво да мажем  Grinning

# 436
Тук съм!!!

Чета за фобийте и болестите ooooh!

Марти,дано Аничка се оправи бързо.Като се сетя за преди 2 м,когато Ал беше с Бронхиолит,а Ив с Отит и ми се реве.

Сас,като прочетох за вашата случка и ми причерня.Аз,ако видя такова нещо,сигурно ще припадна Confused

Лу,страхотно.Фигурното пързаляне е великолепен спорт.Дано  й хареса на Теди Peace
Ивон за сега ще ходи на плуване,после ще видим.

Ние уж сме добре,като изключим,че Ал пак му избива зъб и не спи.И сополдаци пак му тръгнаха,направо ми втръсна вече от сополи.
Дано успеем да сложим последният Пентаксим,преди да тръгнат шарките в ДГ на сестра му,че да ми се махат и тези ваксини от главата.

Туй е при нас.Нещо не съм в настроение тези дни.Отпаднало ми е и сериозно съм недоспала,ама туй е рискЪт на проФесията Heart Eyes

# 437
Хей, красавиците, няма ли кой да ви събуди?! Wink

Кафето от мен. Мъжът - от вас Joy

Марти, Ади, по-спокойно и ведро да ви е днес с болните мъничета Hug
Валеска, ето ТОВА е моето козметично откритие Peace
Морска, браво на Теди. Все такъв любознателен послушко да ти е! Hug
Фети, зарежи този моп и стига си плашила Неди. Heart Eyes Само си помисли онази миша душица колко по-уплашена е от теб Mr. Green
Бобче, вие как сте?! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 09:20 от Curlicue

# 438
Добро утро
Кърли - страхотно начало на деня предлагаш  Flutter Интересна е тази козметика и може би не е много скъпа като за беден Университетски пеподавател, че ще се поинтересувам Wink
Ади - нашата педиатърка като се роди каката каза: Първо колики, после зъби....после ясли и болести...няма край.

Хубав ден, че днес имаме задачки за доста   bouquet

# 439
Кърли - страхотно начало на деня предлагаш  Flutter Интересна е тази козметика и може би не е много скъпа като за беден Университетски пеподавател, че ще се поинтересувам Wink

Васе, като кликнеш на продукти, ще им видиш цените. За качеството, което предлагат, не са изобщо високи. Доставката оскъпява малко, но не е непосилно.
Аз ползвам серията от лятото и съм изключително впечатлена. Тогава не се предлагаха още като отделни артикули. Сега виждам, че разфасовката им е доста по-голяма от шишенцата в комплектите.
И гела за измиване, и тоника, и крема са просто чудесни. Ааа, забравих и почистващото средство за грим. Simple Smile

# 440
Кърли.оле-мале Crazy

# 441

нЕма оле-мале - Рипай!!! Mr. Green

# 442
Добро утро ау какво събуждане
dezita,Curlicue много интересни предложения,ще ги разгледам по обстойно..  bouquet

Лулу,дано и хареса на Теди,спорта си е друго нещо. От малки трябва да ги палим да спортуват,че в това компютъризирано време  е много много необходим

# 443
  • Germany
Лулу, супер за спорта. А при нас в трети клас физическото е айслауфен - което е бягане по лед, как се казва този спорт не го знам точно, но аз хич не съм във възторг - струва ми се много опасно  Confused Rolling Eyes Сега имат плуване и плуват на 1,70 - 2м  Rolling Eyes Confused просто не ми се вързват нещата такива малки деца с такива опасни спортове задължителни по физическо  Rolling Eyes

Валеска, много си права, че спорта е много важен - особено за момчетата като станат на окло 6-7 години вече трябва да са ангажирани, защото имат страшно много енергия - поне моя опит е така - баткото има баскетбол и плуване в училище, а ние отделно го водим на карате и тенис и пак събира сили да тича из нас  Shocked аз капвам само да го карам насам натам...  Whistling ooooh!

# 444
  • Видин
Аууу, Кърли, не така, че съм на работа. И без това снощи откарахме до 2ч с приятели, вкъщи, и едвам съм станала Whistling
Целувки от мен че нямам време Heart Eyes

# 445
  • София
Здравейте  Hug.
Благодаря ви за пожеланията за скорошно оздравяване на Ани  bouquet. Дано наистина скоро се оправи Praynig.
Вася, най - интересното е, че тя много малко кашля и точно заради това аз я изпуснах и й докарахме бронхита. Тя в началото на месеца се разкашля и лекарката й изписа Мукопланкт, пи го 7 дни и кашлянето се по разреди. На ден кашляше не повече от 4 - 5 пъти и аз реших, че отхрачва. В четвъртък кашлицата обаче се промени и това ме накара да я заведа в събота на лекар и хоп изненада Shocked. Това, което ме учудва е, че за бронхита е характерно висока Т, отпадналост, силна кашлица и т.н., а при нея няма нищо от изброените симптоми Rolling Eyes.
Кърли, а тези, които не пият кафе, с какво да се събуждаме, а Wink.
Ади, дано скоро успеете да се преборите със сополите Praynig.
Лу, хубаво сте решили да я запишете. А 4 пъти в седмицата не е ли много за толкова малки деца newsm78?
И моите ще ги запишем на спорт. Дани вероятно от есента ще ходи на айкидо (баща му иска Confused), а Ани ще я запишем засега само на танци. По нататък ще ходят на плуване, защото за мен това е спорта, които развива всички мускули, а и калява Peace.

# 446
  • В светлината на слънцето
Привет. Grinning Ей, че приятно събуждане... Blush
Марти, 4 пъти в седмицата е, защото става дума за сериозно трениране за състезател, не само за кеф. Треньорът е бил в детската градина и си е подбрал деца с данни за бъдещи състезатели с цел подмпладяване на отбора. Дали от избраните ще излезе нещо е друг въпрос, разбира се, по-скоро въпрос на време. Ще я видим Теди какъв интерес ще има. Grinning
dezita, Теди от самото начало плува в дълбок басейн.  Peace Тя обаче ходи на плуване в базата на "Академик", където по принцип тренират студентите от спортната академия. Тоест - съвсем сериозен басейн е, няма детска част. Децата тренират в първите два коридора като са с индивидуални часове, тоест всяко си има личен треньор и час. Случвало се е да ги съберат по две в коридор, но това е ако са приятелчета и настояват да са заедно. Бухат ги направо в дълбокото и хич не им цепят басма. Но само ако са навършили 5 години. Аз сега ще преговарям с треньора ни за Сашко, ама надали ще иска да рискува да го вземе под 5 годинки. Thinking Иначе имат плуване и в детската градина, но оттам ги водят на басейна "Спартак", където си имало детски плитък басейн. А за разхода на енергия... уф, какво да ти кажа. Моето, дето е момиче и ходи на плуване, таекуондо, модерен балет и мажоретки, пак като се прибере има енергия за четирима. Няма умора, братче, и това е.  ooooh!
Забравих да ви кажа, че от този месец Сашо освен футбол ходи и на таекуондо. В детската градина де. Голям мерак, голямо нещо. Grinning
Край, 5-минутната ми почивка приключи, хвърлям се пак в работа, че няма време. Tired

# 447
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Лулу Теди на много занимания ходи,аз не знаех.А това за дълбокото  #Crazy
Марти скорошно оздравяване на Ани.Много са гадни тези бронхити.Стилиян след него влачи една кашлица два месеца.А и бързо се развива,за два дни и вече с бронхит.
Морска браво на Теди.
Сас много неприятна случка.Аз честно казано не знаех,че може да се получи такова нещо.Даже на майтап Стилиян като ходи по голяма нужда и му показвам да се напъва.След написаното от теб никога повече няма да ми мине през ума да го правя.
Важното е,че си реагирала,аз щях да се побъркам.
Фетица за мишока,каквото и да ти напиша,няма да те успокоя щом имаш фобия.
Ние до скоро имахме в къщи едно мишле и един плъх.Хем сме на четвъртия етаж и пак си влизат през терасата,катерят се по блока.Мишката беше влязла в къщи и през нощта я гледах на прозореца как се опитва да излезе.Слава Богу скоро се хвана в капана.Аз нямам фобии,но все пак е неприятно да имаш неканен домашен любимец.Плъха,добре,че не влезе.Само си хапваше на заградената половина от терасата-веро,картофи,кромид и дюли.Даже се шегувахме,че се храни много разнообразно.След известно време изчезна,най-вероятно се е отровил и се е трупясал някъде из терасата.
Котката е добър вариант.чувала съм,че от самата миризма на коте мишките бягат или не се задържат за дълго в къщи.Ние обмисляхме и да си купим от онези машинки с микро вълни,които се включват в контакта и всичко бяга-мишки,паяци,хлебарки.
Оффф,много дълго стана.
Ние със Стили пак сме си в къщи.
Пуснах го на градина по-миналата седмица,изкара осем дни и пак се разболя.
Кашля като магаре.Давам му Мукоплант,Инфлуцид,Коризалия и едни прахчета,че имаше р-во.
Та така с нас.
Лекуваме се и май ще си остане пак един месец в къщи.
Весел ден на всички.

# 448
  • В светлината на слънцето
Ди, ох, пак ли сте болнички? Confused Ей, ама и вие се намъчихте с тия вируси. Бързо да му минава този път на Стили и стига вече, повече да не повтаря. Naughty Hug
А Теди ходи и на английски извън градината. Mr. Green Ама както казах, не й пречи на енергията. Crazy ooooh!

# 449
Привет момичета!
Не съм се появявала отдавна тук.Ама този първи клас си е голямо изпитание (за нервите) GrinningИграе и се на Габи не и се пише и чете и Ицата не я оставя на мира иска да играят.Абе лудница.
Лулу браво на Сашето.Страхотен спорт сте избрали за Теди.
На болничките бързо оздравяване.
Морска браво на Теди.
За протокола днес ни викнаха на консултация.
Ицата е 15 кг. и 102 см.
Като вървяхме към болницата подробно ми обясни за празника на мама.Той щял да е Слънчо и да събужда пчеличките ,цветенцата и пипирудките с пръчица,и после танцували .Тази флора у фауна с която ще танцува е само от момичета и той е много щастлив от това.

Общи условия

Активация на акаунт