90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 516
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Добро утро и от мен!Браво на водните,да се разпишете с добри резултати днес!
  Аз днес съм плодов:З-2 малки банана,О-2 кивита,В-малко печена тиква без захар и мед,така посна и мнооооого вода.Вчера завърших с 2,5л за мен това е направо удавяне  Laughing.
 Хубав и минусов ден на всички  Hug

# 31
  Хоп да се запиша в новата тема , за сега резултата ми от 26,01,2011г. до днес е 2.200кг , което ме радва  Simple Smile

# 32
  • София
При болно гърло ядките не са удачно решение, защото само ще те раздразнят. Гледай да минеш без тях.

# 33
  • Варна
Добро утро, фиданчици.  Hug
Много въздействаюо е да ви чета тази сутрин, само какви добри резултати имате, ама вие си знаете как сте ги постигнали. Браво и само така Peace
Anais, невероятно просто, 10 килограма за първи цикъл е просто супер. Дано свалиш и другите желани Hug
Poli_Moli, не е толкова фатално, сготви си това, щом си го решила Peace

При мен днес въглехидратен, ама още не съм решила какво да е менюто за сега. Иначе обичайната закуска, фреш от портокал и кафе. Party
Днес имам пак минус -0.400кг., или общо 1,100кг. за два дни, просто супер.
Пожелавам много минуси и днес, много кураж на водните и никакво прегрешения за останалите.  Hug

# 34
  • Бургас
Добро Утро дами.

Днес ми е Въглехидратно-Ураааа!!!
З:1 портокал + кафенце
О:макарони с лютеница
В:парче торта/тъкмо навреме ,защото днес девер ми има РД Wink/

Анаис ,Биби,Каприкорн,МадамМари честити минуси Grinning.

# 35
  • София
Добро утро на всички,ей голям зор да ви чете човек.  Wink
Браво на издържалите диетата прочето,ма ви изпоназабравих никовете  Embarassed след месец точо да дадеш отчет,как вървиш.Макар,че ако горе долу спазваш подобен режим няма да ги качиш.
Браво на водните вчера,че са издържали.
Аз направих грешка и снощи ядох портокал в 20.30 за съжаление,но вечертя ми бе малко таратор и 1 кренвирш и то в 18.00.Опитвам се да се разболея явно и затова ядох плод.
Днес съм на кафе и си варя картофи.

# 36
  • София
Биби....ама иначе съм си доволна от човека. Релаксиращите масажи които ми е правил са чудесни. 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=471881.15 ето малко професионално инфо. ако се разровиш в нета, ще намериш доста повече със сигурност. поговори с човека тогава и аз посинявам лесно, ама досега само една ме е насинила в един хотел на Вършец. 

# 37
 Сега да попитам , тази торта без брашно , дали е подходяща за режима?
 http://thegingercookies.blogspot.com/2010/09/blog-post_28.html

# 38
Много се радвам на хубавите ви резултати. Нека всички издържали вчера на водния ден се чувстват поздравени!   bouquet Днес е мой ред с водичката  Mr. Green

Имам едно притеснение - трябваше да ми дойде вчера, коремът ми беше подут и си имах всички симптоми, но...уви. Страх ме е да не ми се разбърка цикъла от диетата. Не се лишавам от мазнини, даже слагам на обяд по 2 с.л. зехтин, защото знам че при мен се появява този проблем. Дано се
оправят нещата, че ми е много некомфортно така подута...

Добре дошли на всички от групичката, която започна вчера!!! Ще ви хареса тук.

# 39
При болно гърло ядките не са удачно решение, защото само ще те раздразнят. Гледай да минеш без тях.

Ох, да, има логика, благодаря ти  Hug

Да се оплача, спряха ни водата  Crossing Arms

# 40
Сега да попитам , тази торта без брашно , дали е подходяща за режима?
 http://thegingercookies.blogspot.com/2010/09/blog-post_28.html

Всякакви торти сме яли тук, идеята просто е да се разминеш с едно парче. Simple Smile

# 41
Добро утро!
Благодаря за новата тема  bouquet
Днес ми е плодов ден,но още съм в размисъл да го правя или не/кърмачка съм/.Четох първа страница BlushДетето е близо на две години.Ще се почудя до обед.
Духи,/само теб знам като дългогодишна кърмачка/ Мина има две-три кърмения за денонощие съвет?
Искрена възхита за момичетата,които не прегрешават и имат ужасно стимулиращи за нас резултати Grinning
Хубав ден!
Сиска, прави си плодовия, не бягай по тъча Laughing И аз съм кърмачка, правя режима за 2-ри път. Сега сме на около 4 кърмения, предния бяха повечко. Не ми се е отразило зле, нито на кърмата (тя и без това не е много) нито на кърмака. Имаш също така 100 гр полагаеми сурови ядки - благост за кърмата, а също така може и сушени плодове да хапнеш. Не забравяй да наливаш водица, чайчета (маточината въри чудеса с кърмата) Peace

# 42
Добро утро и от мен!
Честито на всички с минусчетата  Grinning

Аз днес съм на Бобови/Варива продукти и ще си хапна както трябва, че тези дни съм настинала и не съм се хранила много много Simple Smile

Момичета, как пиете кафето си без мляко?
На мен ми е много тежко, само в белтъчен ден си пия мляко..  Rolling Eyes

# 43
  • София
Здравейте момичета, вчерашния воден беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО успешен, надявам се и другите плювкини са се справили успешно.   Peace Вчера всички сте с минуси явно, брааааво на всички фиданки!   Hug
Днес мисля след плодовия и водния да направя нещо като захранване, т.е. З-фреш, О-кисело мляко, В-пак кисело мляко но 1/2 от обяда, че съм сигурна, че ще си кача сваленото ако се наям днес качествено.
НАНА, ПТИЦА  я кажете вие тренирахте ли по време на режимите? Нещо тая работа с тренировките ми е много сложна. Студено е и хич не ми се разхожда до фитнеси.
Много успешен и минусов и негладен ден. Сега се връщам да ви изчета, че много сте написали!   Heart Eyes

# 44
  • София
Цвети, аз не тренирам нищо. А и нямам намерение.

Общи условия

Активация на акаунт