90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 503
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • България
 Simple Smileслед първия ден-1кг.излапах ябълката  chefлещичката се готви за днес.
ще наблегна на водата и чая днес Thinkingтъкмо ще ме държат будна #2gunfireТ на малката пак ни държа доста на нокти през нощта #Cussing outприех реленца и днес ми е по-добре,но много ме заболя главата от нея....
 newsm78май трябва да  newsm75

# 46
Добро утро!
Аз докато реша да се  разпиша и вие вече на четвърта страничка... Laughing Вчера ми беше първи ден и всичко беше нормално...само дето трябваше непрекъснато да си напомням да пия вода ooooh!
Живея на 8-я етаж и вече се качвам пеша, когато съм без детето, разбира се...

Днес съм бобов
З -  портокал
О и В - спанак с ориз
Поздравления на издържалите водния ден, а на тези, които им предстои днес - успех и много минусчета!
Благодаря ви, че ме зареждате с оптимизъм с вашия напредък Hug...надявам се и аз скоро  да се похваля с минуси.

# 47
  • София
Сега да попитам , тази торта без брашно , дали е подходяща за режима?
 http://thegingercookies.blogspot.com/2010/09/blog-post_28.html
Аз на последния въглехидратен ядох торта от Неделя и тук има други мацки, които ядат купени сладкиши. Но ако си решила да си правиш-според мен по-скоро предпочитай торта с брашно и по-малко белтъчини, отколкото обратното. /ако не съм права, моля старите да ме корегират  Hug/
НАНА мерси, значи да не се мора с неестествени за зимния ми период неща  Peace

# 48
Привет!  Hug
Вчера бях на втори плодов, днес кантара показа - 2кг. от началото. Доволна съм.
За днес имам зелеви сърми с кайма, но без ориз. Чакам с нетърпение да стане 13.00ч.  Laughing

# 49
Здравейте мили дами! Надявам се да приемате нови попълнения,от днес се включвам и аз в отбора, от една седмица само ви чета, поздравления за перфектните резултати!
Сега си пия кафенцето с мед и после ще хапна ябълка, и ще мисля нещо за обяд и вечеря!
Моята цел е да сваля окола 10кг. Имам си едно малко момченце и след раждането (преди 1г. и 9мес.) бях в много добра форма, имах някакви 2-3 кг . само да сваля, това лято нещо се изложих-това не изяло детето, онова не изяло и айде започна едно неусетно качване на кг., дано да се справя с тази диета
Успешен ден на всички Simple Smile

# 50
Привет и от мен!
Брей много минуси много нещо БРАВО МОМИЧЕТА  newsm20

Сега да попитам , тази торта без брашно , дали е подходяща за режима?
 http://thegingercookies.blogspot.com/2010/09/blog-post_28.html
Аз на последния въглехидратен ядох торта от Неделя и тук има други мацки, които ядат купени сладкиши. Но ако си решила да си правиш-според мен по-скоро предпочитай торта с брашно и по-малко белтъчини, отколкото обратното. /ако не съм права, моля старите да ме корегират  Hug/

Аз също мисля така предлагам ти постните квадрати супер са
http://www.postni-iastia.vlez.bg/?showpage=70523

Днес варива З- банан и кафе О - боб със зеле В - най-вероятно зелен боб със салата

# 51
Момичета, как пиете кафето си без мляко?
На мен ми е много тежко, само в белтъчен ден си пия мляко..  Rolling Eyes
Аз кафе не пия.. и съответно проблеми с млякото нямам  Laughing

Ох, тая ябълка как ми остърга коремчето.. С нетърпение си чакам обедните картофкииииии  eat

Вчера ми дойде ларедутско кашонче.. Ама всичко ми е е голямо и ми лопа  ooooh! Не е честно  Rolling Eyes
Само дето туй е валидно за от кръста нагоре.. Де да важеше и за дупето  Twisted Evil

# 52
Успех на русалките днес!
Официално край на първи цикъл и начало на втори. Равносметката е загубени 6,500 кг и на мерки съм се вталила, но не ги записах в началото, та за тях отчет след края на 2 цикъл.
Просто Хари, благодаря за съвета, не се бях замислила за състава на яйцата, ще съм на кисело мляко и зелена салата на обяд, за вечеря ще помисля дали и сирене малко да добавя.
ralitsarbg, благодаря и на теб за споделеното, но аз и по принцип не обичам пастет, пък и не ми се струва удачен вариант.
Хубав и усмихнат ден Heart Eyes

# 53
  • София
Дикситова първи "воден"ли ти беше или и друг път си правила дава плодови?
Аз също обмислям този вариант защото след всеки воден имах зацикляне миналия път на диетата  

# 54
duhi_puhi :  Laughing

zdravetz_: И аз днес съм на варива и съм приготвила кафяв ориз с доматчета за обяд Simple Smile
Дали е голям проблем, ако на вечеря се ядат примерно варени картофи?

viliana81: Добре дошла и успех с борбата!!!

# 55
  • Варна
Привет, дами!
Нови попълнения? След раждането на дъщеря ми и след приключване на кърменето, нареждам се и аз при вас.
За статистиката: 165см. съм и 90кг.  Embarassed

# 56
  • София
Тая торта ми се вижда бая мазна  newsm78 мен ако питаш по добре шоколад да си хапнеш,или постните квадрати страхотни са  Peace
Качих се на кантара и момичета за 1 ден 0.700 гр надолу  hahaha
Аз да си кажа кафето го пия с мляко,но не ям плодове,така че за мен това си е закуска.Това е изменение на мен и моята диетоложка,аз имам здравословни проблеми и затова така,но пак свалям.Е това не знчи половин литър мляко де,а и го пия ниско маслено.

# 57
  • York
Аз нямам минус след двата поредни плодови. Не съм и очаквала да имам, но поне и плюс няма  Wink За мен равносметката за първия цикъл е изгубени 8 кг от теглото.
За втория цикъл съм си обещала да съм много по сериозна, че последните два дни много се изложих  ooooh!

Честити минуси на всички дами! Все така напред до заветната цел!  Peace

# 58
А кисело зеле ,като салатка????? Може ли? newsm78

# 59
  • София
Понякога,след плодов нямаш ли минус?След двата плодови имаше ли зацикляне или не?

Общи условия

Активация на акаунт