90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодаря ви момичета, добри сте.Добре че сте вие иначе Хари ще ме умори.Какво ти сторих Хариииии?
Нана,Нануче ,Птица Hug Hug

# 166
  • Троян
Чушки в кой ден могат да се ядът Thinking Много страници, много нещо сте изписали  newsm10 Връщам се да ви чета
Във всеки Grinning

Благодаря за отговора  Simple Smile

# 167
Нануче, нямам проблем с китайците, защото китайско не ям.

Браво бе, Иве, за печена чушка приятелство не се разваля! Joy

# 168
  • София
Хари да не сърдиш нещо,за туй иначе едни чушки и лютеница `немог ни развалят приятелството.
Утре съм плодова и ще карам на моркови Joy

# 169
За какво да се сърдя, лигавя се ! Laughing Сега обмислям да си пека ябълки за утре.Ако има сложа захар няма да мога да ги ям в плодовия.Затова май ще ги изпека така и утре ще им сложа малко мед.

# 170
Меся вариант на содената питка, но с многозърнесто брашно ... с елда, овесени ядки, просо, ръж, пурпурна пшеница, амарант и ечемик...
Да видим какво ще се получи и ако става за показване ще показвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 171
dyvaromi, аз съм нова от днес, като теб, имаш подкрепа в мое лице!
Браво на всички за минусчетата Hug

# 172
  • София
Да се отчета за днес втори ден - варива
З: 2 мандарини
О: готвено домати с ориз и салата айсберг
В: готвено домати с ориз и салата айсберг( само че наполовина)

А да питам маслини в кой ден могат да се ядат?

# 173
Всеки без плодов. Simple Smile

# 174

А да питам маслини в кой ден могат да се ядат?
Във всички с изключвние на плодовия! Но някой от момичетата установяват че по трудно свалят от тях Wink

# 175
  • Canada
Stassimira- маслини във всички дни без плодовия, но по съвсем мъничко. Те са аналогични на лъжичката зехтин за овкусяване на салатите. Peace
Аз днес имам прегрешения, напълно целенасочени и не много. Но кантарът е заковал желаните кг. Ще видим дали така ще я карам до края...

# 176
Здравейте момичета, виждам че обсъждате кръвното и аз да се оплача..вчера направо беше ужас,долната ми граница падна на 40 Shocked Sad,наложи се да прегрешя с 1 п шоколад и 1чаша ч вино,въпреки всичко днес -500гр.Как се справяте с ниското кръвно??Още от сега се ужасявам за водния,тр да го изкарам на легло.. Sad има ли някой с мен на 12.02? За днес ориз със зеленчуци. хубава вечер,фиданки

# 177
Привет фиданки. От два дни съм на свободен режим. Първия изкарах на един портокал за закуска
за обяд беше 3 в 1 и на вечеря в седем една малка самичка пържолка. Никак не знам какво да ям страх ме е да хапна каквото и да е инстинктивно пак следя дните, днес ядох боб с кисело зеле на обяд и реших че така не може Naughty  и сготвих любимата ми пилешка супа. След 3 месеца без супичка изядох една купичка, беше супер. По време на диетата не съм пила бульони и тя ми дойде добре.
За тези 2 дни съм свалила още 200 гр. Много ми е трудно с менюто, но ще свикна. Тя и диетата в началото ми беше трудна Mr. Green Като ям нещо което не е както до сега чувствам някаква подсъзнателна вина, явно съм психясала нещо, но от вчера съм и на нова работа та съвсем се сдухах. Добре дошли на новичките, също и на повтарящи диетата и честито на минусчетата.
Лека вечер на всички, чета ви редовно но нямам какво да пиша , за това ще се обаждам по-рядко.
 newsm10  love001

# 178
Това за кръвното ми хареса. Аз съм с високо и с лекарства. Дано да спадне леко. За сега нямам някаква разлика, пия си редовно лекарствата все пак  Naughty
Днеска на въглехидратния си хапнах тортичка. Не бях яла от няколко месеца, та ми падна доста добре.
Лека вечер на всички! Пийте си водичката и намалявайте обиколките  Hug

# 179
Здравейте и от мен, фиданка-дебеланка!  Crazy Днес ми е само втори ден и нямам никакви признаци на глад...дали не правя нещо както трябва?  newsm78 З-два портокала, о-боб, в-картофки на фурна с мнооого малко зехтинче и подправки.
Имам огромното желание да хапна портокалче...обожавм ги и мога да ги ям постоянно - от лакомия. Със сигурност плодовият ми ден ще е е портокалов  Mr. Green Та да питам, това не е редно нали слид вечеря нищо повече не се яде, както и чаша винце кога може да се пие?
Сигурно много е обсъждано, но с тези темпове, с които пишете много е трудно да се прочете всичко.
Как стои въпроса със спорта? Аз имам велоаргометър вкъщи, но ме е страх да не направя някои мускули на краката...а дупето ми едва ли ще помръдне от каране на колело Thinking

Общи условия

Активация на акаунт