90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 578
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
siska79, според мен луканката, както и кренвиршите не са подходящи за режима. Peace

Може ли да попитам защо?Защото имат сол или защото не са месо?

# 376
  • София
siska79, според мен луканката, както и кренвиршите не са подходящи за режима. Peace

За мен луканката е ок. Аз също ям по време на режим от нея.
Кренвиршите просто не са месо.

# 377
Бубанка, гъби, кисели краставички, лютеница, кетчуп, подправки, маслини, печена чушка, лук. Simple Smile

# 378
  • Велико Търново

Ох,голям чаршаф стана Crazyама моите са с доказано качество Crazy
Така,че да ям смело и по малко Mr. Green

# 379

И кренвиршити е луканката са един дол дренки. Поне като ям Стара планина, знам, че няма фибри, нишесте, соя и всякакви пълнители. Иначе сланината е еднаква и за двете  Peace

# 380
  • Велико Търново
Аз разчитам на собствено производство.Извинявам се за спама!

# 381

Ох,голям чаршаф стана Crazyама моите са с доказано качество Crazy
Така,че да ям смело и по малко Mr. Green

Ами, защото са много мазни, имат голямо съдържание на сол, може и нишесте да имат... а пък и какво месо точно слагат не се знае... многото подправки успешно замаскират аромата. Това не важи за домашното производство. Не знам, това е мое мнение. Grinning Всъщност, като се замисля и купешкото пилешко е пълно с хормони и разни други.
А твоите луканки щом са доказани (малка подробност), спокойно си хапвай! Mr. Green    bouquet

# 382
  • София
Здравейте фиданки!Отчитам за вчера Закуска банан, а обяд и вечеря свинско със зеле!Днес съм на варива - Закуска : 3 мандаринки, Обяд и Вечеря - ориз с царевица! Днес изоставам с водата,но докато си легна смятам да наваксам! Много минусчета на всички! Simple Smile

# 383
Момичета, 2 дни не писах, но изчетох всичко от до. Аз толкова доволна от диета до сега не съм била  Simple Smile , въпреки че си позволявам и своеволия от време на време. Яд ме е на себе си, че не я започнах още миналото лято когато разбрах за нея. Много са позитивите, но най-важния (поне за мен) е че няма агресивно гладуване и се придържаме към здравословното хранене.  Wink

Вчера на плодовия леко кривнах от правия път, но пък тази суртин кантарът беше на моя страна и ми писа - 1 кг.

Днес съм на банан, 100 гр сирене, а сега ще вечерям пиле със зеленчуци.   chef

Моя воден е на 6.02. Ще има ли някой с мен да си правим компания?

# 384
Момичета кажете как да продължа според вас.Нещо се заблудих и се обърках за водния ден смятах си го уж за 30.01 а какво стана се обърках и до обяд когато се светнах си мислех че е утре.Сега да го правя ли утре или да си продължа.Е той няма да е изцяло воден т.е по точно с някой плод, защото съм кърмачка,но .......................как мислите?

# 385
Днес  какво хапваше?

# 386
Плодове

# 387
Значи утре си направи втори плодов и после продължи по план. Simple Smile

# 388
И аз така мислих, но исках и да се посъветвам и с вас какво мислите.Мерси!

# 389
Добър вечер, Hug
Днес ми беше 1ви белтъчен ден. 3апочвам 67кг, крайната ми цел е 54кг.
Закуска- 330мл. нектар от моркови и портокали
Обяд-350гр. пилешка кавърма
Вечеря-400гр кис.мляко 120гр. кюфтета- 3бр.
Лека и отслабваща вечер.

Общи условия

Активация на акаунт