90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 480
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Много ти благодаря за бързия отговор Simple Smile))

# 541
Браво на всички момичета Simple Smile)))
Аз за вечеря си хапнах пилешка пържолка от филе със задушени зеленчуци (морков,броколи и карфиол) и пийнах малко активийка Simple Smile)))

# 542
Добър вечер!
Утре съм въглехидратна и смятам да си приготвя ръжени спагети с доматен сос. В тази връзка да ви питам режимно ли ще е да си поръся малко сусам (май е доста калоричен Crossing Arms) отгоре?

Благодаря ви!  bouquet

# 543
Направо ме разбихте с тази питка "80 удара"....колежките ми се попикаха от смях!
Да се отчета за днес
З - 3 кивита
О - 2 геврека и салата от моркови
В - 1 геврек, салата от моркови и глава целина с лимонов сок /стана божествено - да знаете/ и 2 парчета от бисквитеното руло от предния въглехидрати...
Нана, според теб не е ли неподходящо яденето на това бисквитено руло? Взех му рецептата от темата с рецептите, но ми се вижда много маслото /направих го с краве масло 82% масленост/?
Водата я пия най-много във въглехидратния ден...през плодовия не ми се пие толкова много.
От днес съм и на антибиотици....аз не мисля да променям режима!

# 544
  • София
Не знам за кое руло говориш, но тортите не се правят с по-малко масло  Mr. Green

# 545
За бисквитеното Нана....за него говоря. Според мен то е за белтъчния ден....но явно не съм права

# 546
Щом има захар, за какъв белтъчен говорим newsm78?

# 547
А това ме навежда на мисълта, че мога утре да си направя бисквитена торта, нали? С вода за нишестето, не мляко.. Heart Eyes Heart Eyes

# 548
Щом има захар, за какъв белтъчен говорим newsm78?

И бисквити  Naughty

# 549
ДВ момичетаа!Днес ми е плодов ден и се чувствам много ленива незнам защо!За сега деня минава добре 3- 2 ябълки 0-3 ябълки  и  В - 2 ябълки  водата ми е над 2 л + 4 кафета !Днес ходих пак на фитнес + упражнения утре кантаар  Rolling Eyes Rolling Eyes Хубава вечер   bouquet

# 550
  • София
Охх, мили ми момичета, аз се разболях. Ама много лошо. Днес си мислех, че ще предам богу дух по едно време  Confused И мъжа ми е болен, и майка ми, сестра ми и зет ми са болни... само детето още се държи, но нямам нито един здрав роднина, на когото да го оставя за няколко дни за да не прихване и то  Sad  Днес ми е уж плодов ден, но се превърна в лекарствен... консумирам повече лекарства отколкото храна, толкова ми се повръща, нищо не мога да погълна. Едва се насилих на едно киви, едно портокалче и няколко бадема, колкото да не си взимам лекарствата на гладно. Тоя Тайлол и Бромхексина са толкова сладки, че направо съм си на въглехидратен режим  Laughing
От няколко дни кантарът се е заковал и не мърда, обиколките също. Аз свалих досега навсякъде освен на бедра. Много съм смешна - една фина, слабичка нагоре, с малко дупе... и оп - два свински бута за основа на конструкцията  Laughing Голяма карикатура съм, все едно чужди крака са ми посадили  hahaha

# 551
  • София
Клише,много лошо  Hug Дано на малчо се размине Praynig За теб- нали знаеш,като в "Дявола носи Прада"- още един грип и си готова с килограмите Mr. Green Шегувкам се,много  Hug от мен.
Ama O Mar -моя разкош,преди 2 години беше с холестерол 10.25! Диета,много фреш от грейпфрут(тук го анатемосаха Laughing) и медикаменти (Лескол,сега пие ня`кво друго). Беше с направление за болница Sad Разковничето се оказа правилното хранене Peace

Та за мен - днес варива.цял ден грах,ама и хляб си хапнах порядъчно Embarassed Дано няма голям плюс.
Водния ми се пада на 14.02  smile3515

Ако искате рецепта за пикантни картофи ,ето ви една http://vkusnoikrasivo.com/recepy/719/%D0%9F%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0 … D0%BE%D1%84%D0%B8 Стават страхотни!Само една забележка от мен,да са на един ред разстлани в тавата,че иначе не стават хрупкави Peace

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 20:01 от nanu4e

# 552
Охххх,мъка,мъка с тая водица днеска само Sad,и като се има предвид,че вчера бях на някви ябълки,дето още повече ми остъргаха стомаха...Установих,че 5-килограмовата ми котка яде 5 пъти повече от 100 килограмовата си стопанка   Sad ,направо ми иде да и нападна ухаещата на пастет консерва Laughing.
Да питам нещо,кое е по-удачно според вас да се яде утре-сирене или катък?

# 553
  • София
Охххх,мъка,мъка с тая водица днеска само Sad,и като се има предвид,че вчера бях на някви ябълки,дето още повече ми остъргаха стомаха...Установих,че 5-килограмовата ми котка яде 5 пъти повече от 100 килограмовата си стопанка   Sad ,направо ми иде да и нападна ухаещата на пастет консерва Laughing.
Да питам нещо,кое е по-удачно според вас да се яде утре-сирене или катък?

Катък си направи с извара Wink
Дам, 12 килограмовия ми син яде 3 пъти повече от мен Confused

# 554
Добър вечер фиданки,  Hug
Днес ми е 2-ри ден - Варива
 Закуска- 2 портокала
 Обяд-400гр боб с маслини и гъби
 Вечеря- 200гр. боб с маслини и гъби
Водата ми до момента е 1.5л и мисля,че стига за днес. Не искам да пия повече,че като прекаля с водата ме боли главата, както стана и сега.
Мисля да се тегля на всяка четворка, че да не се депресирам допълнително от цифрите на кантара.
Лека и отслабваща вечер на всички ии много минуси утре сутрин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт