90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 460
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Нануче, евала за мъжа ти, че се е оправил, защото на мъжете по-кофти им действал тоя холестерол. А грейпфрута - не знаех, но аз лично нямам много против, супер! Ще го вкарам в следващия плоов, че май не ми се закусва само той.

# 556
  • София
Нануче, евала за мъжа ти. А грейпфрута - не знаех, но аз лично нямам много против, супер! Ще го вкарам в следващия плоов, че май не ми се закусва само той.
E,сега е на 7 и нещо,ама пак си е постижение PeaceБеше много рисков.Фреш пиеше основно,с касетки купувахме цитруси,основно грейпфрут Hug Важна е "хигиената"на хранене,не че сега я има де Laughing Връща се на порочната практика.

# 557
  • София
Здравейте, много сте изписали, аз тези дни хич не мога да наваксам да ви прочета. Ама утре съм си в къщи и ще изчета темата, минавам да разпиша едни относително добър въгрехидратен: З-банан, О-чушки с доматен сос и питката на ТЯ  Mr. Green, вечеря 3/4 парче торта от Неделя, на обяд пак прекалих с количеството чушки, но миналия път не ми се отразиха зле, напротив, така че не съжалявам, само че се чувствам доста зле след тортата, много ми беше сладка  ooooh! /аз пристрастената към сладкото се оплаквам/ и тежка. Та ще нидим утре кантара, очаквам плюс, но след плодовия ще го коригирам.
Много минусова и негладна вечер на всички!  Hug

# 558
Здравейте, отслабващи девойки...
За мен денят е №2 - варива

сутринта преди закуска 30 мин на велоергометъра  newsm39 (реших да се похваля, че не ми се е случвало от лятото)
З: един банан
О: бобче на яхнийка, с печени чушки
В: същото, ама по-малко
Преди малко (сигурно не трябваше ама...) един морков
Изповядах се  Flushed
Лека и заслабваща

# 559
kema_s с теб сме започнали заедно диетата и като гледам си хапваме еднакви неща долу горе. Hug
Знам,че не може,но все пак да попитам, може ли да си хапна крем-карамел утре ?!

# 560
Харизанке, пак ли пробутваш маргарина? Naughty
Клише, бързо оздравяване.

# 561
Набързо един отчет и от мен....
Днес ми е плодов и за мое учудване въобще не се чувствах гладна Grinning
Менюто ми беше:
З 1портокал +кафе
О 2банана
В 2портокала и водааааа, много водаааа Laughing

От мен едно въпросче: Откъде мога да си купя електронен кантар, че моя е обикновен и за нищо не става ooooh!

# 562
L 0 V E, май така излиза Wink
Мисля, обаче, че не може крем карамел, защото има много мляко и яйца вътре, които са си белтъци.
И аз много го обичам, ама искаме да сме слаби все пак. И аз се чудя утре какво да е, много ми се ядат мюсли, аз преди почти само това закусвах и сега ми липсват - лошото е че ги хапвам с кисело мляко и трябва да измисля нещо друго, в което да ги накисна. Ако някой има идея, приемам ги всякакви  Thinking

# 563
добър вечер днес въглехидратен,малко прекалих с хапването,но следват плодов и първи воден,ау направо ми иде да вия,добре че съм на работа в събота,та ще ми мине по-бързо времето,само се притеснявам да не ми прилошее,и така де днес:
з:една мандарина
о:едни спагетки от тези полуготовите
в:и вечерята нямам думи Embarassed,направих за първи път баница с локум и честно бая си хапнах стана страхотна,или така си мисля,защото съм била гладна newsm78 Laughing,и една салатка доматки с краставички изпрасках за отскок,ама сега два дена ше ми се залепи корема за гърба,лека и хубав и минусов на всички утре

# 564
мирка ив. сега има намаление в техномаркет по 15 лв електронно  Hug И аз се замислям да си взема че с този механичен при това е и стар  ooooh! ooooh!

# 565
Ако някой има идея, приемам ги всякакви  Thinking
Мии може да си направиш горещ шоколад и да ги залееш с него. Обзалагам се,че ще е вкусно.
Може да ги залееш и със сок от компот.
Питах дали може,защото в крана сметка и в другите сладки неща,които си позволяваме в този ден има яйца и мляко,но си ги хапваме...Повечето.

# 566
Лов, от крем-карамела май само захарта е режимна.Засега го пропускай.Има доста други варианти.Все пак ти е първи въглехидратен. Simple Smile

Гале, пробутвам, пък ако мине! Laughing

За днес съм на два фреша и две ябълки и половин глава.Като отрязана ми е. Laughing

# 567
Щом като може сладолед.. не мисля, че крем-карамела е ужасно невъзможен като вариант Simple Smile
Въпрос на тълкуване  Crazy

# 568
  • York
 wavey
Да се отчета и аз  Whistling
з: половин банан /другата половина отиде в устата на дъщерюна/
о: 5 бутерки
в: 4 бутерки и една линийка черен шоколад

Вадата към момента е около 1.5л. До като си легна ще стигне поне 2.5л.  Peace

Моят кантар нещо се задържа на 63 кг вече няколко дни. Едната сутрин слага 300 гр, на другата ги маха, после слага 200 и след ден маха 100 и така все около 63 се въртя  Crazy

Картофките с розмарин обикновено ги правя така: Сварявам малко картофите, колкото да не са съвсем сурови /правя жалък опит да ги бланширам  Laughing/, после ги приръжвам с подрравки - чесън, сол, чер пипер и ситносмлян розмарин.
Но сега режимо ще ги пека на фурната малко.  Peace

# 569
Аз пък мисля, че крем карамела не е никак за въглехидратния. Вярно може сладолед, обаче не знам млякото което има в сладоледа колко е мляко, плюс това е само мляко. А в крем карамела, мляко и яйца и особено ако е домашен 100 % ще е с хубаво мляко.... То по тая логика и майонеза да ядем във виглехидратен (сравнението май не е много точно  Laughing ) Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 21:19 от denichka1990

Общи условия

Активация на акаунт