90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 457
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък мисля, че крем карамела не е никак за въглехидратния. Вярно може сладолед, обаче не знам млякото което има в сладоледа колко е мляко, плюс това е само мляко. А в крем карамела, мляко и яйца и особено ако е домашен 100 % ще е с хубаво мляко.... То по тая логика и майонеза да ядем във виглехидратен Simple Smile
Майонезата чудесно може да е за въглехидратен.. защото особено готовата, не съдържа нищо белтъчно.. Обикновено индустриално майонезата се прави с мазнина, нишесте и стабилизатор.. Яйца изобщо не се слагат.
Топеното / пушено сирене също е адски нережимно в белтъчен ден - приготвя се от растителна мазнина и нишесте.. в комбинация с аромат сирене Simple Smile ..
Сладоледа - млечен протеин много нисък %, стабилизатор, подсладител .. цвят и аромат - това е масовото производство.

Но едва ли това са по-добри варианти от чисти, лично приготвени продукти..

Нали идеята е да се научим да ядем "домашни" манджи... а не да се правим на "хитри" кое се съдържа или не в определен продукт на пазара.

Рецептите по-горе за съжаление са реални.. всеки ден контактувам с "потребителите" им - демек производители на съответните продукти..
Не че не обичам сладолед.. обожавам Simple Smile Ама доста рядко си купувам.. просто защото.. малко ми е изкривено съзнанието вече.. (професионално изкривяване)..
Предпочитам по-истински храни.. макар и да има много малко останали  Rolling Eyes
А вие си яжте каквото ви е режимно Simple Smile

# 571
Щом като може сладолед.. не мисля, че крем-карамела е ужасно невъзможен като вариант Simple Smile
Въпрос на тълкуване  Crazy

Въпрос на лакомия! Mr. Green

# 572
  • София
Успях да ви изчета оабче,6 страници яко писнае  Hug
Да се отчета днес съм общо за деня 2 портокала,1 малък домат и малко краставица,яко вода и 3 кафета.

# 573
Духи лошото е, че наистина всяка твоя дума е истина, за съжаление наистина не знаем за какво си даваме пари ежедневно  Shocked

didolinaa прекалено малко си яла според мен....

# 574
Духи лошото е, че наистина всяка твоя дума е истина, за съжаление наистина не знаем за какво си даваме пари ежедневно  Shocked
Повярвай ми, като знам не ми става по-добре..  Rolling Eyes
Нишестетата са едни много "коварни" и "функционални" гадини.. които могат да заместят и наподобят почти всеки "истински" продукт..
Натуралните сокове също са обект на доста "нишестиране".. (нова гадна тенденция) ..

Затова се получава, че уж не ядеш хляб, сладки и тестяни продукти.. а в същото време пак яко се дебелее..
Точно заради високото съдържание на нишесте във всичко..
Поевтинява продукта, но откъм хранителна стойност става пълен батак..
А производителите просто в момента са поставени не на колене, а са почти закопани.. И нямат избор - или да фалират и да загубят всичко.. или да пробват да заместят млякото, месото и яйцата.. с нишесте..

# 575
И аз да кажа З- 1 киви и кафенце О- картофена салата В-задушени зеленчуци
Цитат
Моят кантар нещо се задържа на 63 кг вече няколко дни. Едната сутрин слага 300 гр, на другата ги маха, после слага 200 и след ден маха 100 и така все около 63 се въртя  Crazy
и аз така самоче на 62кг направо не мога да разбера дали качвам или ще свалям направо полудя тоя пусти кантар #CrazyА за водата Tiredмного ми трудано аз обикновенно вода въобще не пия най много 0.5 на ден и то непосредствено след хранене Embarassed а сега тия 2л на ден направо #Crazy
лека и минусова вечер на всички  Hug

# 576
  • София
denichka1990  не чуствам глад и не ми се ядеше,даже сега портокала пак го ядох в 20.30.Сама се учуидх от себе си,но днес ми беше леко като перце тялото а съм си 100 кила  hahaha

# 577
ох я да питам има ли някой същия проблем като мен,всичко ми е наред ,чувствам се добре,значително по-лека от преди,но от както съм почнала диетата постоянно ми е студено,незнам на какво се дължи това,може би кръвното ми е ниско,то си е по принцип 90/60,но сега може би ми се задържа повече време така,на моменти имам чувството че ще скрежасам,то си е и студено де,но ми е интересно дали някой има като моя проблем и как се оправя,особенно вечер само дето не прегръщам печката ,вместо мъжо Laughing

# 578
Taка, днес на вечеря оплесках диетата  Tired Правих си содена питка, домашните се наредиха около масата и за тях сложих сиренце, саламче и разчитах, че аз ще мина само с лютеница, но ... не устисках. И да ви кажа незнам кой и как успява да устиска до него да си хапват нещо вкусно, а той да си вика "красотата иска жертви". Мисля си, че ако бяхме толкова корави да изтраем това то хич и нямаше да сме в тази тема и нямаше да имаме нужда да сваляме каквото и да е.
Леко съм разочарована, че за 1 седмица съм около + 1 килограм, вместо да имам минус.  Rolling Eyes

# 579
  • София
Мисля си, че ако бяхме толкова корави да изтраем това то хич и нямаше да сме в тази тема и нямаше да имаме нужда да сваляме каквото и да е.

Това далеч не е вярно. Надебеляването не винаги е от прекомерна лакомия и хранене.
Така или иначе трябва сама да откриеш мотивация и воля, иначе няма да се получи.

# 580
И на мен ми ядоха кренвирши на микровълновата под носа, но си трая! Laughing Калена съм.Някои ще кажат, че утре мога да ги ям, но специално от "Сачи" съм имала мега плюс и повече не повтарям. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 22:30 от Просто Хари

# 581
Добър вечер момичета!
Цял ден бях на работа и сте изписали света.
Утре мисля да си направя питката, ако се събудя -по-раничко,че пак съм на работа.Ще си я хапна с домашна лютеничка.
Цвети Heart Eyes
Мимка* и твойте резултати са супер, да кажеш за питката.

Лека и мнусова вечер!

# 582
Мисля си, че ако бяхме толкова корави да изтраем това то хич и нямаше да сме в тази тема и нямаше да имаме нужда да сваляме каквото и да е.

Това далеч не е вярно. Надебеляването не винаги е от прекомерна лакомия и хранене.
Така или иначе трябва сама да откриеш мотивация и воля, иначе няма да се получи.

Да, наясно съм с много неща, самата аз съм с инсулинова резистентност.  Confused Но съгласи се, че без ядене няма качени кила... от друга страна трябва много да се мисли как се отслабва.
Воля никога съм нямала много, но инат имам за осмина. Въпреки това месец и нещо циклене над 1 килограм вариращ ногоре и надолу си е бая време. Не воля, не инат ами всичко се прекършва...

# 583
ladydred  , някои от фиданките също се оплакваха от това, че им е стдено. Явно си е съвсем нормална реакция на организма (освен минусовите температури навън), все пак драстично намаляваме приема на калории.

Понякога, мерси за рецептата. Аз ще ги пробвам печенки картофите. Иначе си правя варени картофи и ги заливам с дресинг от зехтин, счукан чесън и лимон.

# 584
  • София

Да, наясно съм с много неща, самата аз съм с инсулинова резистентност.  Confused Но съгласи се, че без ядене няма качени кила... от друга страна трябва много да се мисли как се отслабва.
Воля никога съм нямала много, но инат имам за осмина. Въпреки това месец и нещо циклене над 1 килограм вариращ ногоре и надолу си е бая време. Не воля, не инат ами всичко се прекършва...

Стрес. Основен фактор за пълнеене или слабеене. В зависимост от организма.

Общи условия

Активация на акаунт