90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 456
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро момичета!Вчера режимен плодов и слава Богу без проблеми за кръвното Simple Smile Днес на бутчета с лапад..Аз да се похваля за 20дни -3кг и -7см в талията Heart EyesЧувствам се прекрасно вече! Мозила за въглехидратен: спагетки с дом сос,питка,филийка с лютеница,зеленчукова пица, нещо сладичко и тн,доста неща можеш да хапваш.Аз от въглехидратния свалям дори повече от плодовия LaughingЖелая на всички спорен и режимен ден Hug

# 616
Пак си имам минусче  newsm44 .. Обичам луната  Mr. Green
60.8 кг.. тва не съм го виждала от 15 години сигурно  Laughing

Да виидм днес с белтъчините как ще се отчетем.. Ама как си мечтая за пържолка със салатка..
Обаче като знам, че май пак ще мина с някое кисело мляко за обяд..  Confused Rolling Eyes

Въпрос:
Ако си сваля килограмите през втория цикъл.. какво правя  newsm78
Довършвам ли си до края на 90те дни.. като увелича манджите.. или  Thinking

# 617
мирка ив. сега има намаление в техномаркет по 15 лв електронно  Hug И аз се замислям да си взема че с този механичен при това е и стар  ooooh! ooooh!
Благодаря Hug Днес сигурно ще отскоча до там!
Днес кантара ме зарадва....-1кг след плодовия, та общо за първата четворка съм -2,5кг. newsm44
Надявам се все така гладко да вървят нещата...изкушения не ми липсват, защото и аз съм в къщи с децата, но воля му е майката и ВОДАААА Grinning

Преди два, три дни някой беше писал, че голям стимул за диетата е била нова рокля, с която се е борил в пробната Wink При мен ситуацията беше почти същата, но с един панталон....отдавна искам точно такъв и хоп- миналата събота го виждам Heart Eyes - както се казва "любов от пръв поглед" Грабвам го аз и веднага в пробната. За моя изненада се напъхах в размер М (това беше най-големия в момента) но картинката в огледалото беше трагикомична Crazy
Купих си го обаче и още с прибирането в къщи бях пред компютъра и ви четях, с твърдото намерение след месец - два да се фръцкам с новия панталон, без да се притеснявам, че изглеждам като карикатура Grinning

Много дълго стана, за което се извинявам....
Много минусчета желая на всички!
На плувкините днес - успех! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 09:46 от мирка ив.

# 618
  • София
Да си отчета почивката - минус още един кг на кантара.  Mr. Green

# 619
Преди два, три дни някой беше писал, че голям стимул за диетата е била нова рокля, с която се е борил в пробната Wink
Сигурно аз съм била.. Mr. Green Само като я видях.. Една червена, уникална простоооооо.. Ама пусти килограми, развалят цялата картинка..  Cry На заплата ще си я купя, за да ми е още по-голям стимула.. Laughing
Много ми е трудно да пия кафето без захар. Чай да, откакто преболедувах от цистит, не му слагам никакви подсладители.. Май най-лесно е да го откажа пустото кафе, че само му се мръщя.. Laughing
Да се похваля, че тази сутрин станах малко по-рано и имах време да се пораздвижа вкъщи с някое-друго упражнение.. Blush Утре се надявам температурите да са по-високи, защото не съм на работа и си правя планове да изляза с колелото малко.. Ама както ми се пада плодов ден, да не издам багажа някъде по улиците.. Laughing

# 620
  • Пловдив

Духи Hug ,днес те видях за кратко на бензиностанцията- помпеше си гумите  Wink. Само влезнах да ти кажа, че изглеждаш уникално   bouquet

# 621
Зациклих, 3-ти  ден след воден и ония +400 гр. още са си там, а съм без прегрешения. Утешавам се, че може кантара нещо да е развален Joy
Усмихнат ден от мен, момичета Heart Eyes

# 622
  • София
Добро утро момичета! Как сте? Виждам луната е наградила повечето от вас с минуси, ама мен след въглехидратния ми трясна един тлъст + от 0,300 гр. Ама няма да плача де. Днес на плодовия ще ги оправя.
Добре дошли на новодошлите  Hug Успех на плувкините днес и на всички останали!
бубанка  и аз днес съм плодова и ще си изпека тиква без захар, хубаво е да са сурови плодовете и зеленчуците, но не е престъпление да хапнеш и печена тиква без нищо. Иначе съм се запасила с портокали, ябълки и помело.

# 623
Монита, гледам,че си 52 кг , а искаш да свалиш още доста, колко си висока миличка?  Да не прекалиш?  Ето виж, че Духи -Пухи, казва ,че сега изглеждаш супер...?  казвам го с най-приятелски чувства, да не си мислиш, че се бъркам дето не ми е работата... Blush      Hug  
Знам,че всеки си знае най-добре, ама поне не излизай  с колелото, още не е за колело...да не вземеш да се тръшнеш наистина....пази се!  

# 624
  • София
Днес съм на плодове. Кантарът е замръзнал. Ни нагоре, ни надолу.

п.с. Мисля да пробвам едни 12 посещения на фит вайб във фитнес Боевски някой да е ходил? Rolling Eyes

# 625

Духи Hug ,днес те видях за кратко на бензиностанцията- помпеше си гумите  Wink. Само влезнах да ти кажа, че изглеждаш уникално   bouquet
Ренка, къде успя да ме мернеш  Heart Eyes
Уникално то Simple Smile .. занимавам се със "себе си", че да не мисля за глупости  Laughing

Pinki, малко обърка постовете  Wink ..

Искам пържолкаааааааа  newsm22

# 626
Здравейте момичета,
аз днес съм на плодове:
З - 1 грейпфрут
О - 1 грейпфрут
В - не съм решила, но най вероятно ще е същото

Poli Moli и аз на 01.03. съм на воден, но на мен ми е втория - не е чак толкова страшен

прочетох че на някои от момичетата от както са на диета им е студено - и аз съм така направо е ужасно (никога не съм била зиморничева), но това се дължи на факта че организма на получава достатъчно енергия, а тази която гори не достига за всичко - дори в една книга за диети бях прочела, че ако си пуснеш студен душ (15-20 грдуса температура на водата) спомагало за изгарянето на калориите защото тялото се стресира и се опитва да си възстанови температурата... (момичета не го пробвайте и без друго си е достатъчно студено, а и не е сигурно че действа)

# 627
  • Бургас
ДУ фиданки сладуранки Grinning

Аз снощи лекинко прегреших,но ще се самонакажа днес с малки порции Peace
И утре ще продължа самонаказанието с вечеря печена тиква с мед Joy

Днес съм Бобова:
З:2 портокала+кафенце
О:леща яхния
В:леща яхния

Хубав минусов ден сладкишки Hug

# 628
Монита, гледам,че си 52 кг , а искаш да свалиш още доста, колко си висока миличка?  Да не прекалиш?  Ето виж, че Духи -Пухи, казва ,че сега изглеждаш супер...?  казвам го с най-приятелски чувства, да не си мислиш, че се бъркам дето не ми е работата... Blush      Hug  
Знам,че всеки си знае най-добре, ама поне не излизай  с колелото, още не е за колело...да не вземеш да се тръшнеш наистина....пази се!  
Ми сигурно съм 1,60 някъде, мъничка съм като ви казвам.. Laughing Явно костите са ми леки.. Simple Smile Не се чувствам комфортно сега, като облека дънки или някаква по-прилепнала блузка или рокля и направо се плаша..  Cry В неделя при нас го дават към 10 градуса, като се екипирам добре и няма проблеми.. Hug

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 09:59 от Monitaaa

# 629
Monitaaa дано не ми се обидиш, но мисля, че твоето мислене е нездравословно.....

Общи условия

Активация на акаунт