90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 451
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Моля,моля #2gunfire

Аз държа да спомена,че вече осма години ходя пеша всеки ден без изключение по 6 до 8 км.Качвам безброй стъпала на пръсти(това е много важно).Не пропускам нито ден.Пък качих,а??
Стреса  от операцията да знаеш и аз бях 53 но след хистеректомията която си направих май месец до декември стигнах до 65кг Crossing Arms
След хистеректомията отслабнах 14 кг. спазвайки правилата на диетата. Явно е и до хапване Grinning От самата операция не успях да кача защото тя беше по време на диетата.

# 601

vanessa80, да не преяде днес Laughing Верно стигна ли ти храната днес доволно? Сртува ми се доста малко, при мисълта за големината на един мъфин, или още повече за 1/2 от него. newsm78
Joy Е де,аз за това не казах мъфин,а тип мъфин(някаква чешка измишльотина,но беше вкусно)-по-големичко беше,да кажем колкото 2 мъфина и половина Simple Smile

# 602
Абе,мен да питаш с твойте 1,66 и 55кг никак не си за диета...направо супер мерки,нооо ти си знаеш.
За отчета днес бях на сладичко-закуска-1 банан,за обяд 1 кексче(тип  мъфин),а за вечеря половин.

Съгласна съм,че това наистина са добри мерки,но действително човек понякога усеща една тежест(кочто изчезва като махнеш 2-3 кг.)
Ама те,тези 2-3кг не се свалят 90-дни Wink,но жената си знае.Нека диетува,поне ще хапва здравословно Simple Smile

# 603
Уж бях толкова режимна, пък днеска как се олях...  Sad До обяд беше добре, хапнах си кюфтенцата от яхнията. Ама то с малко не стана... Тюх, тюх, тюх. Добре че вечерта ядох само кисело мляко 200гр.
Айде, спокойна вечер  Hug

# 604
Добро утро,фиданкии Simple Smile)
днес ми е 2ри ден и ще закуся 2 портокалчетаа ще хапна обаче по-рано за обяд към 11(понеже тогава ми е свободното време) инъче трябва да ям към 3 ..(а няма да издържа) за о - салатка картофи Simple Smile
вечеря ориз със зеленчуци май Simple Smile
Много минуси и приятен ден

# 605
  • Canada
Добро утро! Успешен ден на всички!
Добре дошли на новите фиданки! И наистина недейте още съвсем от начало да се чудите дали ще се справите... Щом има толкова много фиданки, които са успяли - значи всеки може. Просто трябва мъничко воля и упоритост. Действително с диетата се свиква много бързо и лесно - и чувството за глад на 2-3 часа минава, и вечерната лакомия минава... Peace
По повод 2-3 кг на бизнес мама - аз също съм на мнение, че човек усеща дори и само 2-3 кг, когато е свикнал за по-дълго време на някаквво друго тегло. Мен също това усещане изключително много ме дразнеше... Peace

# 606
Имам въпрос във плодовия ден може ли да ям и плодове и зеленчуци .. примерно през деня плодове, а вечерта 1 салатка или не е желателно

# 607
Имам въпрос във плодовия ден може ли да ям и плодове и зеленчуци .. примерно през деня плодове, а вечерта 1 салатка или не е желателно
Можеш Simple Smile
Закуската е добре да е плодове (в плодовия) .. после може и зеленчуци да хапваш  Peace

# 608
Добро утро!
Днес ми е плодов...и антибиотичен ден! Но така ще е, като сме се хванали на хорото ще го играем.
Чета ви, че постоянно гледате да напасните водния или плодовия с лунната диета...има ли ефект? Вчера от писанията ви разбирам че е бил лунен...а за мен въглехидратен....е не съм отслабнала, но този път не съм и качила. Ще видим утре сутринта за отчета как ще е кантара.
Относно руло /аз да си продължа моята/ притеснява ме само кравето масло /едно пакетче се слага...това си е 125-150 гр./....то ясно че бисквитите и захарта са си за въглехидратния.
На 01.03 ми е първия воден ден....има ли и други момичета които ще са тогава?
Колкото до изкушенията за които пишете, тревогите дали ще успеете, нережимното хапване....ами момичета вие сами си решавате - аз съм на принципа че като се захвана с нещо трябва да го изкарам до край....няма такива  днес само и не знам какво. Трудно е наистина първите дни - да свикнеш с режима, да се запознаеш по обстойно с него.....но като свикнеш ти става като начин на живот.
Може и да ме анатемосате, но като ви чета с тези килограми 42-45....50-52....направо ми настръхва косъма! Недей те така момичета....жената трябва да си  е леко и налята...женствена. Аз съм 158 висока и най-ниските ми килограми /като изключим ученическата ми възраст/ са били 56-58 и да ви кажа честно не знам как ще изглежда жена висока 160 и 42 килограма  Shocked. Съгласна съм че всеки си преценява сам, но вярвайте ми и така сте чудесни! Просто си спазвайте един режим на здравословно хранене - това е най-доброто!
Желая ви спорен ден момичета! 

# 609
то пък едни зеленчуци има на пазара Sick, вече се чудя от какво да со правя салата ooooh!

Шер, я им се скарай Naughty Naughty Naughty, ще ядат някои бухалката и аз така мисля.

Днес съм плодова от всякъде.
Абе тази питка содената вчера ми стана...ъъъъ....тънка като тенеке...и корава....ма я хрупках с лютеница снощи, де ще ходя. То щото я месих в машината за хляб и не изчаках да втаса ли....зхнам ли и аз ooooh!. Ша ви замоля да метнете една снимка на хубава содена питка, да видя аз как ви изглеждат

# 610
Добро утро! Днес ми е трети ден - въглехидратен.. За закуска хапнах 2 портокала. За обяд смятам да е пица със зеленчуци, а за вечеря може би филийка с мед.. Wink И аз забелязвам това стържене на корема след ядене, но си мисля, че е нормално.. Все пак организма още не е свикнал напълно. Но ще се справим! Тази сутрин реших да се премеря, да видя как вървят нещата първите дни и за мое огромно очудване бях -0,500кг. Peace Успешен ден на всички! Hug

# 611
Anais, содената питка не втасва. Аз в неделя бях правила за прощъпулника на сина ми и я сложих в по малка тавичка и стана чудесна..месих си я сама....имам и снимка, но да си призная не знам как да я кача за да я виждате.

# 612
здравейте!
да се отчета и аз-първите 4 дни минаха доста добре.при мен резултата е  -1.5кг.,а при съпруга  -1.2кг..супер е ,защото за тези 4 дни можех да ям доста разнообразна храна.в началото ми беше малко трудно само със спазването на часовете между отделните хранения,но се свиква. Grinning
днес е белтъчен ден.
лек ден на всички Peace

# 613
  • Кьолн
Добро утро момичета! Вчера бобов без пригрешения-з ябълка, о боб,в боб със салата. Днес въглехидратна въобще нямам идея какво ще хапвам. Ще черпя идеи от вас. Желая ви много минуси!

# 614
Аз вчера правих пица. Моята гарнирах с гъби, лук, масллини, пипер червен и зелен. Абе докарая я от към търговски вид. И беше вкусна. Само тестото купих от магазин и беше малко безсолно.
Днес плодов  ooooh! най-трудния ми.
 Момичета, нали не можеше печена тиква без захар? Плодовече и зеленчуците трябваше да са сурови, нали?

Общи условия

Активация на акаунт