90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте.   bouquet

Приемате ли нови в темата????
Аз чета,чета и малко ми е неудобно,ама искам и аз да изкажа болката си.
Цял живот съм била от 44 до 48 кг. и нито грам повече.Висока съм 1,66.И съм на цели 39години.
От това лято след операция на хранопровода почнах да качвам.Сега съм застопорила едни 55 кг.До тук нищо лошо,щото мисля,че изглеждам доста по-добре от преди.Ама не ми е комфортно и ми се иска да ги сваля до 50.Пък хич не мога да стоя гладна,да знаете.Чудих се много и мисля,че с тази диета най-не се гладува.Мисля да я почна от утре.Какво ще ме посъветвате???

# 586
Добре си дошла ri4ko, с тази диета поне няма да си затормозиш и изтерзаеш организма.  Hug

# 587
  • Canada
Добре дошла на Ричко!
Съгласна съм, че стреса подпомага напълняването, но така или иначе без солидно количество храна, което да поема организма - няма откъде на надебелява. Просто нашето общество е ужасно обездвижено и доста мързеливо откъм физическа активност, ако трябва да сме искрени... Колко от тук присъстващите в темата ходят пеша по 5 км на ден например? Това не е голямо разстояние, но почти никой не го прави...

# 588
Моля,моля #2gunfire

Аз държа да спомена,че вече осма години ходя пеша всеки ден без изключение по 6 до 8 км.Качвам безброй стъпала на пръсти(това е много важно).Не пропускам нито ден.Пък качих,а??

# 589
Абе,мен да питаш с твойте 1,66 и 55кг никак не си за диета...направо супер мерки,нооо ти си знаеш.
За отчета днес бях на сладичко-закуска-1 банан,за обяд 1 кексче(тип  мъфин),а за вечеря половин.

# 590
Някой беше споменал за майонезата, че е за въглехидратен, но аз мисля, че е за белтъчен.
Не е желателна, но аз прибягвам до нея когато чувсвтвам голям глад.

Спорта, спорта, много го обичам, ама трябва да намеря време за него, аз с тези деца ужасно много ме мързи да мърдам от вкъщи.  #2gunfire

# 591
  • Canada
Моля,моля #2gunfire

Аз държа да спомена,че вече осма години ходя пеша всеки ден без изключение по 6 до 8 км.Качвам безброй стъпала на пръсти(това е много важно).Не пропускам нито ден.Пък качих,а??
Странно наистина. Може би действително при тебстресът да се е отразил. Но постът ми беше насочен към хората, които са напълняли с над 20 кг. Пред очите ми е и съпругът ми, който всички оправдаваха със стрес за това, че напълнява. Само че истината е, че просто той започна да яде ужасно много вечер, най-вече след 20 часа и така неусетно качи над 30 кг... Сега не мога да го убедя да се ограничи изобщо от нищо... ooooh!

# 592
Моля,моля #2gunfire

Стреса  от операцията да знаеш и аз бях 53 но след хистеректомията която си направих май месец до декември стигнах до 65кг Crossing Arms

# 593
  • София
Момичета, искам да ви попитам на някоя от вас започва ли да й стърже корема около 2-3 часа след хранене? Направо не знам какво ми става, но от около седмица след като се нахраня (2,3 часа след това ) коремът ми започва много да стърже и чувствам глад. Все се надявам, че метаболизмът ми се е засилил, но чувството е много неприятно. Опитвам се да го затъпя като пия чайчета и водичка, че хич не ми се ще да си увеличавам порциите.  Thinking

# 594
  • София
за първи ден 2л. вода ( не мога и не мога повече - пия и тичам до двете 00 - цял ден )
вечерята ми бе в 20:30 - 21:00 - проблем ли е ?
офф дали ще се справя???????

# 595
Абе,мен да питаш с твойте 1,66 и 55кг никак не си за диета...направо супер мерки,нооо ти си знаеш.
За отчета днес бях на сладичко-закуска-1 банан,за обяд 1 кексче(тип  мъфин),а за вечеря половин.

Съгласна съм,че това наистина са добри мерки,но действително човек понякога усеща една тежест(кочто изчезва като махнеш 2-3 кг.)

# 596
  • София
за първи ден 2л. вода ( не мога и не мога повече - пия и тичам до двете 00 - цял ден )

Ще се справиш. И с водата ще свикнеш и няма да ти се ходи до 00 толкова често, и вечерята ще си изместиш постепенно. Аз първите дни вечерях в 19.55 с триста зора защото бях свикнала допреди това да ям в 22.00 и натам. Сега си вечерям без проблем в 18.30 - 19.00 и не ми стърже след това.

# 597
  • София

Ще се справиш. И с водата ще свикнеш и няма да ти се ходи до 00 толкова често, и вечерята ще си изместиш постепенно. Аз първите дни вечерях в 19.55 с триста зора защото бях свикнала допреди това да ям в 22.00 и натам. Сега си вечерям без проблем в 18.30 - 19.00 и не ми стърже след това.

bouquet много ме обнадеждавате - Благодаря !

# 598
  • Варна
Тук съм..  Сложих децата по леглата най- после, то нямаше заспиване тази вечер ooooh!
Как сте лунни, да не виете под луната... Joy Joy Hug
Малко ме яд на себе си днес, така хубаво бях започнала деня, пък и реших да спазя правилото каквото на обед, това и на вечеря, та направих си пак яйчица, а за децата и мъжо кюфтенца и картофки, и ми се дояде мръвка, та изядох 2 кюфтета. Яд ме е, че количеството стана повечко и съжалявам, Утре дано не се отрази с някой плюс... ooooh! Blush

Иначе и при вас добре, някои обаче ще ядат голямата бухалка, какво е това нережимно хранене,ааа, я по сериозно, не си търсете оправдания само,  и по-полека с десертите бе мацки Hug

reniris, ако ти самата нямаш воля и не си сигурна във възможностите ти, ние тук не можем да ти помогнем повече, отколкото ти можеш сама на себе си. Я се стегни малко, "ще успея ли?", ами ако искаш да успеш си го повтарай всеки ден и мисли малко по позитивно. Забрави оправдания като децата примерно, всички си имаме такива, че някои и повече от нас, мисли сега за себе си  и затова каква цел си си поставила.
Сигурно е проблем да вечеряш в 21.00, не случайно правило на диетата е да приключиш с вечерята до 20.00. Доста кураж и воля ти пожелавам, няма да съжаляваш после.

biliana1989,  не винаги, но имам случаи на такъв глад. Аз си намирам някакво занимание за да минава по-бързо този момент Hug

vanessa80, да не преяде днес Laughing Верно стигна ли ти храната днес доволно? Сртува ми се доста малко, при мисълта за големината на един мъфин, или още повече за 1/2 от него. newsm78

ri4ko, добре дошла  Hug

# 599
Тук съм..  Сложих децата по леглата най- после, то нямаше заспиване тази вечер ooooh!
Как сте лунни, да не виете под луната... Joy Joy Hug
Малко ме яд на себе си днес, така хубаво бях започнала деня, пък и реших да спазя правилото каквото на обед, това и на вечеря, та направих си пак яйчица, а за децата и мъжо кюфтенца и картофки, и ми се дояде мръвка, та изядох 2 кюфтета. Яд ме е, че количеството стана повечко и съжалявам, Утре дано не се отрази с някой плюс... ooooh! Blush

Иначе и при вас добре, някои обаче ще ядат голямата бухалка, какво е това нережимно хранене,ааа, я по сериозно, не си търсете оправдания само,  и по-полека с десертите бе мацки Hug

reniris, ако ти самата нямаш воля и не си сигурна във възможностите ти, ние тук не можем да ти помогнем повече, отколкото ти можеш сама на себе си. Я се стегни малко, "ще успея ли?", ами ако искаш да успеш си го повтарай всеки ден и мисли малко по позитивно. Забрави оправдания като децата примерно, всички си имаме такива, че някои и повече от нас, мисли сега за себе си  и затова каква цел си си поставила.
Сигурно е проблем да вечеряш в 21.00, не случайно правило на диетата е да приключиш с вечерята до 20.00. Доста кураж и воля ти пожелавам, няма да съжаляваш после.

biliana1989,  не винаги, но имам случаи на такъв глад. Аз си намирам някакво занимание за да минава по-бързо този момент Hug

vanessa80, да не преяде днес Laughing Верно стигна ли ти храната днес доволно? Сртува ми се доста малко, при мисълта за големината на един мъфин, или още повече за 1/2 от него. newsm78

ri4ko, добре дошла  Hug

Мисля,че ако си легнеш по-късничко няма да повлияе мръвката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт