90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, красавици  Hug
Днес съм доста по-добре след лекарството, което ми даде личния лекар. Благодаря ви за загрижеността   bouquet
Ренирис, според книгата сладкото се яде на вечеря, но малко хора го спазват и това не им е попречило да свалят. Ако ти се хапва толкова паста, хапвай. Все пак идеята не е да се изтезаваш 90 дни, нали така  Laughing Пък и ако не греша, ти имаше да сваляш малко килограми  Rolling Eyes

Колкото до това кой колко има и иска да сваля... това е толкова индивидуално. Недейте да убеждавате хората трябва ли или не трябва да отслабват. Аз едно време бях 48кг на височина 171 и ако тогава бях станала изведнъж 53 примерно, щях да се чувствам като свинче, нищо, че всъщност пак щях да съм с поднормено тегло. Сега като почнах диетата бях 64 и не мисля, че имам нужда да ставам под 55... Въпрос на усещане е и навик за това с какво тегло си живял досега. За мен 60кг може да са ОК, а за друг с моята височина и 50 да са много.

# 661
Здравейте момичета  от мен.
Фасъче започнали сме от еднакви кг и гоним почти еднакви кг. Аз дотук съм свалила около 7 кг, защото последната седмица  половин кг върви нагоре надолу , но 7 са сигурни и аз съм ан един механичен кантар но не смея да го сменя сега за да не даде разлика и да се обезкуража. То и без това от тук ще стане много сложно, защото под тези кг не съм слизала повече от 5 гоини , но ще стискам зъби.
Отчет:
3 - 1ябълка
О - крем супа с картофи. тиквички, моркови и карфиол
В - пълнени сухи чушки с боб
Много минуси на всички

# 662
Здравейте мами,

От почти 4 месеца вече и аз се присъединих към майките, и си имам момиченце. По време на бременността качих 25 кг., и вече 4 месеца немога да ги сваля. Чувствам се ужасно, мъжът ми и той ми прави намеци да отслабвам вече, но нестава. Преди Нова година бях 14 дни на диета "Японско чудо" и свалих само 3 кг, които след това си върнах за 1 седмица. Преди 2 години пак я бях правила тази диета и отслабнах тогава за 14 дни - 8 кг, но сега нестава. Сега съм решила от понеделник 07.02.2011г да започна и аз 90 дневната диета. Виждам, че при всички има ефект. Има ли някой, който би желал да започне с мен от понеделник да слабее?

# 663
Нана 77, супер резултат ти си моя стимул мацка. Общо станаха два кг. за почивката нали?

# 664
  • София
Нана 77, супер резултат ти си моя стимул мацка. Общо станаха два кг. за почивката нали?

Да, само че този килограм сега не е затвърден, все пак за първи път го сваля кантара, та сега ще си поиграем Ганкиното с кантара ту напред, ту назад  Mr. Green

# 665
Ето една снимка, на която съм 48кг, преди да забременея Simple Smile))
Е надявам се с помощта на тази диета да успея пак да изглеждам така Simple Smile

https://lh3.googleusercontent.com/_Jnjyi7BTvYE/SEb2m_xpY6I/AAAAA … s800/DSC_3973.JPG

# 666
Здравейте момичета,
аз днес съм на плодове:
З - 1 грейпфрут
О - 1 грейпфрут
В - не съм решила, но най вероятно ще е същото

Увеличи количествата, много е малко! Simple Smile

Сусамът не помня кой пита Blush, но е за плодов.

звучи лесно  Grinning, но за разлика от нормалните хора аз не обичам плодове, така че и това едвам го изяждам Laughing (поне грейпфрута не е сладък и малко по-лесно)

# 667
  • Варна
Браво Nana!
Аз се опитвам да навия майка ми също да се захване с режима. Тя има минимум 20-30кг за сваляне и постоянно те давам за пример!

А аз съм закотвила на 60,200кг и няма мърдане... не знам как ще я преборя тази 6ца. Винаги става така до 60кг смъквам лесно и после зор, зор  ooooh!
Стискайте ми палци след утрешния плодов да има някакъв резултат.

Днес 2 абълки, отива сега да хапна малко пица със зеленчуци, довечера май макарони с доматен сос и черен шоколад

# 668
Браво Нана 77   bouquet , все пак е нещо, успех и дано кантара да върви надолу  Peace
Аз да се пооплача малко, моята мила свекърва вчера ми заяви, че не ми личало въобще да съм отслабнала, а съм с цели 9кг по-малко, направо полудях #2gunfire
днес съм плодове, досега 2 портокала, като се има предвид, че съм се събудила в 4 часа, че малката ми е болничка  Sad , дано се оправя скоро, че ми е жал да я гледам така Praynig
до довечера още 1 портокал, някоя сушена смокиня и вечеря зелева салатка  Heart Eyes
Добре дошли на новите бъдещи фиданки   bouquet
Има ли с мен някой воден на 9.02 или май съм сама newsm78
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.    Laughing

# 669
  • София
Ще върви, къде ще ходи  Mr. Green Волностите се наказват с полет през прозореца  hahaha

# 670
mamichka от колко време си на режима и колко си висока
защото аз съм само 155 см и тези кг който искам да постигна сега не са ми достатъчни но... за сега ми звучи реално, а след 90 дневната почивка пак. Laughing

# 671
Здравейте момичета,
аз днес съм на плодове:
З - 1 грейпфрут
О - 1 грейпфрут
В - не съм решила, но най вероятно ще е същото

Увеличи количествата, много е малко! Simple Smile

Сусамът не помня кой пита Blush, но е за плодов.

звучи лесно  Grinning, но за разлика от нормалните хора аз не обичам плодове, така че и това едвам го изяждам Laughing (поне грейпфрута не е сладък и малко по-лесно)

Пий една чаша сок, ако трябва и със запушен нос!Много съм идейна! Crazy hahaha

# 672
Лелееее... изтървала съм две теми. Нямам време да се връщам да чета, само да се отчета на бързо.
От началото на диетата свалих 5 кг., като гледам да съм що-годе стриктна. Дъня се само във вечерната порция. Много рядко успявам да се нахраня с половината на това, което съм яла на обед. Само че последната седмица кантара не мърда. Т.е мърда 200-300 грама я надолу, я нагоре, ама под 65 кг. не падам. Много разчитан на водния ден пък да видим.
Иначе голямата ми са гордост са едни 10 см от талията и 5 см от ханша които изчезнаха... ) Фук! Wink

# 673
 Добър Ви ден , дами   bouquet
 Днес като станах сутринта кг те бяха същите като вчера , но все пак съм доволна , защото си мислех ,че може и плюс да има .

Днес
З - 3 мандарини
О- 200гр салата картофи и 200гр салата зеле и моркови
В - още не съм го измислила   

# 674
Здравейте и от мен Simple Smile

Днес ми е втори ден, закусих с две ябълки и досега хапвах за обяд картофена салатка Simple Smile Вчера вечера обаче едвам се удържах, голяма лакомия, голямо нещо... Добре, че съпружеското тяло го нямаше вечерта, иначе както дъвче все разни чипсове и пуканки пред телевизора ми е голямо изкушение.
Довечера обаче ще поскитам по клубовете, как ще я карам с алкохола не знам.. Знам, че не трябва, ама знам и също, че няма да мина без хич  Embarassed  Чудя се само на бири ли да я карам, що ли... някой да ме посъветва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт