90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
coolsexyy, не се тормози и аз исках като моята приятелка да си върна кг за 3-4 месеца, ама не при всички се получава... При мен като мина една година бях стигнала почти до моите си кг, а бях качила 23, оставаха ми 3 кг. Не съм правила нищо кой знае какво. Няма да се притесняваш, бременеенето и раждането водят до големи промени  в организма на жената и му трябва време да се възстанови след това, така, че като му дойде времето.
А и да знаеш, че всички ще сме с теб независимо кога сме започнали диетата Hug

# 706
И аз да направя един отчет, че после може да нямам време.
3-ти ден - Въглехидратен
З: 1 и 1/2 портакала
О: Филия с лютеница и един морков
В: Ще са мюсли с компот (не съм ги яла така до сега, но ми хареса идеята на L O V E)
Много минусчета на всички Hug

# 707
Здравейте и поздрави от мен за всички, които пишат, четат и отслабват!
Поздрави и за тези, които четат, не пишат и не отслабват (като мен)...
Все си казвам, че май трябва да започна да споделям с вас какво хапвам, за да ми кажете къде бъркам. Явно нещо не е в ред, щом кантара не мърда. Сантиметър отчете - 2 см от талията. От подгръдна - нищо (ама аз там съм кожа и кости). Най-дебелата ми част (сещате се коя  Blush) не помръдва. В същото време видимо панталона ми е по-широк.
И се чудя какво става.
Има ли такива като мен, които са в такава или в подобна ситуация?
Но пък...отслабваща или не, се чувствам добре на този режим. Вече не ми правят впечатление дните. Даже ми е по-лесно така да си планувам храната.
Тук съм, и дори като не пиша, аз ви чета редовно!

# 708
Мимка редактирай си поста - до сега я търсих рецептата, че тези 50 гр. брашно ми се сториха Rolling Eyes
500 гр са Wink

# 709
 Winkзабравих да споделя, че кантарчето не мърда на долу Sad

# 710
Мимка редактирай си поста - до сега я търсих рецептата, че тези 50 гр. брашно ми се сториха Rolling Eyes
500 гр са Wink

хаха  Joy разбира се че са 500 ,ама и аз от бързане каква я забърках  hahaha

# 711
Може ли пак да питам нещо, че чета противоречиви неща по въпроса.
В белтъчния ден на едно ядене може ли да се хапват месо и кашкавал или сирене или не може?  Grinning

# 712
  • София
Отчет от мен:
з: 1 ябълка
о: 125г пушено филе от пъстърва и 100г пушено филе от сьомга с лук, 1 домат, половин краставица и 1 чушка на салата
в: на кръчма - мисля пак някаква рибка на скара със салата

Има ли проблем с пушените меса?
С минуси не мога да се похваля дори и след 1вия плодов ден. Вие кога се мерите, защото всяко шише вода се отразява и съм различна по всяко време на денонощието. Меря се сутрин, но все пак...вие?

# 713
Вие кога се мерите, защото всяко шише вода се отразява и съм различна по всяко време на денонощието. Меря се сутрин, но все пак...вие?
Ставам, пия чаша топла вода (150гр. някъде), тоалетна, душ, кантар. Simple Smile По гащи  Laughing
В тоя ред на мисли  Mr. Green

Чат-пат се проверявам и вечер..
И установих, че ако ям повече от 400гр. храна вечер.. сутрин имам (+) .. Ако ям около 200-300 гр. - имам (-) Simple Smile
А като цяло вечер "обработвам" около 500-600 гр. мат'рял Simple Smile .. Всичко отгоре ми се лепи  Twisted Evil

# 714
  • София
Всяка божа сутрин - ставане, тоалетна, кантар - гола.

# 715
Здравейте! Аз съм новичка във форума и съм решила да започна диетата. Обаче искам  да питам какво става ако се прекрати. Simple Smile

# 716
  • София
Здравейте! Аз съм новичка във форума и съм решила да започна диетата. Обаче искам  да питам какво става ако се прекрати. Simple Smile

261uu  261uu  261uu

# 717
Може ли пак да питам нещо, че чета противоречиви неща по въпроса.
В белтъчния ден на едно ядене може ли да се хапват месо и кашкавал или сирене или не може?  Grinning

Може, стига да не си яла яйца за обяд. Simple Smile

# 718
Ами прекратяваш и свалянето.. и постигнатото до момента леко си губи смисъла Simple Smile
А пък ако ще започваш с нагласата да прекратяваш.. по-добре не почвай изобщо Simple Smile

Но пък от друга страна нищо няма да стане и да я прекратиш.. ще е същото като и преди да я започнеш Simple Smile

# 719
Има ли проблем с пушените меса?

Има. Пушените меса в никоя диета не се толерират. Освен при Аткинс, може би. Тук изрично е казано - по възможност най-естествени продукти, предимно варени или задушени. С изключение на салатите и плодовете, разбира се.

Поздрави и за тези, които четат, не пишат и не отслабват (като мен)...

Приемам поздравите Laughing
Щом см мърдат е добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт