90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 441
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
С две думи, щете-нещете - с вас съм  Mr. Green

В такъв случай друг път не питай може ли да пиеш  Mr. Green

# 691
  • София
Днес плодове :
З - 2 малки ябълки
О - 2 портокала и 30 гр орехи
В - редена салата, че се  заформи кръчма в движение  Crazy

# 692
  • София
Имаш малко да сваляш. Бъди стриктна и ще ги свалиш бързо. После ще можеш да си позволиш и по някоя волност от време на време до края на диетата.
Аз си бях поставила за цел да сваля 6кг и ги свалих още преди края на първия цикъл. Обаче пък така ми хареса режима и свикнах на него, че желание нямам да прегрешавам и ще си го изкарам стриктно докрай  Peace Пък да видим колко кг мога да смъкна общо  Mr. Green

# 693
Харизанке, пак ли пробутваш маргарина? Naughty

Защо? Знам, че по принцип е вреден. До преди да започна тази диета не бях купувала и яла с години друго, освен истинско, немско масло. Но според мен лично за въглехидратен е ок (като заместител на маслото) с хлебче.  Peace Днес точно това обядвах+дом. лютеничка. Simple Smile

Ей какво нещо е цикълът! Вчера за ден-два бях качила около кило, а днес (След като доста хапнах във вчерашния оризов ден) съм цели -800гр.  Shocked

# 694
Искам да попитам на някой случвало ли му се е  за 12 дни от режима да не помръдне въобще нито на килограми, нито на мерки. Мама е така и вече напълно и се е изпарило желанието за диетата. Порциите и са нормално големи и кара вечер велоергометър. Съвети? Confused

# 695
Нормално големи е субективно понятие.За един е 200гр, за друг 500.За такъв случай не съм чувала.Явно някъде бърка.Кажи й да ти каже менюто си и да го обсъдим. Simple Smile

Да се отчета досега

З:фреш портокал
О:филия с топено сирене, 10-ина маслини и купа пилешки бульон с малко месо.

# 696
Питах дали може да се смесват плодове и зеленчуци в плодовия примерно през деня плодове,а вечерта 1 салатка,но не открих отговоря съжелявам ако някой е отговорил моля да ме извини  Hug

# 697
Иве70, мисля че можеш но зеленчуците трябва да нямат подправки.
Нека и другите да кажат

# 698
  • Canada
Здравейте,
Иве70, в плодовия със сигурност можеш да ядеш зеленчуци на обяд и на вечеря, но не трябва да използваш никакви подправки.
Ако не затруднявам много, моля да пуснете пак рецептата за содената питка, че не съм сигурна в коя тема я имаше? Praynig

# 699
Иве70, ден 4 - плодово-зеленчуков,  пише го на 1 стр. "В този ден хапвайте само плодове. Съчевайте ги както решите. Ако ви харесва повече хапвайте едни и същи плодове на едно хранене. Включете и малко сушени плодове, семена и ядки. Най-полезни са свежите и небелени плодове. Може да се консумират и плодови пюрета, супи, компоти, печени плодове (може да се добави подсладител). Ако не обичате плодове, тогава може да ги заместите със зеленчуци."
така че, на въпроса ти - може, давай смело, но салатата трябва да ти е неувкусена Peace

karelia79, заедно сме писали

# 700
karelia, тъкмо днес я изрових от постовете на Тя

500гр брашно
300 мл хладка вода
2 с.л. оцет
1 ч.л. сол
1 с.л. захар
1 ч.л. сода бикарбонат
1 п. бакпулвер
2-3 с.л. растителна мазнина
червен пипер, шарена сол за поръсване.

Приготвяне:
Пресяваме брашното заедно със солта и бакпулвера.
В чашка смесваме оцет, содата и захарта, разбъркваме и смесваме с водата.
Правим кладенче в брашното, добавяме олиото и започваме да наливаме по малко вода.
Замесваме тестото и месим 10 мин, докато се замеси меко лепкаво тесто.
Оставяме малко да почине 10 мин. и оформяме питката във форма по желание.
Във форма поръсваме обилно с брашно и слагаме  хляба.
Печем в предварително загрята на 200*С фурна 40-50 мин

Тя беше писала че фурната й е много силна и пече на 170 градуса

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 16:40 от Мимка*

# 701
  • София
 Hug
 Как сте момичета? Дилеми има ,драми .... Laughing Споко,аз съм царицата на драмите, ама тук съм се стегнала Laughing Нана дебне от взеки ъгъл Heart Eyes
Днес въглехидратен- фреш,баница с праз(без праза, беше много гаден  Rolling Eyes) 1/2 вафла. За вечеря май ще е филия с лютеница Peace

# 702
Благодаря ви момичета Simple Smile За вечеря ще си сготвя ориз със картофки Simple Smile)) как ви се струва  Laughing Laughing
Мнооогооооо минусиии

# 703
Момичета нещо става с мен  Rolling Eyes вчера нямах апетит а днес мога цения сват да изям .Как да се справя не чакам цикъл а постоянно съм гладна  Embarassed Embarassed

# 704
здравейте Hugпак много сте изписали Winkтова ме радва ставаме повече Flutterсега отчет днес белтъчен-до обяд 2 портокала;О:2кюфтете на скара със салата домати краставици;В:салата снежанка  bouquetот мен прекрасен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт