90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Днес ми е втори ден, закусих с две ябълки и досега хапвах за обяд картофена салатка Simple Smile Вчера вечера обаче едвам се удържах, голяма лакомия, голямо нещо... Добре, че съпружеското тяло го нямаше вечерта, иначе както дъвче все разни чипсове и пуканки пред телевизора ми е голямо изкушение.
Довечера обаче ще поскитам по клубовете, как ще я карам с алкохола не знам.. Знам, че не трябва, ама знам и също, че няма да мина без хич  Embarassed  Чудя се само на бири ли да я карам, що ли... някой да ме посъветва Simple Smile

Просто прекрати диетата и не се мъчи. Тези неща не стават без усилие, а като гледам ти не желаеш да положиш такова.

# 676
Здравейте и от мен Simple Smile

Днес ми е втори ден, закусих с две ябълки и досега хапвах за обяд картофена салатка Simple Smile Вчера вечера обаче едвам се удържах, голяма лакомия, голямо нещо... Добре, че съпружеското тяло го нямаше вечерта, иначе както дъвче все разни чипсове и пуканки пред телевизора ми е голямо изкушение.
Довечера обаче ще поскитам по клубовете, как ще я карам с алкохола не знам.. Знам, че не трябва, ама знам и също, че няма да мина без хич  Embarassed  Чудя се само на бири ли да я карам, що ли... някой да ме посъветва Simple Smile

най-добре е да не пиеш нищо, защото алкохола спира разграждането на останалата храна докъто той сам не се разгради, най-диетичния алкохол (ако изобщо може да бъде диетичен) е 1 чаша бялото вино

# 677
Аз не съм се разписвала скоро, но си местихме квартирата и все още нямаме нет, така че пиша от работа. Отчитам вчера въглехидратен:
з - банан
о- брускети с лютеница
в - пърленки със зехтин, шарена сол и чесън с песто от босилек и 1 вафла
Днес съм плодова и до тук съм на 1 банан и 200 мл фреш от ананас - въобще не ми хареса. Не съм се теглила след водния ден, мисля да го направя след следващия плодов ден, т.е сряда 09.02.2011 г.

# 678
Здравейте, мацки!
Днес на варива.
З- ябълка
О- 2варени картофа,салата зеле и1/2купичка копривена супа /с ориз/
В- картофи задушен и зелева салата.
Барби85, защо не го ядеш ананаса вместо на фреш? Може да ти хареса така.
Успешен ден!

# 679
Здравей фастъче
Явно имаме много общи неща, аз също съм 155 см и бих искала повече, но съм на 48 години и съм родила на 42, като прибавих и бременост искарана 6 месеца в къщи по необходимост мисля, че мога да стигна най много до 55 гк. Най добре се чуствам на 52.5 кг и държах тези кг след т диета около 3.5 години, но това беше преди 10 години и да забременея така че не се надявам на такива резултати.

# 680
  • София
Chaos,   с риск да се обидиш, но Нана е абсолютно права. Ако си достатъчно решена и мотивирана да отслабнеш, ще си пиеш цяла вечер водичка без да прегрешиш, ако ли не просто явно не си готова за диетата и няма смисъл само да се мъчиш психически. Та то постоянно има празници. Идва 14 февруари, после 8 март, през това време ще има и рождени дни на приятели. Ако от сега нарушиш всеки път ли ще го правиш? Какъв е смисълът на диетата тогава? Аз лично на Нова година карах само на водичка. Една глътка шампанско не си позволих, а всички около мен са останали с впечатлението, че съм пила водка цяла вечер. Това, че не пих алкохол не ми попречи на доброто прекарване на празника. Сама за себе си прецени дали си готова за диета или не.

# 681
Ууууфф, хем ги знам тия неща, хем чакам някой да ми каже "Няма страшно, мойто момиче, пийни си..."  Mr. Green
Ама то за тия три месеца все ще трябва да свикна без алкохол, да почна от довечера поне Simple Smile Няма от сега да си гърмя патроните, че след 1 месец имам рожден ден, ще паза сили за тогава  Mr. Green
Знам, че трябва воля, знам, че не е лесно, и като се има предвид, че по-лаком човек от мене няма...става още по-трудно. Но все пак ще е по-лесно да ги боря тия кила докато са малко, щото колкото повече... толкова повече. Така че, сериозна съм, за първи път съм на диета, и ще ги махна тия скапани 5 кила Simple Smile Довечера си купувам и кантар, дори кантар нямам. Поне се измерих първия ден...
Това беше Simple Smile Извинете за отклонението  Embarassed

# 682
Chaos, на колко си години ако не е тайна Simple Smile

Между другото.. защо обикалянето по клубове и ходенето на заведения като цяло винаги трябва да се свързва с пиене (алкохол)  newsm78
Ама на мен ми е странно, защото никога нищо не съм пила Simple Smile Гадно ми е само като помириша  Sick

Поне един проблем по-малко да боря  Crazy
Виж, обаче с мерака към сладкото ми е доста трудно  ooooh!

# 683
През март ставам на 27, не съм раждала още, но явно метаболизмът почва да се позабавя лека-полека...

# 684
Добро утро!
Днес ми е плодов...и антибиотичен ден! Но така ще е, като сме се хванали на хорото ще го играем.
Чета ви, че постоянно гледате да напасните водния или плодовия с лунната диета...има ли ефект? Вчера от писанията ви разбирам че е бил лунен...а за мен въглехидратен....е не съм отслабнала, но този път не съм и качила. Ще видим утре сутринта за отчета как ще е кантара.

Поли,на мене вчера ми беше първи воден,без да съм го планирала,съвпадаше с новолунието Simple Smile.Кантар нямам и не мога да ти кажа колко точно съм свалила,но от някъде 4 четворки се меря с едно метърче и след всеки плодов бях на отчет.Едва след вчера имаше някакъв прогрес,по 2-3 см.Така че определено луната си оказва своето влияние,а и така като чета и други момичета имат с какво да се похвалят от вчера Naughty.На предното пълнолуние ми се падаше плодов и аз го изкарах на фрешове.Така че мисълта ми е,когато човек има възможност,пада се въглехидратен или плодов,защо да не я спазва.А и четох едно интервю със създателката на режима и тя каза,че не е проблем да се спазват фазите Wink.

# 685

Радост, успех мила  Hug

Мимка,мерси за подкрепата Heart Eyes.
Оживях и аз,мърдам все още Laughing

# 686
През март ставам на 27, не съм раждала още, но явно метаболизмът почва да се позабавя лека-полека...
Гледам искаш да свалиш 3-4 кг.. Не е ли много дълго време тази диета? Това е по-скоро режим за сваляне на доста повече кг..
Има диети, коит опозволяват пиенето на чаша вино например. Не ли по-добър вариант за теб?

Не винаги ако една диета работи по принцип е най-добрата и за конкретния случай Simple Smile

# 687
  • София
Chaos, наистина трябва воля. Много воля. На първия си плодов ден бяхме канени на гости у едни приятели. Наизвадиха кюфтенца, пържолки, сирена, няколко вида картовки, чийзкейк... не близнах нищо освен 3 ягоди. След това бях толкова горда от себе си, че не съжалих и за момент, че не опитах нито една вкусотия. Миналата седмица пък бях на среща на класа. Постоянно ме питаха няма ли да кажа едно "наздраве". Ми не казах, изкарах си цялата нощ на една голяма бутилка минерална вода. После като дойде сметката се почувствах възнаградена за усилията  Laughing За пръв път купонясвам цяла нощ за 2лв  hahaha Със спестеното ще си купя някоя къса рокличка за новите слаби крачета  Mr. Green

# 688
Ето една снимка, на която съм 48кг, преди да забременея Simple Smile))
Е надявам се с помощта на тази диета да успея пак да изглеждам така Simple Smile

https://lh3.googleusercontent.com/_Jnjyi7BTvYE/SEb2m_xpY6I/AAAAA … s800/DSC_3973.JPG

Много добре изглеждаш   bouquet Hug И аз дано да изглеждам така на 48 кг  Praynig Praynig

# 689
Благодаря ви момичета, почвам да се надъхвам исктински (особено след сметката на Клише от 2 лв  Mr. Green )
Искам 5 кила да махна, и аз си мислех в началото, че е дълга тая диета. Но от всичко ще прочетох, ми се видя най-щадяща. Позволява въглехидрати и не конкретизира грамажи, което си е голямо предимство. Пък и евентуално ако ги сваля тез килца, шансът да ги задържа е по-голям като че ли в сравнение с други диети...
Вторият ми вариант беше ВМ-НВХ, но то е по-"жестоко" от 90-те.
С две думи, щете-нещете - с вас съм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт