Бебета родени в чужбина - Тема 8

• 22 069
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • далечно
mimkis, много интересна статия  Peace

За бебешкия плач, лично аз понякога се чудя как психолозите третират собствените си деца - със сигурност са перфектните майки, които няма начин да не разгадаят при първото измрънкване какво му е на бебето и веднага по научен начин да овладеят ситуацията Crazy За мен, като далеч от идеала за перфектна майка или психолог, обаче остава малко депресиращо да чета какви ужасии могат да се случат на бебето, ако - не дай си Боже - някоя от 10-те ми ръце е заета и не мога да откликна веднага и "по заповед на щуката"  Confused  Cry

# 601
Холандки, за какви ваканции говорите? Моят син е вече във ваканция. Crazy

Ох, и ние  сме  така вече 3-4 дена в 1 след полунощ му  идва музата да се хили и забалява. И понеже едвам се носих от безсъние, мъжът ми го взе едната вечер и той заспал и то за 3 часа без прекъсване. Shocked Явно като е с мен, ме прави на маймуна.

mimkis,
 с цел да разваля мнението за себе си... Ще призная пУблично, че синът ми махна памперса на 3 години. Mr. Green Преди това бяха драми, изнервяния от моя страна и т.н. Накрая ми писна и реших да го оставя с памперс, ако ще и до 10 години.  Един ден го питах -  искаш ли днес да си без памперс, само с боксерки като големите. И той каза"да". От раз свали и дневния, и нощния памперс, без почти никакви проблеми( 1-2 се изпусна първия ден).  И навън не се е случвало да  се чудя каквод а го правя, понеже наблизо няма тоалетна. Та...  вече не се тръшкам, че детето ми  може да носи памперс до училище. Не съм идеалната майка и това си е. Mr. Green

# 602
Опаляяя, много добре сте се разписали уикенда, едвам ви прочетох, да не говорим че вече забравих на кой какво исках да кажа  Crazy
Ние този уикенд отпразнувахме 90 годишнината на бабата на мъжа ми, та голям купон спретнахме. Хубаво беше, само да нямаше толкова много съветнички, какво трябва и какво не трябва относно бебето  Tired Но явно няма как да се избегнат  Crazy
Ju, по този повод  Hug Явно и при теб са все едни "разбиращи" съветници  ooooh!
Както Fleur, е казала, от 20 март до 23 април сме в Бг, но във Варна, ако има някой там по това време да свирка.
Цвети, ти къде ще си?
Water4e, вземи си книгата на BLW, всичко много добре е обяснено.
Боби, пробва ли по съвет на Файн, да направиш една импровизирана "сауна"в банята. Стискам палчета да се оправяте  Hug
Old Sport, добре завърнала се  Hug минавай по-често
Марита, мъжа ми не е дебел, но е доста мускулест, особено гърба му е като на професионален плувец, Ергото му става  Peace
Лепре, честити ви зъбчета  Hug
Зведи, при теб му мирише на млекце  Heart Eyes
Айде събуди се Шушулята, в бебефона ехти гръмогласен смях (сигурно пак е обезглавила някоя играчка  Mr. Green )

# 603
   Звезди, Лорелай, и на мен ми се сториха пресилени, някой тези, та за това да питам Blush Peace И нещо много ми се разминават мненията за готовността на бебетата за определени навици като сън,  ЕБХ и т.н Rolling Eyes Моля, не се депресирайте и стига с тия идеални майки, такова животно нема(според мен, де) Peace Grinning
   Психолозите, които пишат често май нямат опит в действителност Laughing
Цитат
Айде събуди се Шушулята, в бебефона ехти гръмогласен смях (сигурно пак е обезглавила някоя играчка   )
hahaha Joy

# 604
   Eто ни, дребоса си спа до 6 часа без да се буди  Simple Smile Доволно...Пак ми стачкува обаче с храненето, голямо подмятане правя и ще я оставя накрая гладна, пък ако иска някой психолог да ме пише и мене у дипломната си работа  Joy
   Siiu и другите аз съм на всеки километър  Mr. Green Парво мисля да сме в Плевен, в София поне 10 дена ще сме, juni ще сме в бургас. Но и до варна може да дойдем, там са ми най-добрите приятелки  Simple Smile И не е нужно да ни описваш мъжа ти, ние сме го виждали и повярвай ми не сме го забравили  Joy Joy Joy
  Изчезвам и аз, че ме викат

# 605
Здравейте на всички! Ето ни и нас най-накрая че то ядене ли бе да го опишеш! Това същество яде по 5 пъти на ден мляко и по 3 храна ако направите сметката сме през час хранене и направо взе да ми се изправя косата така няма да стане май ще трябва да съкратв някаде едно мляко, че накрая и корема ще го боли! Някой ме пита по-рано колко килограма е ами почти 9, но незнам колко е висок! Не е делело детето, но има огромни бузи като майка си!
Ох още нещо имах да пиша, но като се завърне мозъка от ваканция(ако някога вопще се завърне) може и да се сетя!

# 606
пепи,мерси! после ще разгледам да видя кое да избера Hug

мимкис,ти има–няма изкопаеш някой интересен материал.не го дочетох обаче,защото нямам време.после на спокойствие. това за плача може би е вярно,но както по–горе Loreley е казала то на практика не е много възможно да не плаче хич.аз от четене на такива статии съм превърнала къщата на бунище и не готвя,а ядем мак доналдс напоследък застрашително често,а синът ми се е качил на главата отгоре и се тръска да ми стане по–кеф хахаха. трябва д ауточняват по тия писания,че става за друг вид оставяне да плаче,а че ако ида до тоалетната за 20 секунди и той пореве няма д аумре.ми нали трябва пък и да с енаучат,че в живота не всичко идва щом мрънне малко. ох незнам направо.и аз не съм психолог,но знам,че се превръщам в робиня на Алето и неговите желания.затова поръчах много детски книжки от българия и почвам д аму чета.надявам се да иска да слуша,а не да ги къса и така ще реша един много основен проблем....даже не един.

Алето днес падна от леглото.не съм го чула,че е буден,а той си спи с мен на спалнята.аз днес станах да посрещна момичето,което гледам и го оставих спящ него,а той много тих е бил и дори на  бебефона не го чух....и го намерих по лице на пода.добре,че по лице беше.сега ще е голям зор,но поне денем ще го уча да си спи в леглото.аз не,че не пробвах и до сега де,но е много трудно упражнението.

големия ми син никога  не го бях слагала на гърнета.мен хич не ме гонеше подобна мания.знаех,че по моми с насран памперс няма да ходи.и като звездичков направи,но на две години.точно за един ден приключихме и с двата вида памперс.той преди това от доста време не пишкаше нощем и аз прецених,че по–трудната задача сме я минали.просто му казах д ами казва кога има пиш денем и той ме разбра хахаха

# 607
сиу,моя има корем вече.доскоро беше с леко коремче,но вече не е така. е не му става това чудо! то верно,че е менте на ергото,ама сега няма да дам 300 франка и за ерго:) той ще прохожда вече хахаха

# 608
Maритке нема да се пУашиш  Simple Smile И мен ми идва понякога да я тупна в земята, ама като я погледна и чак на смях ме избива. Иначее тотално изтървана само на ръце иска, ако не е на нейната е голямото дране, абе веселба. А тук по книгите пише, че 3 часа на ден е напълно нормално да реве, без да има причина. Така бебето се изразявало и не можело да мълчи само...

# 609
  • Rennes, France
Много сте писали.... ooooh!
Светле...много сладък Вики, да го нащипеш от мен...и цунки по нослето Heart Eyes Ние сме по-добре...определено Peace Спрях ваните за момента и сам от време на време слагам кремче.
Цвети, явно рева  е изморил...ама й е повлияло добре на съня Thinking И наш Луи май навлиза във фадата на 3-я месец...вчера беше мрънкащ... Crossing Arms
Ламах, честита ви месечинка на патерици Heart Eyes Hug
Лепри, дано си починеш поне малко...докато си в БГ Hug
Звезди, Мимкис - едва ли има точна формула за пробване на гърнето, но и аз смятам да го правя по скоро, а не да чакам годинка...Маритка беше пробвала Алето на гърне, трябва да каже как е минало Whistling Иначе статията е интересна... Peace
Сю, направихте ли снимки с катинарчето Party
Мила, искам и аз клипче Crazy
Оффф навън е гадно време...
Боби, как е Леа, оправяте ли се? Бабата помага ли? Heart Eyes
Маритка...хайде има ли напредък със захранването? Hug
Ивенце...браво на вас че се оправяте... Hug
Титина...21 градуса...завиждам ти Whistling и на мин ми се иска Rolling Eyes
Айде после пак ще намина...

# 610
Хайде стачка против тези които казват, че децата небира да се оставят и за секунда да плачат!  Mr. Green
Марита, мъжа ми не е дебел, но е доста мускулест, особено гърба му е като на професионален плувец, Ергото му става  Peace
бре да ти завиди човек с такъв мъж! Каде го криеш по празниците!
Титина абе жена прати малко топлинка и насам, че ми замръчна и мозъка на костите вече!

# 611
Малее, Cutty, аз след описанието на мъжа на Сю, се притесних да пращам клипове, хаха.

Моя мъж си е "закръгленичък", ама с голямо чувство за хумор и самоирония.
Та ми разправя, оня ден на работа им викал на колегите - Гледайте, какво тяло, на гръцки бог!
А един тихичко му казал - Абе, по-скоро на гръцки ресторант. Така се смяхме.

Звезди, в нашата провинция ваканцията е от 25 февруари.

# 612
  • FRANCE
Докато ви прочета и забравя какво ще пиша

ето една снимка на мишката която се самозахранва с манго

# 613
  • Rennes, France
 Joy Joy Joy Мила, закръгленичък ама му личи че е веселяк... Party
Як хард рок...особено българската версия Party Mr. Green
И тук почн аваканцията за децата ...от днес май newsm78
А за мъжо на Сю - немам думи...ама и тя е атлетична супер мама Flutter
И аз искам слънцееееееееее....вали............пфу да му се невиди Tired

Ха Мадам видях че си писала...ми то с такова личице срещу теб, как няма да забравиш...Ама и Жени го е казала най-добре...мозъците са във ваканция Whistling

# 614
Марита, Лепре много добре те е посъветвала да потърсиш удължител. То на моя му е тънка талията, така че да знаеш може и да не е от това, че не е оригинала  Grinning
И не е нужно да ни описваш мъжа ти, ние сме го виждали и повярвай ми не сме го забравили  Joy Joy Joy
hahaha
бре да ти завиди човек с такъв мъж! Каде го криеш по празниците!
хахаха Thumper, някои се хвалят с мъж, други със спящо бебе  Mr. Green Шегата на страна, що си мислите че съм такава фиданка, щото мъжа ми e "sport freek" и ме държи на строга диета, питайте Fleur ако не вярвате  Laughing
Cutty, аз пуснах снимки на катинарчето, но ако имаш предвид от мост все още не сме го закачили  Peace

Общи условия

Активация на акаунт