Бебета родени в чужбина - Тема 8

• 22 055
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Какви масажи, какви вежди и фризьори?
 Искам 10-12 часов сън, без прекъсване, без  доене, без детски крясък... Това ми е цел номер едно! Втората е дълъъъъъг дуууууш без да чувам "мамаааааааааа" или пискащо бебе.
И чак тогава ще мисля за педикюр, маникюр и т.н.

# 631
  • FRANCE
За мен мойе ли 6 часа без прекъсване ама искам и да е до 10 сутринта, че не ми се е случвало от 2006 ама и фризиор и маникур искам Simple Smile

# 632
Няма значение кога ще е. Имам чувството, че така и така няма да спя 10 часа, ама да се излежавам полубудна, без да бързам да ставам, определено няма да откажа. Crazy

# 633
Ку-ку, ще разделяте ли темите или приемате още нови попълнения Sunglasses

# 634
Ку-ку, ще разделяте ли темите или приемате още нови попълнения Sunglasses
  Разбира се, че приемаме, добре дошла  Hug
  Аз си направих ванаа, голям кеф, сега съм полуразмазана и лягам...
  Маритке, маритке, дано ти потръгне кариерата  Hug А аз още незнам какво ще правя, като се върна от БГ накъде  newsm78 В процес на мислене съм, та да видим...

# 635
Аз предлагам, тези които искат отделна тема, да се отделят и да си направят тема  Laughing Ние другите, си оставаме тук и приемаме новодошли с отворени ръце  Hug (сега да не взема да си остана сама тук, като много знам )
Марита, искрено ти съчувствам, моят поне е кротък, но пак едвам намирам време за лак. Исках да попитам малко...такъв въпрос, смешен, та откакто родих, космите по краката ми растат със страхотна скорост, епилирам се през 5 дена, направо е нелепо, а докато бях бременна пък можех да се епилирам веднъж месечно(беше много хубаво ехх), та някой да има с моя проблем
Нашият татко пак е командировка и сме сами за 4 дни, тия почивки много добре ни се отразяват, Боби става един такъв спокоен...Да ви кажа как спи това дете, вчера заспа в 5,30 вечерта и до 8 сутринта, е през два, макс три часа се храним, ама ....и после пак заспа в 9 та до 12. Познайте в колко заспа тази вечер...Не познахте! В 7  #Crazy

# 636
Терминатор, че той в колко обикновено заспива?

маритке, Алето не спи ли през деня? Ти вярно, че си с две деца сега, ама пак - ако им нагласиш дремките по едно и също време - кеффф  Hug

# 637
Juturna, то нямаше обикновено Simple Smile два дни заспиваше в 8, после два в 9, един в 11 и така и сега последните 5 дена заспива около 7, като в 5,30 обикновено, ако спи-спи за следобеден сън-т.е. час макс.

# 638
  • Германия
Терминаторче, от хормоните е, и аз в бременно състояние бях забравила за епилатора, сега поне на 3 седмици се здрависвам с него (пак добре, че гените са ме дарили с бавно растящи косми..и коса- това, вече не ме радва, но..)

Мис Файн, при вас колко време е майчинството?

# 639
Джутурна,в момента е в процес на смяна на днесвния режим и още не съм сигурна как ще е.до ксоро на всеки два часа търкаше очите и искаше да спи,но с течение на времето му дремките ставаха вс епо–къси,вс епо–трудно заспиваше и много често опитите дори приключваха с провал и си оставаше буден.един път не нарочно го оставих буден 3 часа и после като заспа си спа почти два часа и така се „светнах“,че може би е време да разредим спането денем.и сега сме точно на пробна система от сорта.гледам да го държа поне три часа буден и тогава да го приспивам...дори,ако е възможно и повече.следобед е възможно.почти не спи следобяд,но пък смао с едно спане денем м исе вижда малко,та незнам какво ще направим накрая....не сме установили режима.
иначе другото спи на обед да и мога да им наглася обедното спане да е заедно.Алето след сутрешното ставане точно около обед се пада да спи.но другото дете вс еоще ми го водят чат–пат и не сме се установили и с него какво–що.сега от 01.03. ще видим.

тоничка,добре дошла.не сме се разделили още:)

# 640
  Hug Ще трябва да наваксам малко с темата, мернах от поста на Лепре линка към кенгурото, което имитира Ерго - да ви кажа имам го и с нищо не отстъпва на ерго-то, а за цената да не говорим Crazy

Слънчев ден Grinning

# 641
  • T"A
Нали се сещате, че в момента повечето сме с деца под годинка, така че дори и да разделим темата, от "старите муцуни" няма да се отървете толкова бързо  Mr. Green

Toni4ka, добре дошла!  Simple Smile

Марита, Йойо ок. възрастта на Алето премина от 3 пъти дневен сън на 2 пъти, като и досега е така. Паузите между дневните му дремвания са 3-4 часа, а спането продължава ок. час и половина - два  Peace

# 642
Вчера докато преобличах малкия за навън открих, че всъщност не са 2 новите зъби, а 4  Crazy. Избили са накуп, леко бях  Crazy от изненадата.
Звезди нашата ваканция почва на 28 февруари, но ние си изпросихме един ден офф от училището. Не ни се случва често да отсъства и без проблем ни пуснаха още от 25ти да хващаме гората.
Milla Elaine със сълзи съм се смяла на тоя гръцки ресторант  Joy Joy Joy
Сю мерси  Hug
cutty вЕрвай ще се размажа, няма да пипна нищо освен бебето. Вече нямам търпение  Mr. Green
Мадам много сладка малката  Heart Eyes
Маритке какво са те прихванали лудите, мари? Я, да се стЕгаш! Аз психически съм се настроила. Първите 2 г са така, после пак влизаме в релси.  Mr. Green Хич не си гледам старите снимки все едно друг човек е там, няма смисъл. Ще дойде времето да се гласиш. И е вярно, че като майката е нервна и бебето е такова и се залепва още повече. Аз виждам като бързам за някъде и съм под пара Томи като, че се преобръща на 180 градуса, почва да реве, да иска да го нося, нервничи. Усеща ме. Я, поеми дълбоко дъх и успокой топката. Как е малкия каскадьор?
А, за съня нормално е да спи вече по-малко. На тази възраст, ако успееше да спи от тропането вече беше разредил на 2 пъти дневно. Сега от известно време спи на обяд 1час и половина до 2 в редки случаи и мноооого рядко към 5:30-6 още 1 час, но издържа с едно спане и в тия случаи си ляга рано 20ч вече търси леглото. Спи ли в късния следобед ляга към 21:30ч. Е, често му се случва и по 45 минути на обяд да откара. То не е машина всеки път да е еднакво. Simple Smile

Четита месечинка на Бобина Леа!  Heart Eyes Да е все такава скица и да папка хубаво! [/b]

# 643
Thumper, ама кой ти говори за самотерапия  Shocked Да не мислиш, че аз сама съм се правила  Crazy Веднъж реших да си "подравня" бретона и после трябваше месец да го прибирам с фиби, че иначе изглеждах като оръфана зелка, от тогава там не пипам  hahaha. Марита в никакъв случай сама  Crazy
ей веднъж се похвалих с хубав мъж, сега ще ме изядеш с парцалите  Mr. Green

# 644
  E, Лепри ме изпревари, и аз влязох да честитя на Леа Ерика на Боби Grinning
   Да е все така добро дете и чакаме новите изяви като пианистка Laughing
   Ментуш, от старите муцуни младите не искаме да се отърваваме, обратното е по-скоро Hug
    Тони4ка, добре дошла, мерси за инфото относно Ергото(копието,де Peace), ще го поръчвам май да ми го пратят от БГ.

Общи условия

Активация на акаунт