Познай коя е книгата 2

• 23 586
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Четири часа ли не можеш да почакаш, и то след като съм помолила за търпение? Хайде давай, ти си Simple Smile  Аз и без това се изчерпвам вече, скоро ще почна да копи-пействам от "читанката" Simple Smile

# 91
  • на североизток от Рая
        Flip,  Hug, моля те, пусни ти новата загадка!  Hug

# 92
Хубаво е да има някакви правила, иначе ще пишем една връз друга и няма да разберем, кой на кого отговаря. Е,  newsm78, вярно, че има начини, ама на мен и така ми харесва.

Флип, тя Миленка не е писала, ако ти си налице - давай, пък и макар с копи - пейст!!!  Laughing

П.П. С Нели сме писали едновременно...

# 93
  • София
Въх, засрамих момичето... Нищо, следващия път пак ще я поканя. А сега, да не губим време Wink

"В чест на експедицията графът се докара с бледосини ленени панталони, елегантни светлокафяви обуща, бяла копринена риза, с небрежно вързано около врата златистосиньо шалче и с изискана капитанска шапка. Макар че "Тумбел-Нехранимайски" отговаряше чудесно на моите нужди, веднага бих се съгласил, че не притежаваше нищо от лукса на презокеанските яхти. Графът също бързо се ориентира, когато го поведох през лабиринта на старите венециански солници към канала под къщата, където бях закотвил лодката.
- Това... яхта? - попита той учуден и малко уплашен..."

# 94
 newsm78
Джералд Даръл?

# 95
  • София
Ирен  Hug Да, в случая - с "Градината на боговете". Ти си Simple Smile

# 96
Ирен  Hug Да, в случая - с "Градината на боговете". Ти си Simple Smile

Леле Embarassed Мислех, че някой ще познае заглавието  Rolling Eyes
Е, давайте. Лесно е

"— Трябва да свикнем. Всичко, което по-рано ни даваше сили, вече е унищожено. Ние сме се разпиляли сега като стъклени мъниста на скъсан гердан. Няма за какво да се хванеш. — Той наля отново чашата си. — Като момче една нощ спах на една ливада. Беше през лятото и небето беше съвсем ясно. Преди да заспя, видях на хоризонта „Орион“, застанал точно над мене. Не мога да забравя това. Учил бях, че земята е планета и се върти. Знаех го обаче от книгите и както става в такива случаи, не се бях замислял много. Тогава почувствах за пръв път, че това е истина. Усетих как земята мълчаливо лети в безкрайните простори. Почувствах го така осезателно, че просто понечих да се хвана за нещо, за да не изхвръкна при летенето й. Това чувство се дължеше вероятно на внезапното пробуждане от дълбокия сън, когато погледнах към безкрайното, променено небе. Лишен за миг от опората на спомена и навика, изведнъж ми се стори, че земята не е така твърда, и оттогава тя за мен си остана такава."

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 22:15 от iren5

# 97
Ерих Мария Ремарк - ,,Триумфалната арка ''

# 98
Ерих Мария Ремарк - ,,Триумфалната арка ''
Да

# 99
 newsm78 чакаме AKELA

# 100
хайде някой който има възможност да пусне нещо докато чакаме Алекса...макар и да не се включвам най редовно следя темата

бих предложила услугите си, но навярно ще ме отсвирите както миленка по-преди

# 101
,, Но когато се събудеше, приливът започваше да се оттегля и скоро покритата с раковини скала неумолимо се появяваше и му напомняше, че винаги ще бъде там, до момента когато Бог реши да я унищожи.''

# 102
Стивън Кинг- Мизъри  newsm78

# 103

И аз мисля така. Hug

# 104

Ти си svetlu6ka!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт