майки на деца от 6-то ОУ, 127-мо СОУ, 7-мо СОУ в 4 клас 2010/2011

• 1 195
  • 2
  •   1
Отговори
Сигурно предполагате защо е издирването ... по следите на добрия учител от 1-ви до 4-ти клас. Та в тази връзка искам да проуча нещата, тъй като дъщеря ми тази есен ще е в първи клас. Искам да се информирам за учителите, занималнята и въобще атмосферата в училищата.
Поздрави на всички братя по съдба и предварително благодаря за инфо.

# 1
az sum maika na dete v 4 klas v 7 mo! Nedei da zapisva6 deteto si tam!!! u4itelite sa ujasni!!! Pod vsqka kritika!!! 1 vo gi durjat bez fizi4esko i mejdu4asie! 2 ro gi nari4at vsqkakvi! 3to oplakvat se ot zaplatite si pred decata! 4to podu4vat gi da donosni4at! 5 to hvurlqt u4ebnici! 6 to ne gi vodqt na ekskurzii! 7mo podmazvat se na roditelite!  I o6te kup ne6ta ! Izklu4enie e g-ja Andarsorova i g-ja Andonova no za sujelenie te sega sa s 1vi klas! su6to gospojite po zanimalnq sa ujasni! tazi koqto e v 3-4klas e luda! Vika kre6tii tem podobni! Decata im e 6umno ot samata g-ja! otdelno sustoqnieto na u4ili6teto e ujasno direktorkata  su6to!
MOQT SUVET E V NIKAKUV SLU4AI NE ZAPISVAI DETETO SI V 7MO SOU!!!

# 2
За съжаление имам също толкова лоши впечатления от 7-мо училище, което е  абсолютни руини, тоалетната мирише още от входа, битовите условия са кошмарни. Учителите - работят със средновековни методи.

Общи условия

Активация на акаунт