Отговори
# 435
Момичета, кои от вас ще ходят на софийската среща?

Аз Peace  Освен ако не ми излезне нещо друго в последен момент  Rolling Eyes  За срещата на Макдоналдса в Младост 3 става дума, нали, да не отида на някоя само-мене-известна среща?!  Laughing

# 436
Момичета, как са фонтанелите на децата ви? На мен ми се струва, че нашата е вдлъбната и четох, че това може да е признак на обезводняване  Rolling Eyes

# 437
  • Пловдив
Днес бяхме на хомеопат друг за малката-за повръщането каза че според него е алергия към млякото,на това ли му викат АБКМ?четох ей сега в нета че е съпроводена и с лишеи.А при нея нали има и едни петна по тялото като лишеи.Четох че в тези случаи не трябва да приемам млечни продукти.Ще се консултирам другата седмица пак с педиатъра по въпроса.
Знаете ли за АБКМ как се диагностицира ?

# 438
Жалко за отлагането. Аз предложих Черно море,защото е в центъра.Ако имате други предложения-казвайте.Аз си падам малко луда глава и не ме бърка в коя част на града ще сме.

# 439
Момичета, как са фонтанелите на децата ви? На мен ми се струва, че нашата е вдлъбната и четох, че това може да е признак на обезводняване  Rolling Eyes
А на мен нашата ми се струва втвърдена. Като я пипам не е мека както преди.
Но каквито  и да са, съм сигурна че децата ни са добре.
Да не се вкарваме във филми. Вече съм спряла да чета.
Аз исках да питам, като разхождате бебока в кенгуру, освен че е облечен като за излизане с количка, трябва ли да го завивам с връхната ми дреха?
Мисля да си правим такива разходки до магазина.
Ех, момичета, искренно ви завиждам за срещите.
Аз тия дни обиколих тукашните  паркове, но така и не знам как да се запозная с другите мами.
Те все са по две, по три, и няма как да се присламчя към някоя групичка. А и са с по- големи дечица.
Инсоленс- вие къде обикаляте?

# 440
niko 11 моята син е с АБКМ; откриха ни я в края на първия месец; според мен е малко несериозно това, което ти е казал хомеопата за повръщането. Тази алергия се изразява в много суха кожа, диария , слуз и жилки кръв в акото. Аз ходя всеки месец при доц Маринова в педиатрията - тя е най добрия специалист за този вид алергия. Ако кърмиш не яж наистина никакво мляко и млечни продукти. Дано съм била полезна и дано да не сте алергични.

# 441
аз срещата в Младост ще я пропусна - като се организирате за някъде из градО, ще се включа

да ви похваля моя най-малък мъж - днес му биха двете ваксини, само извика, аз го гупнах и с това се приключиха реакциите към ваксините. На мама героя  Heart Eyes Иначе е 5360гр/60см според техния кантар, според моя - 5550гр.

аз се препичам цял ден по пейките в Заимов заедно с една приятелка, чиято щерка е колкото Боби и се познаваме от години, а бебето е две седмици по-малко от Сашко. Освен това всеки ден има желаещи да дойдат да пием кафе и да видят бебето, така че аз и нямам време да ми скучно, камо ли да си търся други майки

Кьолшес, супер е това със снимките - свиркай като се явят в София

А храните ли виртуално кученцета тук http://hitarpetar.bg/nahrani-kuche/

# 442
Мише, непременно!  Peace Кучетата ги храня всеки ден във Фейса! Mr. Green
Бебославче, споко душа, аз ще съм там! Къде без мен!  Mr. Green Брат'чедката и тя е на линия!  Heart Eyes

# 443
Нико и на мен ми се струва несериозно, но пък знаеш ли....Уф с тия алергии е ужасно.
 Аз пък момичета да ви кажа (и малко да дам акъл Wink) навсякъде ходя с кенгуру, количка почти не ползвам, няколко  пъти ходим на дълги разходки и Боби си е все в кенгуру, извеждам го тук в комплекса само на ръце (ама то е метър на два Sad). Та за ходенето по надалече, не знам дали ще стане, но и аз поддържам Кьолшес, ако децата позволяват да пробвате с кенгуру или слинг.

# 444
  • София
Браво на пловдиските мамчета  Hug.

Смърфиетка, сега с Валето не са ми го изписвали. Иначе баткото го е пил, когато е бил болен.
Освен "Ксизал" има и "Зиртек". Това го казвам информативно  Peace.

Смърфиетка, мише, поздрави за мерките и теглилките на бебоците Peace.

daryl hana, влез в подраздел "Родители по градове в БГ" и там ще намериш мамите от В. Търново. Предполагам, че така ще се запознаеш с някои мамчета и ще се разхождате.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 23:37 от Dori

# 445
Привет!  Hug

Домъчня ми за вас, 2 дни не съм ви чела.
Да се оплача - днес супер много се изнервих  #Cussing out. Имахме час за ДК в 16 часа. Към 15 часа ми звъни сестрата да ми каже да не ходя щото нямали ваксини! Баси, вече много ми дойде - на кого дадоха ваксината дето беше за моето дете, просто незнам  newsm78. Че на малкия трябва 3 да му слагат, нито една нямали! ХЕИ не били дали още ваксините. Не че се натискам много, но ще искат да го надупчат после детето, за да върви графика Tired. Въпрос към варненските мами - на вас слагат ли ви ваксини. че това за ХЕИ ми е съмнейшън?

Mishinatorka,
готин аватар! Това сте ти и Мел, нали?

Имам въпросче към майките който кърмят хапвате ли си боб,зеле,грах такива храни който образуват газове и пие те ли газирани напитки.
Офф, аз напоследък се отпуснах и доста пия количка. Пусто удоволствие, не можах да я забравя  Embarassed. Боб съм яла само веднъж, другите - не.

А вие участвате ли в промоцията на Памперс? Събират се едни печати и мечета и от Памперс ти пращат играчка. Ние спечелихме уолкър Simple Smile

Честито! Не знаех за промоцията, ще се запозная завчас  Mr. Green.

Smurfieta, браво на Ива!

Момичета, искам да споделя с вас една инициатива на съфорумката ни МамаНаМалена: http://www.facebook.com/pages/Da-pomognem-na-Viki/13322603674281 … aphy/315356536732 Тя и други фотографи ще снимат благотворително в няколко по-големи града- София, Варна, Велико Търново, Пловдив... На страницата е упоменато как става записването, кога и колко струва за съответния град. Правят разкошни снимки. За вас остава страхотен спомен с вашето дете и по този начин се помага на болното детенце. Аз ще се включа непременно!  Hug

Kölsches Mädel, 10х за инфото!  Hug Тъкмо смятах да водя малкия на снимки, а сега и ще помогна на друго детенце  Peace. Само дано не забравя, че съм мн разсеяна нещо  Embarassed.

Пфю, стигнах 28-ма страница, утре ще дочитам.
Лека вечер!  Hug

# 446
Добро утро мамчета.Да ви е сладко  Heart Eyes

Имам един въпрос към тези,които са се преброили през интернет.Когато се преброявахте,как преброихте децата?В началото регистрацията изисква номер на личната карта  newsm78 А преди дни прочетох,че милионния човек,който се е преброил е момиче на 14 години... Thinking

# 447
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Мама МиМи, мерси за кафенцето. Мисля, че като се преброяваш има една опция "Членове в семейството" - аз писах 3ма и след това ми даде опция да попълня и за мъж ми и детето.

Днес гледам, че в София (или поне в Надежда) духа  Sad Май ще се разминем с разходката, ама ще видим - до обяд може и да поспре  Praynig

# 448
добро утро мерси за кафето,МаМа МиМи днес ще се разберем за друго място,май ще се организираме  да се видим някъде  около лятно кино тракия че то май е най удобно за повечето.по късно ще се разбере.

# 449
Добро утро , момичета!

Аз станах да изпия едно кафе с дядо ми Mr. Green и пак лягам, че ние с бебка си спим до 10-11ч.
Нашето семейство днес има троен празник. Баща ми и дядо ми днес имат рожденни дни , а Васи става на 3 месеца!

Да ви се похваля, вчера ни беше първата дъъълга разходка. Татето ни беше свободен и като излязохме в 13.30 ч. се прибрахме в 18.30. До сега с бебка сме излизали най-много за половин -един час на разходка и то все или с кенгуру или само с портбебето. Вчера сефтосахме количката. Беше супер!
А на мен онзи ден ми беше много криво. В един от най- хубавите слънчеви дни , ние с бебка бяхме затворени в къщи! Е, изведох я на тераста, ама не е същото. Имахме майстор вкъщи. Тоалетната ни тече вече няколко месеца. Викахме какви ли не ВИК- майстори и всеки вдигаше ръце. Само викаха ''еее, ама защо сте си купили такава скъпа тоалетна чиния, трябва да се извади да се види какъв е проблемът, но не даваме гаранция , че като я отлепяме , няма да я пукнем'' Cry. И до там, тоалетната си течеше и то май от мръсната вода, все някакви парцали подлагах. Е, не разбирайте, някакъв страшен теч, но си течеше. Тая Папазова, от предаването на Гала, абе беше ни видяла тоалетната, щеше да получи инфаркт.  JoyИнакрая намерихме един човек, който се нае да я оправи. С уговорката и да се счупи, кво да правим, ще купим друга . А аз много си я харесвам, защото е черна керамика и си я купихме с голям кеф, ама... да хванем някоя зараза ли? Оказа се ,че проблемът изобщо не е в тоалетната чиния , а в меките връзки вътре и тъпите майстори, като са ни я монтирали, са донадили и един маншон, абе ooooh! с две думи оставили са си ръцете. И най-важното - човекът я отлепи без да я пукне и пак я залепи. Вече не тече и си имаме тоалетна. Ама минах през мъките два дена. В най-хубавото време аз и бебка затворени в къщи, правят ни тоалетната, а върха беше, че те хубаво я направиха , ами и 24 часа не трябваше да я ползваме, за да засъхне силикона. Добре, че всичко свърши. Затова вчера много добре ми се отрази разходката. На бебка също! Обаче най-много се изкефи накрая, като отидохме в Кауфланд. Може би защото вече беше будна. Не смъкнахме количката, защото се прибирахме вече, а я смъкнахме с портбебето и я сложихме в една от техните колички. Тя така пищеше чак от кеф и такива усмивки раздаваше, че събрахме очите на хората. Mr. Green

Ммка, остави я тази фонтанела, на консултация като ходиш нали , док му я пипа, ако има нещо притеснително, той ще забележи. И аз онзи ден като й давах малко чай с копър и се заблеях на някъде и по едно време гледам, тя засмукала биберона, ама аз не съм надигнала шишето и от вакума ли от какво гледам фонтанелата хлътна малко навътре, както все едно да си засмучеш бузите Joy. Много беше смешна.

Смърфиетке, аз съм пила ксизал. Имам алергия от смокини. Sad Обаче ходихме до Турция и що реших , че към тяхните нямам алергия, а пък и нали забранения плод е най-сладък и се наплющах със смокини. Викам и една да изям и едно кило разлика няма! Е, изринах се яко, но после като се прибрахме ми изписаха ксизал и се оправих. А преди секциото ми биха, накаква противоалергична инжекция, май зертек беше , ама не съм сигурна. Щото въпреки, че тестовете бяха ок., ме питаха имам ли алергии по принцип и аз си казах за смокините. А едната сестра като почна да разправя как ги обичала, къде в Ахтопол имало огромни колкото юмрук смокини. След операцията когато съм излизала от пълна упойка, мъжът ми каза, че съм бълнувала '' добре съм, много съм жадна и искам да хапна малко смокини от Ахтопол'' Joy

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 08:50 от miMozzza

Общи условия

Активация на акаунт