Има още малко място-на МАЙчето все още не му е тясно! - 13 тема

• 25 108
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
bonbonkata-maia az ne bih si vzela olio pove4e, ne popiva i na vsi4ko otgore nqkoi drehi zapo4naha da miri6at na granivo, tezi dni 6te hodq da si tarsq losion

# 136
Благодаря на всички,които ми отговориха за полетите.Не знаех,че искат такава бележка.Аз ще летя с German wings.
А вие като летите минавате ли през скан-а за проверка?Нали има облъчване newsm78

Четох, че няма проблем да се минава през скана. Аз в Лондон минавам задължително, в София и Варна ми дават избор  Laughing
Последно пък като летях София-Варна с Bulgaria Air декември, въпреки че бях в 23та седмица искаха да попълня декларация, че летя на моя отговорност. Всяка авиокомпания с лудостта си  hahaha

И аз съм минавала.  Rolling Eyes
Най-малкото тогава още не ми личеше изобщо (4 месец).
А къде ви искат тези бележки от лекар, че може да летите?Защото на мен както не ми личи кой знае коло все още и като съм с връхна дреха никой не може да разбере, че съм бременна и ще се кача на самолета без проблем. Вече там като се съблека може и да разберат, но като сме излетяли, няма да има голяма полза  Laughing

П.С. Или пък спокойно мога да кажа един съвсем по-ранен срок на бременността.Поне месец назад мога да смъкна с този моя "корем"

Буба, на самия чек-ин предполагам трябва да се представи, а и после пред екипа на борда, защото те носят отговорност в случай на "emergency" (дано да не се стига до там  Praynig).

# 137
Кремчето против стрии на дева не е лошо, малко е гъстичко, но пък за сметка на това няма неприятна миризма и не цапа  Peace

# 138
  • София
Аз пак да се включа за секциото. Лекаря ми каза , че ако всичко  е наред ще го правим 10 дни по-рано. Принципно идеята е да ме следи и при първи признак , че плацентата е стара или плода страда да го извади. Така е решил заради първато ми раждане.  Тогава водите ми бяха "кални". Не зелени , а кафяви (видях ги) и според него детето се е мъчило с дни. Сега за да не рискуваме просто ще  ме следи по обстойно до края и когато се наложи тогава.
Някой беше писал за катетър -слага се само при секцио, при нормално раждане - не. И той не е кой знае какво. След като го махнат 1-2 дни е малко странно усещането , но не боли
И пак за любимата клизма  Laughing . Не е нищо страшно, нито болезнено. Все ми е едно дали ще ми правят или не. Първия път не бях яла почти нищо три дни , та общо взето нямаше  кой знае каво за прочистване  Wink
Не се плашете всичко се преживява и избледнява с времето. Ще запомните само най-важното , първата среща с малкото човече  Heart Eyes.

# 139
Хм, за катетъра - на мен с нормално раждане си ми сложиха  newsm78. Кога и как са го махнали не знам, но в родилна зала го сложиха.

# 140
Нелили, мръсните (зелени или кафяви) води с какво ги виждат? Само с ехографа ли и трябва ли да е 3Д и 4Д или и с обикновенните 2Д става?

# 141
  • До морето :)
Добро утро. АЗ станах една ранобудна, не ви е работа. Ама и днес имаме малко работа с таткото по институциите. Пожелавам ви страхотен, и динамичен ден на всички  Grinning

# 142
Добро утро и от мен!!!  kaffeetrmker_2

И аз днес станах рано, за да сляза с моя до града (при майка) , че днес съм на преглед. Да видим дали доки ще види какъв пол сме  Mr. Green И после ще и кажа какво ми е казал Яков  Flutter

# 143
  • До морето :)
Диди–Хрис, как ти завиждам благородно за срещата с бебо  Heart Eyes Хайде, и да се похвалиш какво е казал доктора  Grinning

# 144
Тя моята среща е с тавана, немога да гледам в монитора. Трябва да се надигам...после на снимка  Mr. Green При д-р Яков като ходих във Варна тогава вече всичко нагледно видях на беба  Crazy, но не съм ходила на ЖК от тогава и доки нищо незнае  Twisted Evil Днес ще я оставя да се пули на обикн.ехограф да видим какво ще го види. Нищо ,че аз вече го знам newsm48

# 145
  • София
Добро утро и  от нас
Гери  виждат ги водите на 4Д със сигурност, но в двуизмерен режим. На по-обикновен не съм много сигурна , май зависи от апарата newsm78 .

# 146
добро утро аз все о6те съм в леглото и не мисля и да ставам сно6ти пак дигнах температура взех един панадол и спадна но това гърло така боли

# 147
Добро утро Hug
Lussy - много изчерпателен списък си дала за храните, определено ще ние много полезен  bouquet
Диди-Хрис - успешна среща с бебока Heart Eyes
На мен също ми казаха, че има вероятност да е секцио - мериха ме с една шина и по два от трите показателя съм тясна. Та нормално ще мога да родя, ако бебка се задържи до 3100-3200гр. ама като я гледам как едричка ми върви, не знам дали ще стане. Аз съм и казала, ако е над 3500 от моето д*пе няма да излиза, да си търси други пътища навън  hahaha hahaha hahaha Да видим дали ще послуша майка си  Heart Eyes
За разходите - досега имаме 1000лв за количка, и около 100 лв. за дрехи. От по -едрите покупки ни остават столче за кола (задължително с изофикс) - около 600 лв и легло и матрак. Друготе са дреболии, но и те ще са солидна сума. Единственият подарък, който ще получим е стерилизатор. Така че, аз съм ги сметнала на около 3000 лв. общите разходи. Няма нищо, само бебето да е здраво, това е най - важното. Исега оценявам колко по-добре сме постъпили, като сме купили количката по-рано, опне ще разхвърлим разходите на по-дребни суми.
Усмихнат ден!!!!

# 148
Добро утро майчета,ние разходите още не сме ги смятали-гледам всеки месец до купуваме по нещо и така по не се усещат-за сега сме купили количката,един комплект шишета на Авент,одеяло,2 компл. чаршафи и няколко дрешки,искам този месец да вземем и коритото,а за другия да остане кошарата и скрина.За изписването съм си харесала една рокличка в бяла дантела,ама се чудя дали на бебка ще и е удобно в нея-не е ли прекалено малка за рокли?Какво ще кажат мамите с опит?Пък и малко ме е страх накрая да не излезе момче че тати да се чуди какво да купува в последния момент.
Ох ние снощи имахме гости,много весело си прекарахме,ама тази сутрин едвам станах за работа и направо не знам как ще изкарам деня,от сега заспивам.

# 149
  • София
За роклите - на мен лично не ми допадат особено много - на практика бебето остава по голо дупе, виждат му се памперсите - чисто естетически не ми харесва. Но пък аз в това отношение съм като някой пуритан - горката ми дъщеря!  hahaha Тъй като и на плажа, пък дори и вкъщи съм против да се разхожда голичка, независимо от възрастта (това важи и ако е момче, да не си помислите, че не важи Joy). Също съм против голите снимки и снимките на бебета, омазани с пюрета.
За разходите - мале-мале, направо не искам и да мисля, че лошо ми става...

Общи условия

Активация на акаунт