Отговори
# 105
Какъв поглед изкара Демир Flutter Направо забрави за костюма на Керим Joy

Този момент ми е от любимите!
Винаги съм си мислела, че тук Демир и Мурат се сливат в един човек, че Мурат си е представял така своята любима!

# 106
Хърватките и те са полудели по сериала Whistling Айде после да не чувам,че ние сме зле  ooooh!Сценариите са им просто... hahaha

# 107
Накрая асансьора им се оказа тесен Flutter

# 108
Как деликатно си "плъзна" погледа по нея Joy

# 109
Спирам се за малко,че направо ви залях с гифове ooooh!

# 110
Бонобо, днес си неотразима - човека тема  Hug

за теб   

# 111
Какъв поглед изкара Демир Flutter Направо забрави за костюма на Керим Joy

Този момент ми е от любимите!
Винаги съм си мислела, че тук Демир и Мурат се сливат в един човек, че Мурат си е представял така своята любима!

newsm10 newsm10 newsm10 и аз така мисля Рина

# 112
Цитат
Хърватките и те са полудели по сериала  Айде после да не чувам,че ние сме зле  Сценариите са им просто...

И аз го забелязях това, фейса е пълен с техни коментари относно АСИ /явно скоро са започнали да го излъчват при тях/, но са върли фенове  Joy, и веднага забелязаха химията помежду им.......и какво значи зле сме  Naughty, няма страна в която е излъчен сериала и реакцията на зрителите да е различна! Това е положението, кой каквото иска да си говори и пише, вече две години след края от Турция всекидневно продължават да се правят клипове за тях, / при положение че, е пълно с нови, и нови сериали / , да не споменавам другите страни ..............

# 113
Ето един хърватски фен  Joy Joy Joy

TUBA-ASI By Darko Kunštek

# 114
Сигурно ги е пощурила мароканците, когато се е явила облечена в националната им дреха

# 115
# 116
Пак съм на линия Whistling

# 117
 spam2

Да се похваля, като съвестен гражданин на РБ  вече съм се преброила!  newsm44 В тази криза, трябва да се икономисват пари / само да не ме чуят преброителите, че от тяхните пари икономисвам/

# 118
Пак под дъжда

# 119
spam2

Да се похваля, като съвестен гражданин на РБ  вече съм се преброила!  newsm44 В тази криза, трябва да се икономисват пари / само да не ме чуят преброителите, че от тяхните пари икономисвам/

Браво,Елма Peaceама това последното не биваше да го казваш...във форума има и преброители Joy Joyно нали си съвестна - всичко призна Joy

Общи условия

Активация на акаунт