Отговори
# 255

Още Демир - дали вече е достатъчно! newsm78

Този въпрос към Катето Hug Тя е отговорникът за Мурат/Демир/Саваш Joy

# 256

Чудим се защо няма новини около Мурат, а той отишъл да чака любовта си край  брега! Hug

# 257

Катя да не ревнува, но не тя е любовта на Демир!

# 258
# 259
Нови снимки на Туба:

# 260
Добро утро  Hug

вече се примирих че, не съм участник в сутрешния купон  Hug, но не може навсякъде и по всяко време и аз  Joy Joy Joy

Това е специално за Катето  Hug

# 261
Чета какво сте писали за липсата на Мурат от обществения живот  newsm78, прави сте че, е странно, и друг път се е случвало да няма инфо за него по дълго време, но сега периода е такъв, спечели две важни награди, както се казва на гребена на вълната е, а в пресата нищо #Crazy #Crazy #Crazy, да не би само той да снима???????? Или пък му е за първи път да снима  newsm78 newsm78 newsm78, всеки ден има статии за Туба / повтарят едни и същи неща, или разделят интервюто и в Мари Клер на чести, и всеки дан по една - две се публикуват/ , аааааааа Бурчи се излага  Joy Joy Joy, или и тя толкава много снима в ЕЗЕЛ, че не и остава време за журналисти  newsm78

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 09:19 от elma

# 262
Туба в Мари Клер  Hug, защо ми се струва, че ние четохме доста по кратък вариант на интервюто

# 263
Чета какво сте писали за липсата на Мурат от обществения живот  newsm78, прави сте че, е странно, и друг път се е случвало да няма инфо за него по дълго време, но сега периода е такъв, спечели две важни награди, както се казва на гребена на вълната е, а в пресата нищо #Crazy #Crazy #Crazy, да не би само той да снима???????? Или пък му е за първи път да снима  newsm78 newsm78 newsm78, всеки ден има статии за Туба / повтарят едни и същи неща, или разделят интервюто и в Мари Клер на чести, и всеки дан по една - две се публикуват/ , аааааааа Бурчи се излага  Joy Joy Joy, или и тя толкава много снима в ЕЗЕЛ, че не и остава време за журналисти  newsm78

Привет Hug
Горното гифче на стоп кадри да го беше раделила,Катето много доволна щеше да остане Joy - тя нали иска да види отворените им усти от всеки ъгъл hahaha
Аз пак да си кажа за Мурат - добре,че вторник го дават по тв,че човек ще си помисли,че се е затрил някъде ooooh!Всички снимат,ама и други дейности извършват,а нашият яко е изчезнал от полезрението на пресата #CrazyМоже да се пази за награждаване и тогава да блесне Joy
Колкото до Бурчи - явно се е отдала на професията и няма време за странични занимания WhistlingНо ако е вярно,че "Езел"скоро ще свърши - то трябва да сме психически подготвени за любовнато цунами,което ще ни залее от пресата JoyНе е харектерно за това сем.толкова дълго да не парадира с щастието и любовта си ooooh!
Прекалих,ама ми е тема за размисъл от известно време...Извинете Praynig Hug

# 264
Добро утро!
Хубав ден на всички!

# 265
# 266
# 267
# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт