Отговори
# 285
# 286
# 287
# 288
# 289
# 290
# 291

В живота пътищата се пресичат, не искам да се срещнем врагове,
                              с годините и чувствата отлитат, но спомена не ще умре!

# 292
# 293
# 294
Малко усмивки от старите ленти и спомени  Hug

Това е публикация в пресата че, родата Терзиоглу, начело с дъщерята Бурчи, сестра и, майката и бащата са на пост в Антакия, да пазят Мурат  Joy Joy Joy / скоро някой отново ни обвиняваше че, сме я измислили тази история  Naughty/

arkadaslar aldığım bilgilere göre murat ve burçin ailesiyle birlikte suan antakyadalar..burcın annesi babası ve ablası..antakyadalar..hatta burcının babası muratı yalnız bırakmıyor cekımlerede gidiyor..suan da hala ordalar..

Видяли са  Мурат и Бурчин и цялото и семейство, на бурчин, майката, таткото и каката... и бащата на Бурчин не е оставял Мурат сам, бил е като "залепен" за него къде и да е....образно казано де, това си е моя интерпретация.

-----------------------------------------------------------------

голямо плуване е имало

-------------------------------------------------------------

Тази снимка не съм я виждала  - брачното свидетелство на Демир и Аси

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Тук в малкото каренце пише, че бащата на Туба много се обидил за сцените в леглото.
Туба пък била пишман, че се е съгласила да се снима така.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Част от интервю на Туба / старо /, но казва интересни неща  Hug

* Много обичам да пътувам и затова много харесах пътуването до арабския всят. Но най-много ме интересуват Париж и Прага. Понякога отивам там, дори и сама. Не го планирам. Докато вървя по улицата влизам в някоя туристическа агенция и си купувам билет до Париж и летя на следващия ден. Разбира се, ако нямам снимки!

* Любовта за нея е: Както дъжда, който пада понякога, както гръмотевиците след него, както светкавиците; това е нещо такова ... Разбирам, че съм влюбена, ако все си мисля за следващия път, в който ще видя този човек и как ще прекарам всяка минута през целия ден, когато този човек не е до мен. Ако не го видя отново през цялото време ще си мисля за спомените с него.

* Любовта сега: Любовта във 21 век е много различна от любовта във филмите и песните. Надявам се, че хората ще осъзнаят вината си и нещата ще се върнат, както са били.

* Вкусът ми за модата се мени от време на време. Днес нося дънки, вчера бях със старовремско яке и шапка. Просто смятам удобните дрехи за хубави. Когато не се чувствам добре в дрехите, с които съм просто се преобличам.

* По-скоро бих купила нещо, което съм видяла, отколкото специално да търся дрехи. В последните две години харесвам Sonia Rykel и доколкото се познавам харесвам дизайна на Alexander McQueens’.

* Всеки път, когато отида в търговски център Kanyon, се спирам пред витрините на Шанел. В Турция няма дизайнерски неща за витрина . Просто слагат дрехи, каквито има и не мислят за дизайна.

* Подготвям външния си вид преди да изляза в зависимост от настроението. Мога да се приготвя бързо, ако отивам на специално място. Просто измислям какво да облека, докато си оправям косата. Отнема ми половин час да се приготвя. Дори прическата си правя сама.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------

Статия за известния витаминен бар в Антакия, и посетителите му  Hug, Туба обичала да пие много фреш от манго

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2009/10/20/meyve_sulari … _kadar_guzel_olur

# 295
# 296
Добър ден момиченца-кокиченца HugУмора нямате smile3501 smile3501 smile3501А колко са всъщност оригиналните серии на Аси newsm78

71  Hug

# 297

Кафе по избор  Hug

# 298

Май не само ние смятаме че, това е Мурат  newsm78 newsm78 newsm78
/ увеличете снимките с height=1700, за да видите Hug/

# 299

Здравейте, момичета!
Към хубавото кафе на Елма прибавям малко музика.

http://www.vbox7.com/play:56f2acc8 Nicolas de Angelis - Moliendo Cafe

Общи условия

Активация на акаунт