ОКТОМВРИйчето расте и хубавее и вече с глас се смее!

• 24 639
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Честит Рожден ден  Зеленоочка,бъди жива и здрава и много щастлива.
Честити месечинки Hug
Бобче,е каква е тази съдийка  ShockedТя само лази по нервите на хората,но спокойно ще видиш,че утре всичко ще е ок и скоро ще бъдете 4-мата Hug
Хайли,браво за прегледа и че бебчо е добре.
ifoma,не е само твоето.Миналия ден моето детенце ми взе принцесата от чинията.................и я изпусна на земята Mr. Green
Аз досега съм дала картофче,тиква и морков.Реших,че няма да въвеждам наведнъж много зеленчуци,ами постепенно.До 5месец ще давам само това,след това друго и така.Искам бебчо да свикне с храната.Сокове мноооого рядко давам от ябълка,30мл на седмица.
Одеве Ники се побърка да реве,беше ужасно,незнам какво му стана.Много се плюнчеше и може и зъбки да извади.Вие как разбирате,че ще вади зъбки детенце newsm78 Вижда ли се бяло на венеца?
Днес времето беше супер,цял ден скитахме Party
Лека и спокойна вечер

# 361
Здравейте
Честит Рожден ден на Зеленоочка, много здраве, щастие и много любов!!!
Vessi, моят юнак продължава среднощното будене през 2 часа, понякога през час и половина, напълно разбирам какво ти е, чудя се защо ли така правят, според мен не е от глад, ама иди ги разбери.
Днес бях в Заимов и малкия спа навън 4 часа и половина, рекорд ))) Но тъкмо влизаме в парка и така зарева от глад, за пръв път кърмих навън ))) Ама хора беее, много е ревлив, мен ме е страх да се отдалечавам от нас, защото той като се събуди и започва големия рев, не си стои мирно в количката. Добре че изчака да се приберем и на входа се събуди.
Ради, Мишанке, често ли ходите в Заимов? Може някой път да се видим.
На мен ми е много тъпо, нямам познати майки покрай нас и сама ми е много гадно.
Бобче, така ми стана мъчно за теб, дано скоро нещата да се подредят и ти да се успокоиш  Hug

# 362
Не съм чела, извинете ме  Embarassed

Много моля някой да ми пусне статията за млечницата при кърмачките. Наскоро някой я беше пускал. Може би да беше от консултантитеPraynig

# 363
  • Сливен
Не съм чела, извинете ме  Embarassed

Много моля някой да ми пусне статията за млечницата при кърмачките. Наскоро някой я беше пускал. Може би да беше от консултантитеPraynig
Hug Hug Hug

# 364
  Зеленоочке,честит рожден ден   bouquet!Много здраве,щастие и любов ти желая!А мъжа да го нацелуваш,все пак се е постарал човека да покаже любовта си към теб  Heart Eyes!
  m9m9,да ти е живо и здраво порасналото момченце и само радост да ви носи!
  Орхидейке,някой в детската му казал неможеш да я глътнеш и нашия да докаже обратното взел че я глътнал.И госпожата ми вика,а няма такова нещо той е дете и си измисля.Да бе да,хайде в пирогов да видиш дали си измисля  Shocked!Ми като беше още по-малък и съм му сложила лепенка на пръстчето на крачето.Свеки го гледа  през деня и аз вечерта свалям чорапите няма я лепенката.Къде е лепенката Алек,той ми сочи носа си - изтръпнах.А свеки (цял живот детска учителка в детска градина) ми вика,те децата си фантазират.Викам,че как на толкова малко дете ще му дойде такова нещо да си измисли.Хайде в болницата при УНГ специалист,та с 300 зора и една много дълга и тънка пинсета му я извадиха от ноздрата.
  Бобче,аман от тая съдийка то на мен вече ми идва да скокна до сръбско и да я гръмна  Hug!Дано утре подпише каквото трябва и да се прибира мъжа ти,че Мила не го е и виждала егати!А аз депресията я лекувам,като гледам да не мисля за нея (то не че имам много време да остана насаме с черните си мисли де),а съм влязла в тоалетната,а след секунда точно се отваря вратата и една малка сладка муцунка се залепва до мен и с влажен,л'бовен поглед ми вика:"Мамо,банята ли?"  Joy!Ужасен ужасон просто!
  Днес направо хванахме текезесарски тен (на тениска)  Mr. Green,утре ще го затвърдим!
  Тони,добре си ги захранила малките кукли!Те в началото всички се мръщят на новото,няма страшно!
   Мойто слънце иска все да съм и в полезрението иначе мрънка  ooooh!!Види ли ме обаче,а недай си боже я заприказвам ще и се счупи устата да ми се хили и почва да ми пее  Heart Eyes!Леле ще я изям някой ден ви казвам,така я целувам,че чак бузите ще и хапна  Crazy!

# 365
  • Сливен
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА :
Йоана на мама Mama Smehorana,Мая  на мама Didanka, Филип  на мама Сandygirl ,Радост на мама Biko, Гергана  на мама Kat88, Даниел  на мама Dian4eto,

да носят на родителите си много топлина и щастие,да са живи и здрави и да имат щастливо и безоблачно детство слагам "чаршафа"  hahaha Blush

# 366
  • София
Мацки и Майчето вчера ми е направила един обрив на мястото на лепенката на памперса. Нито съм сменяла марка памперси (но отворих нов пакет, знам ли ...), нито съм яла нещо ново, нито съм я захранвала с нещо. Ще взема вместо в петък да я заведа на консултация днес, че да видим дали е от памперса или нещо друго.
Освен това в събота почна да ми пълни памперса по мъничко, но на често и зелено - знам, че обсъждахме зелените акита, стигнахме ли до някакъв извод от какво са?
Чудя се дали може да има връзка между обрива и тях?

# 367
Добро утро!
Честити месечинки на сладиките бебоци! Да са здравички и да папкат!

Пашик, много стиснати палци от мен за каката fingerscrossed !!!

Мириамс#Cussing out ужасни са тия свекърви!
Аз още не съм простила на мойта, че така се отнесе с нас като приеха беб в болница и не смятам скоро да го правя.

Мама ма, бях се затъжила за теб! Не ти ли е раничко да се връщаш на работа Crossing Arms ? Hug

Аник, това за бебешкото кафене ужасно много ми допада, че и тати почива да ни заведе, ама нали док каза да си седим вкъщи Tired . Ако ме "хванат" ненормалните до тогава (те лудите отдавана ме притежават Whistling ) ще дойдем Mr. Green

Зеленоочка, как 21лв Shocked box , аз я взех тая био гая за 17лв Money Много приятно изкарване на СПА-то! и да се наспиш Hug

Hug Hug Hug

# 368
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

skorpion4e, на мен ''Заимов'' ми е близичко, защото един от апартаментите е в Суха Река...така,че само казвайте и се организираме  Peace Много ще ми е приятно!
miriam. че за какво иначе са свекървите?!  Whistling По този повод аз снощи сънувах за първи път кошмар с моята... hahaha Не, че е лоша,жената -напротив...,но я сънувам как захранва бебето с леща  #Shocked smile3511 Е...,много реално се получи като взех и аз участие... Joy
Орхидейке, Лоло е самичка с малкия Боян, а таткото от 7 дни в седмицата -6 е на работа и за съжаление не може да се включва честичко, но я мотовирах, че при нас е весело и тя ми обеща да се постарае....Пита за всички и праща поздрави!  Hug
Мама Ма, оборудвали сме таткото с всичко, даже вчера реши да остане в другия апартамент да не е около бебето....Ама този грип наистина е ужасен....Дано мине бързо!  Praynig

Честити месечинки на бебчетата! Да радват мама и тати!

# 369
  • Варна
Така ме отнесе ежедневието, че не успях да ви благодаря за хубавите по желания за нашия батко  Hug
Аз вчера бях цял ден на работа, до 18 часа. Страшно каталясах. Милия Дани едвам издържа.
Иначе той почна редовно да се буди нощем, след като от Родилния дом спи по цяла нощ,но не да яде а да ме ползва за биба и аз съм  smile3511
Зеленоочка Честит Рожден Ден на патерици   bouquet
Аз за сега с двамата няма как да стигна до Морската, много ме е яд. Но почваме всеки ден да се учим да вървим всички заедно и постепенно ще увеличаваме разстоянието.
Направих в снимка.бг албум 1ва страничка, там който желае може да слага снимка за първа страничка,с името на мама и бебе.

# 370
Привет майчета!
Днес моето Майче става на 4 месеца - Божкееее, с всяко следващо дете, времето минава по-бързо   hahaha Я да сръбнем по едно вряло шкембенце за нейно здраве  Party Честити месечинки и на Йоана, Филип, Радост, Гергана и Даниел  Hug  Hug
Ето я и виновницата

Лек и успешен ден от нас!

# 371
Колко бързо изминаха тези 4 месеца - направо не е за вярване. Ето да се почерпите за здравето на Смехи, Мая, Филип, Радост, Гергана и Даниел (не знам как се е получило ама сме 3 съименички мами на тази дата  Laughing)

Зеленоочка - на патерици - честит рожден ден   bouquet Много усмивки и приятни емоции през годината!
hailie - чудесни новини за Симеон  Hug
b0b4enka - сигурно това са най-мъчителните часове за теб - прегръщаме те силно и стискаме пръсти  Hug
Бърди - пиши после какво е казала доки. Да не би да е бил по-стегнат памперса и затова да се е появил обрива?
Димяни, браво на твоите кукли. Сподели после как им се е отразило на пълненето на памперсите новата храна  Wink Hug
miriams   Hug

Днес времето е чудно за разходки и ще хайманосваме повечко. Снощи щерката ме изненада, като заспа в 21.15 и се събуди днес в 8.25  Rolling Eyes Вярно, че през деня спа само 2.5 часа...
Утре сме на преглед и имунизации и нямам търпение да разбера колко е качила за този месец бузанката ми  Heart Eyes

# 372
Привет, дами!  reverance reverance
Честити месечинки на всички малки сладурковци! newsm67
b0b4enka,  fingerscrossed fingerscrossed
Да питам, слагате ли бебчетата да стоят седнали? Моят мъник е пощурял и иска само седнал, разбира се подпирам му гръбчето, но вече определено не му се лежи. Доки каза чак като навърши 6 месеца да го слагам да седи, ама няма как да стане, той до тогава може и да проходи. Crazy Crazy

# 373
  • София
Бърди, моя дребен е със зелен пълнеж в гащите от месеци. вчера педиатърката каза една седмица ентрол, цяло прахче, че нали ми е голям, не бил вече за половинка. сега се чудя как да го накарам да го изпие, че той плюе всичко, различно от гърда  Thinking

ние се приготвяме за голяма разходка - Ида си е у дома, че носа й тече ужасно и ще излизам сама с двамата, стискайте палци   ooooh!

Рени, моя също все се набира да сяда. Аз го слагам да "седи" като го прдържам под мишничките и така тежестта я поемам аз, а не таза му. Поне още медец мисля да не го оставям да седи сам. като направи 5 вече със сигурност ще го слагам по малко, защото той е много голям и силен и мисля, че няма да е проблем. Ида там някъде я сложихме на столчето.

# 374
Честити месечинки на сладурчетата!  Hug

Хейли, мерси мила, но чак в петък заминаваме. И да, Био гаята и аз съм я купувала най-евтино 18 лв, но около нас е 21 лв. А свършва за една седмица. То има и на таблетки пробиотици, но честно казано не ми се занимава да разтварям хапчета.
На мен сега заради тези два дни, за които ще оставим малчо да го гледат бабите, ми се налага да се цедя по цял ден като луда. С мъка изцеждам 60-70мл за половин час.  ooooh! А трябва да оставя мляко за поне 12 яденета.  Rolling Eyes

Рени, и Иван иска да сяда. Като го слагам в скута си, за да го кърмя, почва да се напъва и да се изправя, не му се лежи хич. А като се хване с двете си ръце за моите палци от легнало положение се набира и директно се изправя на крака.
Ние днес сме на консултация, ще му слагат третия прием на двете ваксини, и ще питам кога да почна да го слагам по-малко седнал.

Да ви кажа, и аз нямам търпение да захраня бебо. Разбира се, не сега, поне към края на пети месец, но ми е много интересно какво ще му хареса и какво не. Решила съм с оризова каша и след това зеленчуци на пара, които обаче не мисля да пасирам, а ще му давам цели. Ще видим..

Хубав ден на всички!!!

Вчера малкият за една бройка не падна от дивана на земята. Направо го хванах във въздуха.

Общи условия

Активация на акаунт