Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 652
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Утре ще водя синчето на плуване с офертата на Грабо, по тел доста ми харесаха хората от ПК Спринт, а и добро впечатление ми направи това, че родители не се допускат до басейна.
Аз съм пробвала да го водя и друг път на плуване и хич не ми хареса това, дето треньора искаше едва ли не и аз да вляза в басейна, да си го уча сама.

# 241
Някой да е ходил на почистване на зъбен камък?

В http://www.zadrujno.bg/Home.aspx
за Варна сега тече една такава оферта и се колебая....

Аз мисля да се възползвам   Sunglasses

# 242
  • София
eva_s за кои сайт става въпрос?
Заповядай, happy aneta http://napolovina.com/index.php?offer_id=37

# 243
Аз от колектива съм много розочарована.Имах проблем с влизането в сайта , после си останах логната в сайта и се притесних ,че някой друг може да разпечата моите валчери и побързах да си ползвам процедурата ,за която съм си платила.От студиото явно знаеха за този проблем без да им кажа и бяха много предпазливи .Казаха ми ,че има хора които се опитват да минат с код за валчер,който не е тяхен / явно не само аз съм имала проблем с лог аута/  .
Сега ме е страх да си пазарувам колективно,но има сделки които ме изкушават.
Някой имал ли е подобен проблем ?
знаеш ли, това което казваш за постоянното логване повече прилича на неизчистен кеш от твоя браузър.
а си мисля, всички винаги са много предпазливи, защото различните сайтове имат различни условия и ако са играли с повече сайтове, може да не са запомнили какви са изискванията на всички.
от диълс позволяват да идеш само с номерчето, от грабо - показваш есемес за получен ваучер в студиото. за другите не знам, аз на тях и на колектива съм ползвала ваучерите. колектива искат целия ваучер да се отнесе. пък и може да са имали някакви проблеми преди и затова да са ти обяснили, че са имали хора, които са се опитвали да влязат с чужд ваучер.

# 244
Току що "грабнах" "Еликсир на боговете" - винотермална терапия за двама от Спирит СПА Студио за 69лв вместо за 180лв . Дано да е наистина така хубаво, както звучи.

# 245
  • София
Момичета, да се похваля за най- добре използваните ми 48,00 лв. и най- страхотната оферта, от която съм се възползвала- от Наполовина за картината от снимка  Laughing Laughing Laughing  Страхотни са и двете, с безплатна доставка до в къщи, точно два дни след поръчката. Не мога да спра да се радвам   bouquet  bouquet  bouquet Със сигурност ще се възползвам и за в бъдеще от glezotiki   bouquet

Ммммммм, аз казах ли ти!  Wink Радвам се, че си се възползвала!  Hug

# 246
  • София
Момичета, да се похваля за най- добре използваните ми 48,00 лв. и най- страхотната оферта, от която съм се възползвала- от Наполовина за картината от снимка  Laughing Laughing Laughing  Страхотни са и двете, с безплатна доставка до в къщи, точно два дни след поръчката. Не мога да спра да се радвам   bouquet  bouquet  bouquet Със сигурност ще се възползвам и за в бъдеще от glezotiki   bouquet

Ммммммм, аз казах ли ти!  Wink Радвам се, че си се възползвала!  Hug

ivonska , Hug
 сега едвам ще дочакам Св. Валентин и 31,03 когато е рождения ден на свекърва ми

# 247
  • София
...
  ivonska , Hug

Мен питаш ли?! - племенницата е чаааак на 3.04!  Crazy ooooh! А снимката много ще трогне всички, включително брат ми и снахата (нашите, нейните родители+двете деца)!  Heart Eyes

# 248
  • Sofia
Момичета, искам да похваля студио Belize. Предпазливо си взех за там ваучер за фотоепилация на подмишници за 10 лв.
Разбира се, на този етап не мога да кажа дали ще има задоволителен ефект от процедурата, но отношението към клиента там е прекрасно. Любезни, усмихнати. Опасявах се от пренебрежително отношение, заради ваучера, а хората се отнесоха към мен все едно съм им платила двойно.
Говорихме си с козметичката, даде ми всякакви съвети. Срещу всеки ваучер дават и 30% отстъпка от друга процедура фотоепилация или масаж Grinning
Аз на свой ред ги похвалих за това, че са толко активни с всякакви пакети с ваучери и им обясних, че има смисъл от това, което правят, защото въпреки, че са на пъпа на София, откъдето минавам през ден не съм ги забелязвала /може би защото са на 2 етаж/. Казаха ми, че са там от 6 г. и са се рекламирали доста. Така стигнахме задружно до идеята, че рекламните промоции са най-добрата реклама.
Определено ще ги посетя отново.

# 249
  • София
elsi,  а казаха ли колко процедури и през колко време трябва да се направят за дълготряен ефект?

# 250
  • Sofia
Ваня, по принцип се правят 8 процедури, но това е на теория. Както се сещаш е субективно, според окосмението, хормоналния баланс на човека и т.н. За мен лично, козметичката там ми каза, че според нея за 4-5 процедури ще има окончателен резултат и ми ко каза, дори без да я питам, което може би означава, че наистина мисли така Simple Smile
На краката съм си правила 3 процедури в друг салон и имам 50% успех, което за моите косм...ци не е малко. Не знам в Belize с какъв апарат работят /това е от голямо значение/ и не намерих отзиви в нет-а, но си мисля, че за тези пари си заслужава да се пробва. Имат и един разширен пакет за 25 лв. виж го Peace
 п.с. нали знаеш, че все пак после трябва да правиш да речем по 1 поддържаща процедура на година.

# 251
И аз имам 5 процедури фотоепилация в Белизе.Радва ме положителното мнение за салона.
Имам само една задръжка към козметични процедури/терапии в Бг - притеснявам се да не попадна на некадърници.

# 252
  • Sofia
Този риск винаги го има. Според мен козметичката в Белизе е опитна, защото не усещам парене т.е. не ме изгори /както ми се случи веднъж, на друго място/, според ме е преценила добре на каква мощност да нагласи апарата според типа кожа. Но трябва да мине доста време, за да ви дам отзив и за ефективността.

# 253
  • София
...
  ivonska , Hug

Мен питаш ли?! - племенницата е чаааак на 3.04!  Crazy ooooh! А снимката много ще трогне всички, включително брат ми и снахата (нашите, нейните родители+двете деца)!  Heart Eyes

Мале, то при теб по- зле  Laughing

# 254
Елси,а колко време трябва между процедурите? Защо си мисля,че имаш ваучери и за билковия пилинг от дийлс?

Общи условия

Активация на акаунт