Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 651
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Ммммммм, аз казах ли ти!  Wink Радвам се, че си се възползвала!  Hug

Четох ви, четох ви и не можах да устоя. CrazyHug
Поръчах си и аз две картини. Едната + тортата от Грабо, на която също не можах да устоя ще заминат за подарък на родителите ми , които след няколко дни имат празник. И без това се чудех какво да им взема. От двете неща спестих  54 лв и съм много доволна.  Peace

# 256
Днес ходих за втори път в Боби М на фотоепилация. Много са любезни хората. Искам да се похваля, че още от първият път има ефект. Бях притеснена, че студиото е ново, но притесненията се оказаха напразни.

# 257
Днес ходих за втори път в Боби М на фотоепилация. Много са любезни хората. Искам да се похваля, че още от първият път има ефект. Бях притеснена, че студиото е ново, но притесненията се оказаха напразни.
през колко време трябва да се ходи на фотоепилация?
elsi и моя ваучер е за същото място - след колко време ти казаха да отидеш на втора процедура?

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 20:48 от anbibian

# 258
през колко време трябва да се ходи на фотоепилация?
През две седмици

# 259
Да, и на мен ми казаха 20-25 дни.
Днес цял ден съзерцавах една екскурзия до Виена от Колектива http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/ekskurzija-do-viena-s-europa … to-za-795-lv.html

и точно преди да платя, въпреки че датите малкоо не ме устройват, намерих оферта на същата цена без промоция или поне не е оферирана в сайт за групово пазаруване http://www.rual-travel.com/index.php?option=com_sobi2&tag=%D … 82&Itemid=253

# 260
  • София
От Колектива и със същата агенция Европатур взех ваучери за екскурзия в Солун.
Досега имах няколко телефонни разговора с тях за уточняване на дати. Ужасно много ме изнервиха и от първи телефонни впечатления не съм доволна от тях.

# 261
  • Варна
Днес цял ден съзерцавах една екскурзия до Виена от Колектива http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/ekskurzija-do-viena-s-europa … to-za-795-lv.html

и точно преди да платя, въпреки че датите малкоо не ме устройват, намерих оферта на същата цена без промоция или поне не е оферирана в сайт за групово пазаруване http://www.rual-travel.com/index.php?option=com_sobi2&tag=%D … 82&Itemid=253

дори непромоционалната цена включва летищни такси  Wink

# 262
И аз се страхувам от пазаруването в Интернет- може да има объркване с ваучерите. Но моята приятелка намери групово пазаруване директно в  Студио за красота Париж. Трите със сестра и ползвахме групово намаление за антицелулитни масажи: за 1час вместо 30лв , платихме 18. Отношението бе прекрасно, сякаш сме платили цялата цена. От масажиста  и от процедурите сме доволни- целулита се намали.

# 263
  • София

Ммммммм, аз казах ли ти!  Wink Радвам се, че си се възползвала!  Hug

Четох ви, четох ви и не можах да устоя. CrazyHug
Поръчах си и аз две картини. Едната + тортата от Грабо, на която също не можах да устоя ще заминат за подарък на родителите ми , които след няколко дни имат празник. И без това се чудех какво да им взема. От двете неща спестих  54 лв и съм много доволна.  Peace

Браво на теб, няма да съжеляваш и за картината, и за тортата  Peace

# 264
  • София

дори непромоционалната цена включва летищни такси  Wink

Аз също се опитвам да  проверявам офертите преди да се възползвам  Peace

# 265

дори непромоционалната цена включва летищни такси  Wink
и е с три нощувки, но без екскурзоводно обслужване и трансфер от летището
аз лично бих предпочела офертата на руал травел, макар че най-добре до виена да си ида и сама

Биоли какъв е проблеза с екскурзията до Солун, че и аз имам ваучери за там
аз се свързах още в началото с тях и ми казаха да си пусна данните и желаната дата по мейл и повече не съм из звъняла, надявам се че ме имат в предвид, но май ще се наложи да се обадя да проверя,че се притесних  newsm78

# 266
  • София

Веднага след като купих ваучерите се обадих да резервирам дата. Потвърдиха ми я  чрез мейл в който пишеше да отида седващата седмица да подпиша договор. Обадих се на следващата седмица да си уговоря среща в офиса и хоп изненада. За тази дата имало записани само 8 човека и най вероятно щяла да отпадне и ако не ми била удобна друга,  от Колектива щели да ми върнат парите. Питах ги дали има още много хора, които не са резервирали, казаха не, повечето били резервирали, но все пак да изчакам и ще се свържат с мен до края на седмицата за да ми кажат. Този разговор се състоя миналия понеделник. Не ми се обадиха и днес пак звънях. Служителят, който се занимавал с тази екскурзия го нямало и щял да ми върне обаждането до половин час, е не се обади. Аз вече изнервена звъня отново. Уведоми ме, че не са се записали хора за тази дата и ми предложиха друга. Казах ок, и момчето ми каза, че до 10 мин. ще ми прати потвърдителен мейл. Разговора се проведе в 12 на обяд , до 4 часа, докато си тръгнах от работа не бях получила мейл.
Другото, което ми направи впечатление, е че повече от хората се били записали, а всъщност има 977 купени ваучери и 11 дати. Най-простата сметка показва, че ако се разпределят по-равно за една дата трябва да има по 89 човека, а от фирмата ми казаха, че групите са максимум от 40 човека.
Много дълго стана.
Аз и не случайно писах в темата, точно ако има и други купили от тази екскурзия да пишат при тях как е и дали има проблем.
anbibian, моля ти пиши ми след като говориш с тях дали при теб всичко е наред, може и на лични  да не разводняваме темата.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 22:14 от Биоли

# 267
Биоли може на лични, но май по-добре в темата, че толкова много купени ваучери сигурно и други купили четат тук
аз ще им звънна тия дни, но това което ме притесни сега като те чета е че аз пратих мейл, но никой не ми върна потвърждаване - нищо......
ти коя дата искаше, тази за която е нямало хора?

# 268
  • Sofia
Другото, което ми направи впечатление, е че повече от хората се били записали, а всъщност има 977 купени ваучери и 11 дати. Най-простата сметка показва, че ако се разпределят по-равно за една дата трябва да има по 89 човека, а от фирмата ми казаха, че групите са максимум от 40 човека.
Много дълго стана.
Аз и не случайно писах в темата, точно ако има и други купили от тази екскурзия да пишат при тях как е и дали има проблем.
Аз мисля, че много хора купуват ваучери, системата ги отчита, но след това по различни причини не плащат.Броят на закупилите ваучери е ясен до 2 дни след приключване на сделката.

# 269

дори непромоционалната цена включва летищни такси  Wink
и е с три нощувки, но без екскурзоводно обслужване и трансфер от летището
аз лично бих предпочела офертата на руал травел, макар че най-добре до виена да си ида и сама

аз се свързах още в началото с тях и ми казаха да си пусна данните и желаната дата по мейл и повече не съм из звъняла, надявам се че ме имат в предвид, но май ще се наложи да се обадя да проверя,че се притесних  newsm78

Мен ако питаш по-евтино от цената на Руал няма да успееш да си направиш сама. Аз я загледах с идеята пак да отидем с мъжът ми да пообиколим самосиндикално отново. Това са самолетните билети с таксите и багажа + 3 нощувки. А на тези другите не им искам екскурзоводското обслужване. Супер формално и губещо времето е.

Общи условия

Активация на акаунт