Споделете 157

• 28 044
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Честит ви празник, Андже, и на теб честито!

Мерси!
ша та залея с вино  Laughing

Ей, как забравих. Един чичко от блока сутринта излезе нагласен в народна носия - с цървули, навуща, потури и т. н. - съвсем автентичен. Отиде да зареже лозето Simple Smile

# 511
Хахах, ама как знам кога да отворя темата Laughing
Дарлинг, само отворих линка и не издържах като видях кой пее, за това смени поздрава. Да те успокоя, че ходих на Константин, но не е мой тип музика и това си е. Плюс това самият той е остарял, погрознял и пропил се Crazy

Изкарах чудесен уикенд с близки приятели, не спрях да ям и днес съм на очистителна диета - шоколад с карамелизирани бадеми.

# 512
Хахах, ама как знам кога да отворя темата Laughing
Дарлинг, само отворих линка и не издържах като видях кой пее, за това смени поздрава. Да те успокоя, че ходих на Константин, но не е мой тип музика и това си е. Плюс това самият той е остарял, погрознял и пропил се Crazy

Хо, това за пропиването не трябваше да го казваш, ей сега Бояна ще доведе Смарти да те убеди, че му завиждаш на известността.

# 513
Имам снимков материал доказателство, как зле му влияе алкохола на кожата и зоната под очите най-вече Laughing

# 514
Константин не си ли гледа бебето?

# 515
  • София
Мишона виждаш ли как се случва агресията тук. Намираш в написаното толкова много ненаписано, а в ненаписаното толкова много обиди. А в онова, което анализираш се съдържа само, че няма да разбереш единствено, защото не искаш.  Wink

Дуци Константин  Sick И не съм подала в едно заведение с него, за да знам какво консумира, но по други поводи ми е изключително неприятен.

# 516
  • Paradise
Наздраве, дружина!

Колегите в Австрийско запразниха и аз се отдавам на веселби, пък.
До преди малко си разменях мейли с една блага девойка и като отговор на последния ми мейл, който изпратих в 12 часа тамошно време, получих следното: "Thank you for your massage.  I will be back on 15th of February 2011. Your E-Mail will not be forwarded automatically."

# 517
Беше с жена си, кой гледа бебето не знам. А в неделя сутрин трябваше да е в едно предаване по ТВ, но не е отишъл.

# 518
Мда, хората празнуват.
Да честитя на опиянените от любов (и други субстанции, при мен и кола-та понякога има това действие[/size])

Искам да благодаря на Вълчо, че така често ме споменава с добро. Дано му се връща стократно Hug

За Константин имам мнение, ма ще си го запазя за лично ползване.
Дуц, снимките бяха повече от красноречиви Flutter

# 519
Мишона виждаш ли как се случва агресията тук. Намираш в написаното толкова много ненаписано, а в ненаписаното толкова много обиди. А в онова, което анализираш се съдържа само, че няма да разбереш единствено, защото не искаш.  Wink
Добре, Бояна, както казваш ти е! Mr. Green
Винаги си права, дори като си седнала.

Изобщо не ми е до вино и сърца....
Хапвам шоколад утешително.
Очертава ми се пътуване на север през май.
По този повод доорганизирах студентите и
ги пуснах да се изпонаобичат и изпонапият
койт` каквот`си избере. Grinning

# 520
  • Москва
Споделям,че никак не ми е празнично. Тук празнуват Валентин (станал е ужасно популярен последните години) пък на мен това изобщо не ми е до празнуване..Още повече, че човекът,с който бих искала да го празнувам, днес се държа с мен сякаш съм сянка на стената.Едно здрасти не каза.Чак на общите ни познати и приятели им стана глупаво и неудобно заради него...
 Довечера може да се съберем с другите балканци и да си отбележим Св. Трифон кой с вино,кой с бира, а кой и с нещо по-силно....
И все пак- Честити празници на всички (според личните предпочитания Simple Smile Simple Smile Simple Smile )

# 521
  • Кацнала на едно дърво.
Честит ви празник!

За мое голямо изумление шоколадовата смърт се получи. И изглежда страхотно.
Днес човек спокойно може да се натъпче с шоколад (то кой ли ден човек не се тъпче с шоколад, ама... Blush). Обаче малка ми се вижда, за четирима души... Whistling

П.П. Не мога да разбера бурните полемики зарад Св. Валентин (и въобще, за повечето неща). Празникът е какъвто сам си го направиш. Някои хора се държат така, сякаш са им опрели пистолет в главата и крещят:
- Ти КУПИ ли плюшен заек със сърце на корема! Ти КУПИ ли балон във формата на сърце? Ти КУПИ ли червени гащи!
Много екшъни гледам, май ми личи.  Joy Последният със Скалата е... Пфуй. Обаче на места е забавен. Боже, как ми се гледат "Умирай трудно" и "Смъртоносно оръжие", всичките части една след друга! Да ми излезат два дни свободни, пък да видите тогава.  Crossing Arms
А, не това човече. Това -  #2gunfire. Хи, хи.

# 522
"Умирай трудно" (или както се казвало на македонски "Пукни со зор"  Laughing) го даваха вчера.
И бая трудно му беше на тоз' Брус. Пак.

# 523
..Намираш в написаното толкова много ненаписано, а в ненаписаното толкова много обиди.

Точно.
Дуци, значи вече мога да спра да се чудя защо нареди Константин до Енрике Иглесиас и кой беше още Joy

# 524
  • Бу-у-урга-а-ас
Смъртоносно оръжие е моят филм и препратка от Нотинг Хил, когато Джулия Робъртс обяснява за дубльорите на задници и автентичността на този на Мел... мда... Blush

Общи условия

Активация на акаунт