Споделете 157

• 27 951
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
В областта Кангал в Турция тия рибки си живеят в естествената си среда. Хората, болни от псороазис ходят да се киснат там целите, не само табаните, и рибките ги осмукват.
Вземаш лепило за чевета, залепяш си метално сърчице и си потапяш табана на рибките. Като си свършат работата, ще имаш розово ходило със сърчице-мазол.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 16:23 от Вълкът с дълъг ник

# 556
Снощи в съсъедната хотелска стая, един яко отпразнувал Трифон се опитваше да почете и  Свети Валентин.
Не му се получи и до към три правеше дихателни упражнения на прозореца и в банята.
Аз не спах , а приятелката му , сигурно , не е затворила и очи.
Мъка...

# 557
  • Кацнала на едно дърво.
 hahaha
То затова човек избира да празнува или едното, или другото.
Това с рибките е ужасно. Не бих си топнала нищо. Е, може би носа. Но кой знае дали ще му докарат по-сносна форма? Могат да ми го изгърбят съвсем.  Crossing Arms

# 558
Даааааам! Абсолютно съм съгласна! И аз снощи ги комбинирах и двете и сутринта се карах на тоалетната.
Неприятно , много!

# 559
Гала в На кафе съвсем скоро си топи ръцете във вода с рибки, много гадно ми изглежда. Не ги ли е гъдел?

# 560
При наличието на диагнозата, спомената от Вълкът, сигурно последното нещо, което интересува пациента е дали и колко са  гадни и гнусни рибките. Аз, доколкото знам, в Марикостиново също се нахождат подобни рибенца.
Тъкмо чета за колега, дето лекувала псориазис с медикаменти, прилагани обичайно в интерната- на принципа горе- долу: "Ела сега тука, дай парите, аз ще ти сложа инжекции, ама нямаш право да знаеш какви точно."

# 561
Е, повечето си го правят защото е модерно, а не защото имат проблем.

# 562
А, модерно щом е- няма гадно и гнусно тогаз, търпи се, важна е целта Mr. Green

# 563
  • Майничка
Ми, к`во да ви кажа, Дренка вече го е направила, но Кангал от няколко години е изместил Бали и Куба сред мечтаните ми дестинации.

# 564
  • Казанлък of all places
A, днес вече не се дракате  Mr. Green Радвам се да ви видя!
Споделям едни огрени от слънцето силезийски полета, минус 8 навън, мърморещ шеф , щото пътищата на Силезия са много подобни на българските, сърни из полетата и плуващи по реките патици и лед.
Обичам местата, за които не съм подготвена да ме изненадат приятно!

Гаргамеле, айде. Имаме връзки в Кангал.

# 565
  • Paradise
Сподели за пиенето/кръчмите из тамошните ширини, де!
Поля, гори и шефове мърморещи си имаме и тук! Crossing Arms

# 566
Имам мерак на кангалче, ама като наближи да се пенсионирам.
Кангалче де, турският лъв, като порасне да стане такова - http://www.itusozluk.com/gorseller/kangal+k%F6pe%F0i/106541

# 567
  • Казанлък of all places
Ти му рисуваш пейзажи, то в чашата ти гледа! Laughing
Тази година поляците празнуват 200 години от рождението на Шопен. ПО този повод кръщават де що намерят за добре на негово име. Водката му адаш е нечовешки добра, а аз водка не пия...извън Русия... Но след вчерашния и днешния студ ги разбирам тези хора и защо пият ,и защо жените им са , хм, известни.
Радват ме кръчмите им , с две думи.
А, а Ралф Файнс бил на Берлинаре.  Дал' ще ме изчака?

# 568
Споделям, не съм изгубила шестото си чуство. Излязох за малко и нещо ме сърбеше, че като се върна, ще бъда забърсана... newsm75
        Ще се завърна на студентската си страст- Врачуване. Чакам клиенти /работното време - допълнително/ Party

# 569
Вълк, много голям добитък? С пенсия не мож го изхрани...

Общи условия

Активация на акаунт