Споделете 157

• 28 072
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Пазете Гор
Вижте я нея, хвърлила телевизора, дето си е само видения, че се отдала на плътското, пък ужким абстрактна! Елице!

Трябва да спра бирата, но реших да я намаля. После реших да не я намалям, но да сменя марката, пък ми се услади, и така. Омагьосан кръг.

# 481
Направо да се погъделичка човек, че на тази карта България съвпада с Роуд Айлънд. Ех...
А аз съм толкова зле с географията, че чак ме е срам от себе си. В предишното у дома си бях купила една голяма гумирана карта на света и си я държах на бюрото под клавиатурата. И от време на време поглеждах, не се чувствах чак такъв идиот.

# 482
 Аааа, плътското и абстрактното добре се обичат  Joy
И защо трябва да се лишаваш от удоволствия, били те бирени, плътски или гастрономическо удивителни? Вие сте виновни, утре ще правя майонезения сладкиш  Crossing Arms

# 483
  • До хладилника, който обичам
Как се запознах с майка ви ме кефи, мисля, че му превъртях сезоните, както и на Войната вкъщи (Естер, това е продължението, трябва да се гледа).
Сега довършвам Primeval, доволна съм. Късно кино след приспиване на домочадието. Вярно, без звук, за да остане същото заспало, но какво пък...

п.п. ако някой има телевизор за церемониално хвърляне, нека го хвърли в моя посока.

# 484
Бу, слушалки няма ли как да вържеш, аз поне по късните часове така правя...

А аз бих уловила във въздуха един лаптоп, ако някой церемониално също така му е писнало от тия компютри  Blush

# 485
Хвърлям два, Бу- промоция. И лаптоп за естер може би щеше да има, ако не беше убунту- тУ Simple Smile

# 486
Нищо не хвърлям:) освен роклята на точки.
Всъщност исках да се покажа с новия аватар  Blush много ми хареса снимката. Цък цяла.

# 487
  • Казанлък of all places
Дайте сега аз да споделя как церемониално щях да си опухам лаптопа у главата блондинска.
Лаптопа -разкачен. Кабелите и трансформаторчето разпределени в единствената ми прекрасна чанта , в която се събират лаптоп, фотоапарат, папка, 3 несесера , 3 книги , паспорт, пари и плейър. Лаптопът измяцва още на летище София ,че батерията му е на нула и затова, първото нещо, което правя в хотела е да почна да го закачам да се зарежда. Тук кабел, там кабел -кайне кабел, както се казва тук. Явно е остнала да пази другата чанта.
Докато се пустосвам каква съм голяма бяла птица ( не е лебед) и къде , аджеба, ще търся кабелче от трансформатора към контактка се сещам какво ме учил моято гуру, Стойчо СистАдмин. (За втори път ми спасява живота това момче за кабел, време е не знам... да го осиновяби било честно).Поглеждам зад телевизора , дръпвам кабела му, разкачам го, закачам го за ДЕЛа и с чиста съвест слизам да пия бира.
Един час по-късно вие четете това.  

# 488
Е тоя номер с кабела на телевизора не го знаех Rolling Eyes Благодаря, че сподели!
Рокси, честит ти Бербатов!

# 489
Зарязахте ли?

# 490

Първо ще се обичаме Анжи  Grinning Отивам да бъркам майонезено-шоколадовото чудо и чакам две луди аверки у дома. Тъй почва деня за мен, за после-ще се поФаля  Mr. Green

# 491
  • Варна
Честит празник Grinning!
Нашата фирма по традиция ще работи до обед и после отиваме да зарязваме дружно на къщата на финансовия ни директор, където жарта вече ще е готова, а виното ще е налято.

# 492
Естер, като Козирог на Козирог - много сладък сериал Peace
Преди няколко теми споделих, че Барни Стинсън за мен е реалният образ на Марадона.
Такъв си го представям.

# 493
Съжалявам, че прекалено много лична информация съм дал за фамилията си в тоя форум. Сега всеки завира маникюра си в лицето ми и казва - ти си озлобен, защото се чувстваш прецакан от живота, и смяташ, че други ти са виновни. Е не смятам, ама върви доказвай, че нямаш кака на всяка кака.

# 494
затова и много хора се оттеглиха. Или  пък просто не искат да пишат така, както пишеха навремето.

Общи условия

Активация на акаунт