Споделете 157

• 27 913
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Paradise
От новите български филми, които съм успяла да изгледам до край, ми хареса единствено "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде".

Щом в новия БГ филм се говори отново за мутри, преход и подобни, още от сега ме загубиха като зрител.
Някак ми идва в повече това постоянно сочене с пръст.
Време е дори и в киното да има нещо градивно и позитивно.

Куркума, много си прав.

# 706
  • под дъгата
Ай уйде коня у рякътъ.

# 707
  • Москва
Споделям нова съквартирантка и вечер с червено вино, китара и песни...

# 708
А, никакво замразяване докато не разберем кой написа ЛС на Марадона и го изкара от петолинието.

# 709
Марадона има дебела кожа, не ми се вярва едно ЛС да го изкара от нерви Naughty

# 710
Нещо съм изпуснала ли?

Гледам във фейса на детето приятелка публикувала рисунка на момче, високо, с плочки на корема, картинката се казва Because we love hot guys и коментари отдолу на други приятелки: "Ех, защо няма повече такива наистина?"  Само на 13 години са  Whistling

# 711
Споделям дъждовно и мрачно време..След малко тръгвам на работа, а в събота това е последното което ми се прави.

# 712
  Ама защо днес всички реват от лошото време? Събота е, направете нещо вкусно за обяд, гушнете се с любимия, вземете купа семки пред хубав филм, разглеждайте албуми, спомняйте си моменти от детството - на кой каквото му харесва Simple Smile Аз смятам от всичко плюс проба за рисуване на нещо трудно.

# 713
  • Paradise
Няма нищо по-хубаво от лошото време.
Очаква ни рожден ден, забавления, смях и готини хора.
Хубава събота на всички!

# 714
Гледайте "Стъпки в пясъка". Струва си Grinning

# 715
Сънувах сопрано, предполагам във връзка с изчезването на Марадона Grinning

# 716
  • Варна
Това замразяване стана егати чалгата вече.

# 717
Аз пък се радвам на снега, защото смятаме да се възползваме от него другата седмица. Един вид, да закрием сезона.

А днес и утре - глезотии.

весел уикенд.

# 718
и като изчезне марадона, ще си намерите друг "простак", от когото да се възмущавате Simple Smile

# 719
Хмммм, пак съм изтървала.

Явно дебелокожието - виртуално и реално - е полезно да го притежаваш в известна доза. Иначе...да се вкарват емоции за това какво казал Сульо и какво направил Пульо...е много вредно.

Личен опит, челен, от младежките ми години. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт