Споделете 157

• 27 936
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Tilt. Семейният филм на Вучкови  Mr. Green
На мен ми се гледа, де.

# 691
Ще споделя наблюдението, че потребителят Марадона трябва да получи някаква награда за особени заслуги за снижаване нивото на форума, някаква Стара Падина.

Имам идея как да изглежда
някоя да се опита да се изс...е под формата на сърце.

# 692
Ми то след такава обилна реклама ... остава и да не ти се гледа.
Места няма, а намаление има само в четвъртък. Дали няма да се разочаровам сле "Стъпки в пясъка" Обикновено шумната реклама не оправдава очакванията. Ще го гледам , но ....

Някой да е чувал за мъже с к@рви? Няма по- ужасно нещо , ей , богу.по телефона един такъв ми вдигна кръвното При високо кръвно повдига ли ти се?

ПП Вълк , колко си бърз Shocked

# 693
  Катюша, лоши новини..Ако мога с нещо, макар не се сещам точно с какво бих помогнала(уф,че условно прозвуча, а  наистина бих)  Tired
  Ужасно цветен сън- грамадни, пъстри пеперуди летяха и успях да хвана едната - за да я разгледам отблизо. Но хич няма нужда да отварям тълковници за сънища..от известно време денем изучавам пеперудите, та са кацнали и в съня ми Simple Smile

# 694
Чучкови, Ео, не Вучкови Wink
Поредният филм за комунизма, прехода и мутрите, повдига ми се от тая тематика вече.

# 695
Да, вярно, обърках, мислех за Виктор Чучков и явно го съчетах в общото Вучков  Joy
То май и това е известна фамилия Thinking

# 696
Аз също изобщо нямам желание да го гледам, въпреки рекламата, въпреки, че приятели го гледаха и ми дадоха добри отзиви, и въпреки, че е български. Защо така имам(е) предубеденост към българското съвременно кино, това не е добре. Е сега да се направи проект за излъчване на старите български филми по кината, съм сигурна, че залите ще са препълнени.

# 697
Oт филмите на тази тематика харесвам "Сезонът (а?) на канарчетата". Не че съм гледала кой знае колко де.

# 698
Сценариите на новото българско кино са политически обременени, заради това сме предубедени и с право.

# 699
Абе аз по принцип нямам против новото бг кино. Мъка си е да правиш кино без пари, съчувствам им, за това ходя да ги гледам  Crazy От новите много харесвам Мила от Марс.

# 700
Сезонът - той.

# 701
На мен пък Мила от Марс ми беше някакси клиширан като тема, не знам. За историческия реализъм на филмите не съм се замисляла, и без това хем е твърде скоро, за да се влияя  от мненията на околните, хем пък съм твърде млада за да имам съществени лични.
И като сме зачепкали филми, преди два дни гледах най сетне "Закуска в Тифани". Много харесвам книгата, затова и толкова се назлъндисвах с филма. И с причина се оказа, разочаровах се леко.

# 702
Май не се сещам за филм, от който човек да остане очарован след като е чел книгата.

Мише, то аман от тия пари. Все до тях опира и за това всичко ни е на тоя хал и кво излиза, че ще се оправим, ама на куково лято.

# 703
Не е само до пари, до идеи е.

# 704
  • Пазете Гор
Идеи липсват, и умения тоже. Киното си е занаят, предприятие, а нашето на манифактура е замязало, на дюкян. Хеле напоследък съвсем.

Диалозите схванати, звукът сякаш из преизподнята иде, образите плоски, актьорите играят като напук, сценариите не от пръсти, ами не зная отде изсмукани. На режисьорите само лафовете им големи, посланията - като за квартална кръчма, клише до клише. Хуморът им - инфантилен, и все на тънката част го избиват. За декори какво да говорим. Или музика.

Абе нали преди страница се жалваха от държавното. Споделям и това мнение. Некомпетентност, сравнима само с апетит.
Ами на - и киното ни чака на бюджета. Резултатът -предизвестен. Като кино де, инак по 20 милиона на година превъртат.

Общи условия

Активация на акаунт