Споделете 157

• 27 944
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Не са изгорели Лилибон/точно те доколкото разбрах, ама утре ще доразбера така ли е/, просто с тях се успокоиха и замисляха грандиозните ремонти дето им престоят и сега отново ще ремонтират непредвидени неща и няма да имат финансовата възможност да обновят каквото бяха замислили и каквото беше прокапало...Държавата... абе ...то няма държава всъщност.
Рокс  Hug, Пиф и Еркюл са симпатяги  Wink.

# 676
Катюш Hug А за последното - относно държавата си адски права. Туиг , дано се оправят нещата Hug да не става като в  нашето семейство - страшно е.

Пълнолудие, вибрации, изригвания и още не знам си какво , се отразява много зле върху изстрадалата ми глава.
От три часа вия към небето Twisted Evil
Единственото радостно нещо е , че е петък Party

# 677
  • Paradise
Изумих се из нета какви тълкувания на сънищата има.
За едно и също нещо в различните съновници пише коренно различни неща.
Аз си наричам всичко за хубаво.
И то ще е! Хау!

Искрено се надявам и вярвам, че нещата ще се случат по най-добрия начин и за дома във Варна, и за всички нас.

# 678
Съновниците са, за да се забавляваме с тях Simple Smile
Ако искаш тълкувание виж Юнг или Фройд.
Ама по-добре си е, както си избрала -  твоето обяснение за съня Simple Smile

# 679
  • о`майна лунна нощ е
Сънищата ми от седмица насам са все кошмари. Не стига, че през деня ми е притеснено, ами и вечер главата ми бръмчи, вместо да почива.

Днес и Емата не я взеха в яслата, защото директорката имала работа в Района. Ще правим втори опит. Какво ли се натискам и аз. Нали и без това ще ми спрат и половинката майчинство, както са тръгнали да процедират в момента. Докато се вдигне народът, докато се задвижат медиите  ... маса майки ще останат без тези пари.

# 680
Снощи приказната среща беше наистина приказна. Въпросът е, че тя съвсем ме накара да си дам сметка, че най-добре би било да побързаме с изнасянето през девет страни в десета...

# 681
Съобщиха ми, че мой бивш колега и съсед е починал. Масивен инфаркт .
Колко кратък е живота. Sad

# 682
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Тъжни новини днес  Sad. Животът наистина е кратък и пълен с изненади.

Да разведря обстановката - имаме си фирмени бебета близнаци - момче и момиче. Чакаме обезумелият от вълнение татко да каже имената, още не били решили. Имаме още една формирала се във фирмата ни семейна двойка, която чака бебе. Как само сме заздравили вътрешнофирмената комуникация.  Flutter

# 683
  • Кацнала на едно дърво.
Да са им живи и здрави близначетата.  Laughing

Сега трябваше да давам акъл по телевизора, но Големия ми трол вдигна нощес такава температура, че сигурно е стопил ледените шапки и на двата полюса, да не се чудите защо глобално сте се затоплили, от трола е.
Та прекарахме нощта в песни и танци.  Joy
Сега ми мърмори зад гърба и проклина, а аз се опитвам да работя...
Тоест, обичайното.  Laughing
От телевизора никак не ми се зарадваха, май решиха, че се скатавам. Някои хора просто не разбират какъв е проблема да намериш някого, който да ти гледа децата...

# 684
  • Пазете Гор
Ей това им е хубавото на смесените колективи. Формират се двойки, случват се любовни триъгълници, четириъгълници и всякакви фигури. Няма скука.

# 685
И ние се формирахме във фирмата  Mr. Green Ма иначе съм много против такива връзки  Joy
Обаче сега, той е 2 метра, как да му откаже човек. Я ми се падне друг двуметров, я не  Crossing Arms
A сега като му сложихме очила, дори умен изглежда  Mr. Green

А днес ни се развали колата  ooooh! Майка ми тъкмо жадуваше съботата, за да и се махнем от главата, а то... Joy

# 686
Ще споделя наблюдението, че потребителят Марадона трябва да получи някаква награда за особени заслуги за снижаване нивото на форума, някаква Стара Падина.

Хайде, чао засега, че ми престоят и хубави, но и лоши неща, някои съвсем скоро, и треби да си съсредоточа вниманието над тях.

# 687
Алиса, няма ли да се замразиш и ти веднъж за винаги? Какво още трябва да направя, за да се случи това?  Thinking

# 688
Защo не ме учудва, че си мислиш, че хората пишат или не пишат във форума заради теб.
Не, няма да се замразя, но благодаря за запитването.
А ти няма ли да се гръмнеш/замразиш/загубиш/изпариш/параформираш.

Цунки от Вал Гардена.

# 689
Ни в туй, ни в онуй време, по време на вечеря, по БТВ рекламиран някакъв филм Тil или нещо такова с думите - "току що ти отрязах гърлото." Shocked
Да не говорим, че това е копирано от филма Надолу по Мисури.

Общи условия

Активация на акаунт