бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 221 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Утре ще дам телефони на бунгалата под нас, които са 1-2 минутки по - близко до плажа, но са много занемарени, не ги препоръчвам. Витоша си заслужават 2-те минутки повече път. А и да ви кажа, не са далеко и от южния плаж, днес за 15 минутки бавно ходене стигнахме до него. Южния плаж днес беше с великолепни вълни, просто им се насладих максимално. Огромен плаж е, да имаше водорасли, но поносимо и е много по - плитък от северния. Има много свободни зони на него и няма толкова навалица. Май повече ми хареса той, въпреки разстоянието и водораслите Peace
Пообиколих и Китен, много застроен, много, сградите са една до друга, без грам зеленина, ужасна работа. Не бих дошла тук в семеен хотел или квартира, нямаш никаква свобода и пространство, а аз поне имам нужда от него Peace

# 181
Мама Съни повечето хора си носеха газови котлони и не съм чула някой да им прави проблеми за това. Барбекю там има само дървени въглища ви трябват. За скаричка дето за сандвичи - парти грил дето ги водят май няма проблеми че даже и видях някъде да се подмята една из бунгала, аз примерно си носих кафемашинка. Само не знам какви контакти има в по-големите бунгала но със сигурност климатик имаха - виждат се външните им тела и като минаваме покрай тях се усеща че върви. А онтосно фенерче ако ще ходите с колата до града може и да ни ви трябва но си вземи за всеки случай - при нас се случи да спре тока вярно че през деня беше но.... всичко става. Желая ви чудесно изкарване.....

# 182
Здравейте, и аз да се включа с питане за бунгалата в Китен. Някой ходил ли е в "Еделвайс" или бунгала "Плами (Веси)" в Китен. Нямям представа къде точно се намират - някъде до северния плаж. Да не би това да са бунгалата до Витоша 1, за които Moon Walk говори че не са поддържани. Има ли площадка за игра и горе долу поносими условия. Ние се сетихме в последния момент и дори да искаме във Витоша няма свободни места.
Благодаря Ви!

# 183
Moon Walk  Hug благодаря ти мила за успокоението. Значи спокойна вече ще чакам да дойде времето и ние да ходим на Витоша 1. Друго е от първа ръка да прочетеш Simple Smile. А иначе нали плажът е Атлиман? И кой от двата е? Близкият северният или по-далечният южен?

# 184
Определено прехваления северн плаж, който е по - близко до Витоша 1, не го препоръчвам - ужасно блато, бляк. Има ужасяващо много народ, водата става ужасна, мътна, мръсна и бързо дълбока. Ние отркихме южния плаж на 2-рия или 3-тия ден - е няма такъв плаж. Ще каа снимки да видите - на места е идеален и за бебета на месеци, има едни плитчини, по 10 - 15 метра навътре е до глезена, кристална вода, без миди дори. Няма толкова хора, защото е по-голям - абе прекрасен плаж. А когато морето е бурно там са най - яките вълни на земята, голям кеф. Има и къде да оставиш колата, ние ходихме с нея, защото е на 20-на минути пеша от Витоша и ни мързеше да ходим.
riki около Витоша 1 са бунгалата на Информационно обслужване Стара Загора - старички са, но не са чсак много зле. Тези бунгала плами не ги видях, но около Витоша има много станции с бунгала и със свободни места Peace

# 185
Забравих, ходихме на плажа на ММЦ Приморско, който е на около километър от Витоша - много хубав плаж, малко хора, чиста вода....обаче - много водорасли...ама много:(
Ходихме и на плажа на Оазис Лозенец - гаден, с много щипалки, ама цели ята, кошмар. Ходихме до прехвалената Нестинарка - ужасен малък, мръсен и с подводни ями плаж. Ходихме и на Арапя - страхотен плаж, много е хубаво там. Видяхме и Вили Марая....и те и Морски бриз, които са до тях са хубави, ама са на ужасно запуснато място, което е запусанто нарочно. ССтрои се над Попския плаж в Царево един оооооооогромен комплекс, ама наистина огромен, който ще завземе всичко та и сигурно ще оправи Попския плаж, който беше ужасен, и цялата запусната околност ще се изкупи на безценица. Там едно време са били всички бунгала на по - големите заводи и предприятия в Бг. Сега е пустощ, обрасла..... Tired

# 186
  • Варна
Направих си резервация за http://keramatad.com/bulgarian/hoteli/romantika/, някой ходил ли е там ?

# 187
 Естера Мога само да ти кажа  - браво , много е хубаво там дано си изкарате приятно.

# 188
  • Варна
Благодаря
marti09  ти ги беше препоръчала и аз към тях се запътих
и аз на това се надявам всичко да е ОК Peace Thinking

# 189
Някой има впечатленияахме от къмпингите в Шкорпиловци?Ние вчера резервирахме в бунгала Рай , но ми се иска малко инфо да получа за самото село и около него.Иначе като цена е 40 лв за бунгало за четирима.На снимките изглеждат прилично за тази цена.

# 190
Някой има ли впечатления от къмпингите в Шкорпиловци?Ние вчера резервирахме в бунгала Рай , но ми се иска малко инфо да получа за самото село и около него.Иначе като цена е 40 лв за бунгало за четирима.На снимките изглеждат прилично за тази цена.

# 191
marti09 а плажът как е ,става ли за малки деца  Praynig

# 192
  • на село
Ние се върнахме онзи ден от Ахтопол. Бунгала "Котвата". Сенчесто място, бунглата са старички и вътре не е луксозно, но са с баня,нова дограма,  верандичка, има и външна чешма, барбекюта навсякъде, рай за децата - има катерушки, люлки навсякъде, запазени са старите столове из комплексите и навсякъде може да се намери вкусна готвена  храна за 2-3-4 лв основното. Има и магазини за хранителни стоки.  Въобще - за по-непретенциозни туристи предполага пълноценна почивка. Хубаво е, че децата спокойно си щъкаха навсякъде без да ги мислим особено, а и плажа беше близо.

# 193
  • Варна
Някой може ли да ми кажеш за плажа на м-ст Фичоза какъв е каменист ли е , морето там дълбоко ли е , става ли изобщо за къпане с деца ? Има ли някой впечетления за  бунгала Романтика ?

# 194
Някой може ли да ми кажеш за плажа на м-ст Фичоза какъв е каменист ли е , морето там дълбоко ли е , става ли изобщо за къпане с деца ? Има ли някой впечетления за  бунгала Романтика ?

На Фичоза има два плажа - охраняем и неохраняем.
Повечето хора ходят на охраняемия, тъй като има хубава ивица, без камъни и едър пясък, и е плитко. Пълно е със семейства с деца. Последния път, когато ходих, още имаше едно заведение - цени народни.
Другият плаж е по-див и се намира точно под трите ограждения с бунгала - на БДЖ, Романтика и Манастира. Не е охраняем, заливчето е по-малко, има една-две големи скали, съответно има и по-малко хора.
Разстоянието между бунгалата и охраняемия плаж е около километър.
От всички бунгала най-поддържани ми се струват тези на БДЖ, но и другите две не изглеждат зле. Със сигурност има телевизор и хладилник във всяко, за климатик не съм сигурна.
За хранене там препоръчвам стола в "Манастира", там преди години сме яли най-невероятните таратор и скара. Също и рибята чорба в "Ла бомба", която се намира посредата на пътя между двата плажа.
Цените навсякъде са изключително народни.

Общи условия

Активация на акаунт