бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 222 043
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Изобщо не ми пречи готвенето. Една супа се готви за 30-40 мин. И не става дума за парите, но с децата изобщо не мога да седна в заведение. С 4 малки деца (най-голямото на 5 год.) на заведение... това значи да не седна за секунда. Точно за това не искам хотел. Нито къща с общ двор с други хора. Искам самостоятелен двор, където мога да ги пусна да търчат без непрекъснато да треперя, че ще направят беля. 100 пъти по-спокойно ми е те да си търчат по двора, а аз да си пия ракията, отколкото в заведение. И повече ще си почина отколкото да не готвя, но да търча след тях по 1ч три пъти на ден.  ooooh!

# 661
  • София
Изобщо не ми пречи готвенето. Една супа се готви за 30-40 мин. И не става дума за парите, но с децата изобщо не мога да седна в заведение. С 4 малки деца (най-голямото на 5 год.) на заведение... това значи да не седна за секунда. Точно за това не искам хотел. Нито къща с общ двор с други хора. Искам самостоятелен двор, където мога да ги пусна да търчат без непрекъснато да треперя, че ще направят беля. 100 пъти по-спокойно ми е те да си търчат по двора, а аз да си пия ракията, отколкото в заведение. И повече ще си почина отколкото да не готвя, но да търча след тях по 1ч три пъти на ден.  ooooh!
абсолютно е права, и аз така предпочитам.Тази къща обаче на черноморец и аз я харесах, жената ми изпрати доста допълнително снимки, обаче като се порових в нета ме смути и отказа информацията, че през 2010 имало радиоактивност на този плаж. Незнам доколко е вярно....., но аз се отказах
Отново се връщам на питанията за бунгалата на Камчия....някои дали е бил на почивна база елмона - Камчия? Моля за отзиви

# 662
  • София
радиоактивността я отрекоха мисля - четох тогава по темите за черноморец, ако искаш порови в тях

за почивката - всеки си прави сметката и решава, кое му е най-лесно - аз затова ходя на АИ - няма един час стоене в ресторанта - минаваш, взимаш, нахранваш се и отпътуваш - не чакаш да си избереш, да го приготвят, да го сервират и т.н. - това също е вариант с малки деца  Peace

но ако савина ме вземе с нея и се грижи за прехраната на челядта, тръгвам отма - омръзна ми от АИ Mr. Green

# 663
# 664
  • В царството на игрите:)
но ако савина ме вземе с нея и се грижи за прехраната на челядта, тръгвам отма - омръзна ми от АИ Mr. Green
Общо взето и на мен!!! Но е незаменимо, когато си с деца Peace

# 665
  • Sofia
Миналата година бяхме на AI. За храната ок, няма проблем. Но пак остава проблема - какво да ги правя вечер. Нахранваме се за 30 мин до 19ч и после? Не мога да ги затворя в хотелската стая. А и на мен не ми се затваря. Всяка вечер една и съща разходка по главната ми омръзва бързо, а и те не са много по ходенето. За това искам нещо с двор (къща или бунгала) за да има вечер ние къде да седнем, а те да си тичат.

# 666
 newsm78 Е то повечето комплекси AI имат детски кътове и тн

# 667
И не само...Има и анимация в 90 % от случаите , а и пак можеш да си вземеш питието и да си седнеш на теферич, но всеки си има гледна точка Mr. Green
Аз възприемам думата "почивка" само,когато около мен няма чинии, тенджери, котлони и т.н.  Joy

# 668
И не само...Има и анимация в 90 % от случаите , а и пак можеш да си вземеш питието и да си седнеш на теферич, но всеки си има гледна точка Mr. Green
Аз възприемам думата "почивка" само,когато около мен няма чинии, тенджери, котлони и т.н.  Joy

Е, точно де – това се опитвам да кажа с други думи в три поста вече  Joy
Аз съм сигурна, че няма жена, която да не у сети облекчение и разлика, ако поне седмица годишно не пипа нищо домакинско. Но понякога и бюджета си оказва думата.  Peace

# 669
Ама аз и в предните ти постове бях съгласна с теб newsm53 smile3521

# 670
  • Sofia
Там където ние бяхме детския път представляваше една пързалка и две люлки, на които определено не ми е забавно да седя по цяла вечер. За питие мястото беше тераса до басейна, чудесна за възрастните, но крайно скучна за децата. Анимация имаше наистина, но за по-големички деца. А бюджета няма връзка в случая, самостоятелна къща за 2 семейства с храната излиза колкото AI, ако не и повече. Просто не ми се иска да се затваряме в хотелска стая. Достатъчно стоим затворени по цяла година. Искам зелено, въздух и на открито по цял ден. И колкото може по-малко цивилизация. Ако пък може и служебния ми тел. да няма обхват това ще е перфектната почивка.  Mr. Green

# 671
Аз си мисля че тая година на бунгалата най много ще ми липсва анимацията  Laughing

# 672
  • Sofia
Ако детето ти стои при аниматора сигурно е страхотно. Моите категорично отказват. Rolling Eyes  За това ще си водим собствена анимация - друго семейство с деца.  Mr. Green

# 673
Ако детето ти стои при аниматора сигурно е страхотно. Моите категорично отказват. Rolling Eyes  За това ще си водим собствена анимация - друго семейство с деца.  Mr. Green

Хах, е ние като винаги ходим сами и аниматорите са ми полезни Simple Smile) А и вие сами по себе си сигурно сте си цяла анимация  Mr. Green

# 674
  • Sofia
А и вие сами по себе си сигурно сте си цяла анимация  Mr. Green
??????  newsm78 Що????  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт