Британците, британците! - Британец тук, британец там, ох направо ш' ги изям! - 8

• 16 551
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Тези малките по темите им трябва директен БАН.
Аз си мислех, като се разписах тук, че има майки - предполага се, че майката трябва да е разумно същество, разсъждаващо трезво... НО! откакто не живея с моята виждам, че не е така!
А това, на което се начетох първо в романтичния подфорум, а след това навсякъде другаде... Този форум по нищо не се различава, от тези в които съм писала преди... когато бях тийн!

# 46
  • в сърцето на един мъж...
Много ми е дълго, пък и си върви с мяхкий знак Mr. Green Абе ти си скрита лимонка Wink

# 47
  • в морето до колене
Щом ти е дълго, карай както ти е кеф  Hug

Отивам да се отдам на плебейски забавления - сериали и риалити-програми за готвачи и музикални идоли  Joy  Joy  Joy
После ще видя колко кила спам сте натрупали тука  Wink

# 48
Сори, деформирана от мама - даскал е по руски Embarassed Аз мисля тая вечер да обърна внимание на Черния лебед Thinking

# 49
  • София
Гея, добър избор!
Като го погледнеш - има специална тема за него, мисля че Сарк я пусна преди време.

# 50
Гея, добър избор!
Като го погледнеш - има специална тема за него, мисля че Сарк я пусна преди време.
Много добър филм. Heart Eyes Но пък аз съм супер пристрастна към балета.
Аз също в отбора с цайсите.
Свалих Дявола.

# 51
Чудя се аз още, имам много голям избор и се многоумя. Имам и няколко филма на Джан Имоу и се чудя дали ми се гледа екшън или нещо друго. Thinking

# 52
  • КиТ
Тези малките по темите им трябва директен БАН.
Аз си мислех, като се разписах тук, че има майки - предполага се, че майката трябва да е разумно същество, разсъждаващо трезво... НО! откакто не живея с моята виждам, че не е така!
А това, на което се начетох първо в романтичния подфорум, а след това навсякъде другаде... Този форум по нищо не се различава, от тези в които съм писала преди... когато бях тийн!

Подкрепям с две ръце,тук не им е мястото просто Mr. Green
Много се чудих да се регистрирам ли тук щото се предполага,че форума е за майки,но се оказва че не е така newsm78.Аз преди това писах във форума на Блясък 2 години някъде,ма замря,та се втурнах в търсене на нови земи Sunglasses

Аз отивам да гледам Хавай 5-,после си теглих The.Big.Bang,подлъгах се от името и го теглих,сего видях и долу горе за кво иде реч,бе ще го видя,щом го изтеглих Mr. Green

# 53
  • София
Денси, да си призная не знам дали Лебедът щеше да ми хареса толкова ако и аз не бях пристрастна към този балет и към Чайковски като цяло.
Може би щях да бъда привлечена от Натали Портман...

# 54
Денси, да си призная не знам дали Лебедът щеше да ми хареса толкова ако и аз не бях пристрастна към този балет и към Чайковски като цяло.
Може би щях да бъда привлечена от Натали Портман...
Точно по същия начин. Hug Балета и Натали ме заплениха и мен. Повечето хора около мен обаче тотално не харесаха филма.

Плами, така се зарадвах като те видях и тук, както и другите познати съфорумки. Hug
Не съм много по коментарите за кино, но ще ви чета с голямо удоволствие. Атмосферата е много хубава.  bouquet

# 55
  • София
Атмосферата е много хубава.  bouquet
Това е чарът на темата  Peace!

Аз подкарах третият сезон на Тюдорите. Бях го почнала, когато излезе, но не ми хареса и го зарязах. Сега си давам сметка, че всъщност не е лош. Явно двата романа на Филипа Грегъри ми повлияха на общата култура, припомниха ми събития и личности и сега ми е интересно да го гледам.

# 56
  • гр.София-Красна поляна
Не съм много по коментарите за кино, но ще ви чета с голямо удоволствие. Атмосферата е много хубава.  bouquet
densi,то и аз хал хабер си немам от филми
ама виж за простотий съм първа гега. Mr. Green Laughing

# 57
Аз може ли като пълен простак да попитак кой/коя е Джан Имоу? Ей така, от любопитство!  Mr. Green

Денси, така като гледаш тези първи пет страници, в колко мнения на тях се говори стриктно за кино?  hahaha

Днес и утре няма да задавам въпроси, защото сме в пауза от QI, отдаваме дължимото на TopGear  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 58
Ми то явно затова ми хареса при вас момичета. Mr. Green Hug  bouquet
Гледам кино за удоволствие.

# 59
Ми то явно затова ми хареса при вас момичета. Mr. Green Hug  bouquet
Гледам кино за удоволствие.

Ми да, то така правят психично здравите хора.  Mr. Green 

Оу, забравих, на гости на ТопГиър беше Дани Бойл, мого смешен човек, да не повярваш, че снимнал такава страхотия срязане на кости  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт