Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 625
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
mariana51,до 12 ама много космясало момчето,ще трядва да го щавим Mr. Green

Magosniwa,чакам те зад завоя да фраснем бихтер

dterziiska  bouquet

# 541
# 542
  • Варна

Magosniwa,чакам те зад завоя да фраснем бихтер

Нямам търпение  smile3508

# 543
  • Pleven, Bulgaria
Извинявам се предварително ако си испусна нервите но Бихтер вече прекали не ми е ясно какво иска.Мисля,че Аднан започна да и обръща много внимание и тя започна да си показва ноктите не стига,че е виновна пък и обвиняма другите без да са виновни.Не стига че тя използва Бюлент и то двапати ми  упреква Аднан за мотивите му да отиде е чифликаИмам чувството,че само на Бехлюл му е тежко от цялата ситуация.Нихал както винаги единственото което може да прави с Бехлюл е да се заяжда разберасе се шегувам,но ми стана много мъчно като бяха на терасата.

# 544
Момичета, Чичовото много я е закършило...

Но и Фирдевската щерка не се спира...

# 545
Да видим сега какво ше кажат защитниците на Бихтер... Как ще я оправдаете този път? Ревнувала от Мадмоазел, дрън-дрън... тя и пет пари не дава за мъжа си... Щяла да доказва... че и на всичкото отгоре го е запомнила наизуст! За да се измъкне, натопи Мадмоазел... към лицемерието и безочието добавяме и подлостта й. Накрая щяла да я изгони... И каза на майка й да харчи колкото си поиска... нейни ли са парите, че се разпорежда така? Те са общи, защо не пита човека, който работи и ги изкарва?
Тези, които защитавате Бихтер и казвате, че сте готови на всичко, за да защитите любовта си... нападате Мадам. Поставете се на мястото на Мадмоазел... обичате лудо човек, който не ви забелязва. Когато имате шанс да сте с него, се появява друга, но надеждата си остава... Ако Мадам има подозрения за връзката на Бихтер и Бехлюл и ако беше като Бихтер, лицемерна и пресметлива,... досега да е пропяла на Аднан... така ще си проправи път към него и ще отстрани Бихтер от пътя си,... но не, това е твърде под нивото на Мадам. Ако бяхте вие, щяхте ли да кажете за подозренията си... или да изчакате достатъчно дълго и подозренията вече да станат факти... и да кажете на Аднан?

# 546
  • Пловдив
Ето - аз казвам. Мъжко предложение от нейна страна. Бехлюл
се наср.....Не му държи. А тя е готова на всичко. Предложи му любов срещу нищо.
Знам какво ще стане, но тя беше пряма. Хвърли топката в неговия двор.

# 547
Аз само искам да попитам "Каза ли му го"?  Mr. Green Нямам търпение да чуя утре отговора на Бехлюл.

# 548
Когато имате шанс да сте с него, се появява друга, но надеждата си остава...
Кога е имала шанс?

# 549
_Sylvie_  newsm10
добро предложение на Бихтер да се махат....та да спре да тормози хората......гадина. и Аднан тормози и мадмоазел и децата

# 550
Когато имате шанс да сте с него, се появява друга, но надеждата си остава...
Кога е имала шанс?

Имала е, когато майката на децата е починала... Той е бил сам, тя се е грижела за децата... имала е шанс да бъде забелязана, но... уви.

# 551
А Нихал ми беше толкова смешна в тази серия. "Бихтер тормози татеее"  Sick

# 552
  • Пловдив
Mомичета извинявам се за въпроса , сигурно сте го обсъждали много пъти , но не мога да се върна да изчета сега,
Моля кажете ми колко още серии остават до края на филма ?

# 553
много се извинявам, но каде има инфо какво ще се случи в серала

# 554

Общи условия

Активация на акаунт