Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 727
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  Не беше ли Албена,ако не греша?
  Те имат познати,а не приятели.С вторите можеш да споделяш за нещо повече  от това какво е времето.Понякога човек има нужда от гледната точка на различни хора-семейство,но и такива на неговата възраст. При тях го няма,за мен те нямат приятели-дали за да се оплачат или да споделят успехи,всичко е вътре в къщата.Бехлюл защото има много приятели,та отиде и се изповяда на рибарите.

# 121
Това , което di_ni цитира , е от "Боряна " ! Peace Миналата година бях на примиерата в "Сълза и смях " , в главните роли бяха Александра Сърчаджиева и Иван Налбантов - страхотен спектакъл ! Премиерата беше точно в деня , в който се навършваха 40 дни от кончината на Пепа Николова и въпреки цялата си мъка , Александра игра невероятно ! Peace Сякаш игра за майка си , в нейна памет ! Сега като пиша , си давам сметка , че е било преди 2 години ! ooooh!

Колкото до това дали и с кого споделят - мисля ,че това е замисъл не случаен - така се акцентира върху това , че въпреки многолюдната къща , в която и за момент не може да останеш сам със себе си , въпреки многото "близки " хора , които те заобикалят , ти си оставаш самотен и неразбран ! Аз така ги виждам нещата ! Peace

# 122
  • София-в сърцата на моите деца
usmivkata20 на Аднан явно не му прави впечатление
уравновесената и мъдра мадмоазел. Прекалено е праведна.
Халоса се по младата и нестандартна, красива Бихтер.
Защо ли? Защото и господ не обича прекалените праведници.
Мъжете в тази възраст изперкват по нещо младо.., а не че дипломатичната Мадмоазел не му е направила впачатление.Ако забелязвате ,той я търси за съвет за всяко нещо, а дори и да си сподели нещо. Вероятно не е осъзнал, че Дениз е неговата сродна душа , а Бихтер е мимолетният огън, от който само се опърляш. През цялото време ,когато е била с тях той не е осъзнавал какво има до себе си...Жалко Peace

# 123
Запис!Чудесна тема.Както винаги Hug

# 124
  • София
Това , което di_ni цитира , е от "Боряна " ! Peace Миналата година бях на примиерата в "Сълза и смях " , в главните роли бяха Александра Сърчаджиева и Иван Налбантов - страхотен спектакъл ! ....
Доста сериозно си се объркала - цитата е точно от "Албена" на Йовков! Stop
Не си внимавала в пиесата, или в час по литература! Laughing

# 125
Това , което di_ni цитира , е от "Боряна " ! Peace Миналата година бях на примиерата в "Сълза и смях " , в главните роли бяха Александра Сърчаджиева и Иван Налбантов - страхотен спектакъл ! ....
Доста сериозно си се объркала - цитата е точно от "Албена" на Йовков! Stop
Не си внимавала в пиесата, или в час по литература! Laughing

Грешката е моя ! Peace Цитатът е от "Албена " ! Peace
В "Боряна " за друг грях иде реч !  Wink
Уж прилежна ученичка бях, ама да не казвам колко време мина от тогава ! ooooh!

# 126
  • Пловдив
Това искам да кажа - Аднан гледа на Мадмоазел като на
най-праведния и безгрешен човек в дома си.
Поради това не вижда нейната обич. Тя и не я показва
по някакъв начин и затова написа онова фатално писмо.

# 127
  • БГ
Леле-е-е вие направо ми писахте двойка.Срам, срам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
И аз бях в "Сълза и смях" на това представление,ама....  Rolling Eyes нали повече се оглеждах #Crazy по публиката,глей сегинка каква грешка направих Twisted Evil

# 128
ех, ама сте продуктивни, ех!

Благодаря за прекрасната тема на всички!   bouquet

# 129
Някой сдоби ли се с книгата вече? Има ли впечетления?

# 130
Дениз е много благородна жена.Аз на нейно място щях да постъпя,както би постъпила Фирдевс-да го използвам като коз.Не за друго,ами да спечеля мъжа на мечтите си.Не разбирам как може да толерира Бихтер,при условие,че обича мъжа и,пък и Бихтер не се държи достойно спрямо нея.Доста е нагло от страна на Бихтер да вдига скандали на мъжа си,заради жена,а да му изневерява под носа.Макар,че сцените с Бехлюл са чудесно изиграни и ме разчувстват.Браво на Берен и Къванч. Hug

# 131

Снощи , гледайки серията се замислих , че искам да имам около мен хора с душевността на мадмоазел - "чисти" , неподправени, позитивни, с чувство за емпатия и готови да помогнат на всеки независимо от социалния му статус... И си дадох ясна сметка , че имам такава приятелка ,но сега ни делят 200 километра... Ако я видите никога няма да задържи погледа Ви , защото не е красавица.., но ако имате късмета да общувате с нея и десет минути ще забравите , че не е "принцеса" , защото тя очарова с харизмата си - усмихнала , лъчезарна, с чувство за хумор , винаги търсеща оправдание за лошите постъпки на някой , винаги готова да помогне...Тя никога няма да Ви натовари с проблемите си...  Посланието ми е двузначно - първо , че има и в реалния живот хора като мадмоазел и второ , че тази жена , която не е красива има мъж до себе си , който я обича вече 30 години , а този мъж е като Бехлюл, че и по добър , защото не лежи на плещите на чичо  - красив , умен , умеещ да изкарва много пари и в същото време земен...
                    Да правя ли извода или сами достигнахте до него - жената не задържа мъжа до себе си с красотата си , а с душевността си , ако Бог я надарил с такава...
                    Така , че мили момичета , които сте по-млади от мен , търсете по-дълбоките послания на филмите ...!!!

# 132

Снощи , гледайки серията се замислих , че искам да имам около мен хора с душевността на мадмоазел - "чисти" , неподправени, позитивни, с чувство за емпатия и готови да помогнат на всеки независимо от социалния му статус... И си дадох ясна сметка , че имам такава приятелка ,но сега ни делят 200 километра... Ако я видите никога няма да задържи погледа Ви , защото не е красавица.., но ако имате късмета да общувате с нея и десет минути ще забравите , че не е "принцеса" , защото тя очарова с харизмата си - усмихнала , лъчезарна, с чувство за хумор , винаги търсеща оправдание за лошите постъпки на някой , винаги готова да помогне...Тя никога няма да Ви натовари с проблемите си...  Посланието ми е двузначно - първо , че има и в реалния живот хора като мадмоазел и второ , че тази жена , която не е красива има мъж до себе си , който я обича вече 30 години , а този мъж е като Бехлюл, че и по добър , защото не лежи на плещите на чичо  - красив , умен , умеещ да изкарва много пари и в същото време земен...
                    Да правя ли извода или сами достигнахте до него - жената не задържа мъжа до себе си с красотата си , а с душевността си , ако Бог я надарил с такава...
                    Така , че мили момичета , които сте по-млади от мен , търсете по-дълбоките послания на филмите ...!!!
Права си, но не мисля, че Бихтер няма други хубави качества, освен красота. Просто попадна в кофти ситуация.

# 133

Не ме разбрахте правилно ... Харесвам героините и се наслаждавам на играта им... Няма да напиша нищо отрицателно дори и за майката на Бихтер - просто е роля и тя се справя блестящо...

# 134

Права си, но не мисля, че Бихтер няма други хубави качества, освен красота. Просто попадна в кофти ситуация.

Това мнение ме накара да се разпиша в днешните дебати.Може би,защото и аз съм от жените,които не блестят с особена красота,и честичко зад гърба си съм чувала думите:"Как съм задържала до себе и красивия,харизматичен,способен,работлив съпруг?"И това вече доста години!!!
Ами-ей така,на шега!Не мисля,че трябва да се правиш на палячо през целия си живот!
Нито пък да си безкрайно добродушна,или вечно позитивна.Точно когато ми се плаче-плача,когато ми се крещи-крещя,когато съм ядосана-си го изкарвам на който от фамилията ми падне.
Но когато се смея-карам всички около мен да го правят.И когато съм щастлива-всички около мен стават такива!Умея да вкарам в главите на заобикалящите ме,че съм човек,личност и с мен ще трябва на всяка цена и винаги да се съобразяват.Но,и аз така се съобразявам с тях....Еми горе-долу-това е-вече 6 години гаджета и 30 години семейство!С красив,разглезен и непредвидим Бехлюл!
Не,че това има нещо общо с Бихтер,просто споделено с Вас!!!

Общи условия

Активация на акаунт