Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 684
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Дойдохме си на думата!Хуавата българска дума за "любене"!!!
Ми то, като гледам как са настръхнали един срещу друг Бихтер и Бехлюл баш чукане ще си е първия път Blush След това ще минат на любене.

# 676
А защо първо да не обвиним Бехлюл и след това Бихтер???Или и двамата заедно?
А не е ли рано още-в предвид настоящия развой на филма да обвиняваме когото  и да е?За сега още нищо не са направили....

# 677
  • Пловдив
"чукане"

Дойдохме си на думата!Хубавата българска дума за "любене"!!!
Дай боже всекиму такова....

# 678
  • Пловдив
Бехлюл ще е наред преди края на сезона.
Горе долу анкетите да съвпадат с историята към момента.

# 679
  • ... да усещаш мириса на море ...
Виж к'во-това е Бехлюл-ядеш сега,или гориш!!! Joy Joy Joy

Това много ми хареса  Laughing Laughing Laughing. Направо си става за мото....

Що се отнася за новия проект на Къванч, сценарият ще бъде за боксьор или за определен известен боксьор, защото аз не съм чувала те да имат много известен такъв.. Ако става въпрос за Мохамед Али, това е Касиус Клей, с чиято тениска е Къванч и чийто фен бил....

За анкетата, може би е добре да се добави "към момента", защото ако част от пишещите са гледали всички серии и знаят какво е поведението на героите по-нататък, тези които гледаме сега, не знаем и можем да съдим от постъпките на героите дотук....

# 680
който е гледал сериите по нататък , моля да отговори ББАднан кога разбира за връзката между Б и Б   и гони ли накрая Бихтер или до края остава заблуден

# 681
  • Пловдив
Предполагам, че всеки говори за истории към момента.
Така показват и коментарите към момента.
Подавам я за подготовка.

# 682
който е гледал сериите по нататък , моля да отговори ББАднан кога разбира за връзката между Б и Б   и гони ли накрая Бихтер или до края остава заблуден
ББ Разбира в последната серия, но преди това и иска развод, защото не се чувства щастлив с нея.

# 683
който е гледал сериите по нататък , моля да отговори ББАднан кога разбира за връзката между Б и Б   и гони ли накрая Бихтер или до края остава заблуден
ББ Разбира в последната серия, но преди това и иска развод, защото не се чувства щастлив с нея.

еи това се казва бавен реотан Rolling Eyes
къщата му изгоря той.........

# 684
  • Пловдив

http://www.habershow.com/v4/16374-ezel-de-sekiz-olarak-katil-ola … -de-boksor-oluyor
Погледнето го. Това е за новият филм.
Обича Мохамед Али, но филма е за турски боксьор.

# 685
Много смотан колаж са направили:)))

# 686
  • Пловдив
Сценаристи, режисьори - същите като в нашия филм, като за Фатмагюл, като за Менекшето...
Довършвали проекта.

# 687
Дойдохме си на думата!Хуавата българска дума за "любене"!!!
Ми то, като гледам как са настръхнали един срещу друг Бихтер и Бехлюл баш чукане ще си е първия път Blush След това ще минат на любене.

А турците уж нямали секс сцени...

# 688
Киво какви ли мускули ще извае за този филм newsm53

# 689
  • Пловдив
Остава и партньорка да са му намерили.
Само да не му счупят хубавия нос.

Общи условия

Активация на акаунт