FrontierVille 5

• 35 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Уф! Аман от тия кокошарници! Прибрала съм само около 200 кокошки. Трикът на Дидко много ми помогна, но ми трябва и мрежа все пак.  Cry

# 286
  • София
До колко броя кокошки е максималният ъпгрейт на кокошарника?

# 287
Браво бе Дидева  Grinning Аз прибрах стотина и вече ми омръзна. Мисля си - все пак и койотите са хора, и те да си хапнат  Laughing

# 288
само на мен ли ми го няма бонус бара??и не ми излизат никакви монетки и храна??не че се оплаквам,честно казано доста ме дразнеха и никога не съм ги обирала(освен за мисиите),но се чудех......

# 289
само на мен ли ми го няма бонус бара??и не ми излизат никакви монетки и храна??не че се оплаквам,честно казано доста ме дразнеха и никога не съм ги обирала(освен за мисиите),но се чудех......

нещо ти се е бъгнала играта .на мен така ми беше изчезнал кокошкарника

# 290
  • София
И аз стигнах до идеята на Дидко, но вместо магазинче за цветя си построих дъскорезница - за изграждането й са необходими по 20 от всички строителни елементи  Laughing.

# 291
  • варненка от София
Ух, пак нова сграда ще има, вече се чудя къде да я цопна.  Rolling Eyes Нещо замразиха разширението 37х37 Тъкмо съм понатрупала кактуси и заради тях не чистя много.

# 292
Ух, пак нова сграда ще има, вече се чудя къде да я цопна.  
Даже имам съседи, които я строят. Появиха се искания за нови материали - ковачница мисля, че е.
Действайте по кокошарниците преди от Зинга да са се усетили. Вече замразиха изпращането на мрежа между играчите. Не ги е срам!  Crossing Arms  Joy

# 293
Много ми е противно това надцакване на Зинга с играчите, както и промяната в правилата в движение заради това. Някои мисии така и не си ги довършвам просто защото изведнъж изменят правилата и прост става невъзможно, или поне много неприятно
А аз играя за удоволствие, не за д аизмислям стратегии срещу някое програмистче

# 294
  • варненка от София
Аз за това отмарям с по-бързи игрички - Зума Блиц и от сорта  Blush За това и успешно загарям и манджите де  Blush

# 295
Кое е по-добре - повече на брой курници (с по 10 кокошки) или по-малко, но разширени курници? Имам два за по 10 животни, чудя се сега накъде  Thinking

# 296
Едно записче и от мен....

# 297
 Banghead Banghead Banghead kупих дъскорезница,мятам се да отварям кутии,точните материали...радост,радост,по някое време проверявам до къде съм стигнала,гледам-всичко по 20-още по-голяма радост....и....дадох финиш....ама вместо в кокошарника,съм била в дъскорезницата-абе заспала работа.,сега с нова дъскорезница,вместо с широк кокошарник....

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 19:33 от venigirl

# 298
Назад съм с играта и не влизам често, но имам един въпрос - тези мисии с романса имат ли лимит (т.е. могат ли да изчезнат по някое време)

# 299
  • София
Даааа, ама по някое време за кокошарника иска по 30 матРиала, и номера вече не върви ...... от 20 до 30 трябва да си ги събирам, при мен никой не ми кликва на исканията.....

Общи условия

Активация на акаунт