FrontierVille 5

• 34 993
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Доколкото разбирам мисиите ще са до 30.06  Thinking.
Ами след това, няма ли да може да се ходи до другата земя.
Че аз ще съм известно време без нет....а така ги чаках тези други земи ...и ако не мога да отида до тях...ще се изям от яд  Laughing

# 646
  • София
Доколкото разбирам мисиите ще са до 30.06  Thinking.
Ами след това, няма ли да може да се ходи до другата земя.

Мисиите са за ОТКЛЮЧВАНЕ на другата земя! И МИСИИТЕ са до 30.06., а не земята  Wink !
А и не са трудни, така че за два месеца пре-пре-спокойно могат да се приключат.

# 647
Излизат ли ви на вас леприкорнчета още? Днес си разгледах баджовете и видях, че не съм взела последния за тези леприкорни. И сега какво?

# 648
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Излизат ли ви на вас леприкорнчета още? Днес си разгледах баджовете и видях, че не съм взела последния за тези леприкорни. И сега какво?

Сега като каза се замислих, че и при мен отдавна не са се показвали!  newsm78

# 649
  • София
И при мен ги няма.
Скоро сях цяла нива с детелина /за да ловя къртици/ и нито един леприкорн не се появи, а от кравите вече получавам само кожата, която е нужна за конюшнята. Аз съм взела този бадж, така че може и затова да ги няма при мен.

# 650
Щеше да е огромно чудо да се появи леприкон. Те ги махнаха вече. Бяха за св. Патрик.Който си е взел баджа- взел. Който не.....ами да го е взел.

# 651
  • София
Преди малко случайно си цъках по сградите (има бол, не е като да няма сгради)  Mr. Green
и успях да стартирам мисия за ново разширение на склада, последно съм на 50 елемента.

# 652
Моят е на 65 и в момента го разширявам още, не че държа много неща вътре, но дейност да кипи.  Mr. Green Досега след приключване на всяко разширение ми се появява часовник за обратно броене ( следващото разширение на склада ще е възможно след ....). Интересно какъв е максималният му капацитет.

# 653
  • София
Моят е на 65 и в момента го разширявам още, не че държа много неща вътре, но дейност да кипи.  Mr. Green Досега след приключване на всяко разширение ми се появява часовник за обратно броене ( следващото разширение на склада ще е възможно след ....). Интересно какъв е максималният му капацитет.
Моят в момента е на 110 и часовникът е включен за следващо разширение - така че, май доста обемист ще стане  Laughing

# 654
В четвъртата част на мисията на конюшнята има това Assign 2 Skill Points-някой има ли идея,защото не ми е ясно от къде да ги набавя.Според мен пише,че се получават при минаване на нивата на коня,но май не е точно така.

# 655
В четвъртата част на мисията на конюшнята има това Assign 2 Skill Points-някой има ли идея,защото не ми е ясно от къде да ги набавя.Според мен пише,че се получават при минаване на нивата на коня,но май не е точно така.
Аз имам решение  Laughing Laughing отваряш менюто - менажер и има няколко колони там разцъкваш съответно което ти иска добавяш определени точки и даваш да сейфи, като минеш тая мисия ще ти даде пак подобна задача. Има и още за новите баджове първоначално по 20 точки за първа звезда 75 за втора и т.н.т
Едит: ако нямаш това меню явно трябва ти ъпгреид на сградата

# 656

http://telme-bg.com/frontierblog/?p=956 .Със сигурност го имаш менюто, иначе няма как да стигнеш до 4 и 5 мисия.

http://telme-bg.com/frontierblog/?p=951 тука може да видиш как да разпределиш точките.

П.П. Според мен е добре само 2 точки сега и 2 на следващата мисия да разпределиш. Изчакай за родеото и тогава разпределяй другите точки.

http://telme-bg.com/frontierblog/?p=943 -> параметри на 3 от баджовете.

http://telme-bg.com/frontierblog/?p=941 -> параметри на още един от баджовете.

# 657
Благодаря ви,разпределих точките малко както ми дойде на акъла станаха най-горе 2 и ми го отчете!Отивам сега да сека на комшиите дърветата!

# 658
Благодаря ви,разпределих точките малко както ми дойде на акъла станаха най-горе 2 и ми го отчете!Отивам сега да сека на комшиите дърветата!
Чакай дали разбрах- разпределяла си докато горе ти е останало "Skill Point Available :2"?

# 659
Чакай дали разбрах- разпределяла си докато горе ти е останало "Skill Point Available :2"?

Именно,после се усетих каква глупост направих,но нищо,просто в началото не можех да разбера какво точно се иска и така я свърших,но нищо,другия кон има много точно ще ползвам неговите като се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт