FrontierVille 5

• 35 081
  • 739
  •   1
Отговори
# 150

и моят таралеж изчезна,направо ще се пукна от яд,извадих го от инвентара и се рефрешна играта #2gunfire

# 151
  • София
А по принцип може ли пак да се появи болно бизонче?
Или и други болни гадинки са планирали?
Ростан? Имаш ли видения?

# 152
  • варненка от София
То и аз вчера питах същото, ама явно съм писала с невидимото мастило, щото никой мъ не отрази  Rolling Eyes

Иначе има баджове за лечение на животинки, така че предполага повече болнички, но днес примерно не ми се появи ново. Дали това ще се поболява периодично или не  newsm78

# 153
А по принцип може ли пак да се появи болно бизонче?
Или и други болни гадинки са планирали?
Ростан? Имаш ли видения?
Аз направо си намерих без ВИДЕНИЯ Laughing , дава веднъж на ден и взех таралежа от 1 ниво на баджа (все още не е изчезнал). А който иска повече бизончета от помощните ферми си шерва но са здрави само за бройка стават не се отчитат при излекуваните

# 154
  • София
Тук има инфо за честотата на появяване на болните животинки:
http://frontiervillelegend.com/

# 155
  • София
Днес ми се появи второ болно бизонче и то при приемане на помощ от съсед, който ми храни воловете.

# 156
Тъй, създадохме всички възможни двойки в играта. Не е ли време за тройка?  Mr. Green

# 157
  • МАРС
На мен ми се появи бизонче като си храних днес кравите.

# 158
 #2gunfire и моето таралежче изчезна  Cry В баджовете ми е отчело че съм се погрижила за едно болно животно и само толкова, няма таралеж, няма дявол  #Crazy

# 159
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Имам нужда от малко помощ.
Какво трябва да направя за последното условие от тази мисия

# 160
  • Пловдив
Това е елемент от колекция - от кравите или биволите. Виж  в коя има този елемент .Трябва да "шернеш" една  Peace

# 161
Искам да ви питам какво се прави с тази захарната къща дето можеш да я ядеш?  newsm78 Моята я изядох и сега ми дава Rebuild, но като цъкна и нищо не става. Мога ли да си я построя по някакъв начин отново или направо да я махам?  Thinking

# 162
  • София
Здравейте! Да се запиша и аз като пристрастена, а по - косно ще задавам въпроси, че в момента не мога да се сетя.

Искам да ви питам какво се прави с тази захарната къща дето можеш да я ядеш?  newsm78 Моята я изядох и сега ми дава Rebuild, но като цъкна и нищо не става. Мога ли да си я построя по някакъв начин отново или направо да я махам?  Thinking
Преди имаше мисия с изяждането на къщичката и след това си я построих отново. Би трябвало и при теб трябва да стане.

# 163
Имам нужда от малко помощ.
Какво трябва да направя за последното условие от тази мисия

Това е елемент от колекция - от кравите или биволите. Виж  в коя има този елемент .Трябва да "шернеш" една  Peace
Грешиш това и мен ме заблуди имах такива 8 бр и не се отключи, затова четете внимателно кво пише.
Решението е да използваш една колекция от биковете Laughing Laughing Laughing

# 164
  • Пловдив
Dundy , вместо бикове, съм написала биволи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт