FrontierVille 5

• 35 076
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Като заговорихте за баджове Simple Smile интересно ми е някой има ли същия проблем като мен. Става въпрос за Horseshoe Honcho. Всеки ден играя, но вече месеци си стои 9/11 и това си е. Някаква идея, как да раздвижа нещата?

# 166
Като заговорихте за баджове Simple Smile интересно ми е някой има ли същия проблем като мен. Става въпрос за Horseshoe Honcho. Всеки ден играя, но вече месеци си стои 9/11 и това си е. Някаква идея, как да раздвижа нещата?

няма значение колко често играеш. важен е резултата. мен 10 пъти не ме пусна да направя 9 и вече не си хабя времето

# 167
  • София
няма значение колко често играеш. важен е резултата. мен 10 пъти не ме пусна да направя 9 и вече не си хабя времето
[/quote]
... и подковите  Simple Smile

А аз си играя на гоненица с баджа за болното животиче.
Първо трябваше да излекувам 1 животно и да получа бадж. Стана, получих и таралеж, който естествено изчезна, защото мизата за баджа се вдигна на две животинчета.
Излекувах две и сега съответно за да получа баджа трябва да излекувам 3  Joy Няма оправия.

# 168
Dundy , вместо бикове, съм написала биволи  Crazy

Грешката не е в това, а в края на изречението - не се шерва а се използва колекция. А относно вида животни ОХ си е бик отвсякъде и превода на мисията го дава колекция "бичета"

# 169
Грешката не е в това, а в края на изречението - не се шерва а се използва колекция. А относно вида животни ОХ си е бик отвсякъде и превода на мисията го дава колекция "бичета"
То и аз не знам ханглийски, ама знам че "Чикаго буулс" ще рече "Биковете от Чикаго". Та значи bull си е отвсякъде бик, а Ох си е ...малко мъжествен рогат добитък. Peace

# 170
ох,тази спринцовка ще ме умори.друг път винаги ми излиза необходимата част от колекцията от кутиите с човечета,сега отворих 10 и нищо....има ли решение????

# 171
ох,тази спринцовка ще ме умори.друг път винаги ми излиза необходимата част от колекцията от кутиите с човечета,сега отворих 10 и нищо....има ли решение????

И аз имам същия проблем Rolling Eyes Два дена въобще не ми дава  бонус докторският кабинет - отчита го, но не дава нищо!? Thinking ooooh!

# 172
  • варненка от София
И аз съм в групата на чакащите на пустата спринцовка. Забравих кога ги направих предните мисии дет се вика, ама спринцовка нямааааа. Пробвах и аз с кутиите, ама не става.

# 173
Мдааа, ще чакаме май още  #2gunfire

# 174
някой знаели на 4 мисия при шарката как се получава шишенцето newsm78

# 175
Произвеждаш си го в лечебницата.

# 176
Предния път ни изнудиха да дадем по 20 подкови за тези кутии с бонбони, сега явно искат да ни вземат по 12 подкови за спринцовката  ooooh!.
Да съобщя. Взех спринцовката. Изтрих си докторския офис, купих нов и го сковах. Даде ми други неща от колекцията. Пак го изтрих и си купих нов. Така около 15 пъти.... Най-накрая ми я даде. Явно това е начина ако не ви се дават подкови или не ви се чака дни наред за обиране на бонуса.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 14:13 от desperation

# 177
но там има едно др шише не синьото а др то как се взима

# 178
Като обмениш колекцията от ментата,там е шишето.
Винаги под зададените мисии има обяснено кое от къде се иска и взема. Не е чак толкова сложно да се прочете и разбере.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 15:21 от desperation

# 179

Какво се прави в лекарския кабинет.

Общи условия

Активация на акаунт