FrontierVille 5

• 35 111
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
И на мен не се появяват. Преди малко обрах около 100 картофа и нищо  Crossing Arms. Преди това пък обирах тикви,фъстъци....утре ще пробвам и със царевица, ама взе да ми писва нещо.

# 256
С детелини става най-бързо - за 5 минути и почваш да обираш. Расте и вероятността за поява на къртички.
Аз пък си стартирах и четирите мисии за цветя. Така сея детелини за едната мисия и докато ги обирам ми се появяват къртици за другата...  Grinning Сега ми се появи и една мисия за разширяване на склада май  newsm78. Та докато си обикалям съседите да търся някой с увехнали зеленчуци, ще ми отчита и за посещения на съседи за мисията със склада  Grinning
И още нещо - тия Pansies Като ги полеете на 6 часа, следващото поливане е чак след 13 дни и нещо... Така че трябва да имаме повече саксийки от тях, за да изпълним мисията.

# 257
  • У дома
Момичета, каква е тази Manure колекция?

# 258
Момичета, каква е тази Manure колекция?
От акитата  Wink Колекциите са надписани  Grinning

# 259
  • У дома
Олеле , Да!Виждам, че са надписани, но ...мерси Simple Smile  bouquet

# 260
  • в моя гьол
Къртиците стачкуват Wink. И при мен ги няма от 2 дни.
Цитат
тия Pansies Като ги полеете на 6 часа, следващото поливане е чак след 13 дни и нещо... Така че трябва да имаме повече саксийки от тях, за да изпълним мисията.
Да, и аз забелязах това. Вече трети път превъртам мисията с теменужките. Очакват ме още 7 пъти, за да си набавя 10 саксии. 13 дни не ми се чака.

# 261
  • София
Карамфилите еднократна мисия ли е? Не виждам да ми я предлага в цветарника!

# 262
  • до едно тепе
alpha_beta не е еднократна,но явно се бъгва играта и трябва да я рестартираш.На мен така не ми пускаше теменужките и като рестартирах се появиха пак.

# 263
  • в една мансарда точно под звездите ..........
А аз имам проблем с първата мисия за разширяване на склада.
Сека дървета у съседите, а не ми ги отчита. Знае ли някой какво трябва точно да се направи  newsm78

# 264
  • до едно тепе
Ми те дърветата трябва при теб да си ги сечеш. JoyПри съседите само на гости се ходи

# 265
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Мале, ама колко съм заспала само  Grinning
Аз от бързане да завърша мисията  Joy
pospalancho благодаря. Май този твой ник е повече за мен.
  bouquet

# 266
  • София
alpha_beta не е еднократна,но явно се бъгва играта и трябва да я рестартираш.На мен така не ми пускаше теменужките и като рестартирах се появиха пак.
мерси, така е!

# 267
Продадохме си ние разни неща, а сега ни искат същите за третото разширение на склада  #Cussing out

# 268
доживях да видя мисията с доматитеееее.... а саксии  обрах толкова много от съседи,че само веднъж пуснах мисиите и май повече няма да ги пускам.

# 269
80te крави са за разширението , кояето може би сте го минали вече, но аз още го мъча, също и едни прасета и подобни простотии..а да, и любовното дърво ми стои  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт