FrontierVille 5

• 35 141
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Даааа, ама по някое време за кокошарника иска по 30 матРиала, и номера вече не върви ...... от 20 до 30 трябва да си ги събирам, при мен никой не ми кликва на исканията.....
Ако имаш резервно ранчо, може да изпратиш част от материалите си там, докато си събереш от кутиите и след това пак да си ги върнеш... Обаче за мрежата нямам никакви идеи...
Май ще спра да събирам бонуси от кокошарниците, защото койотите само тогава ми нападат кокошките.
мерси, не се бях сетила, много хитро!

# 316
# 317
  • до канала
Можете да си местите капаните за къртици, като ги приберете в склада.След като ги извадите ги поставяте на желаното от вас място.

# 318
Новите инструменти много ми харесват. Ако пуснат и една мисия за увеличаване на бройката животни, които могат да се хранят и посеви - които да се обират, ще ги харесам още повече.  Grinning

# 319
В коя част на ранчото растат най-много камъни, че от доста време чакам, а имам всичко, но не и камъни?  Sad трябват ми общо 6 бр. newsm78 голямо чакане пада.

# 320
rostan , на 72 ниво съм. Не знам за какво ограничение става дума, но едва ли 72 ниво е недостатъчно. Другото, за което се чудя е максималната ми енергия - стои си на 37 и не мърда. Другите, които са на ниво 72 или около него с колко максимум енергия сте?

# 321
  • София
rostan , на 72 ниво съм. Не знам за какво ограничение става дума, но едва ли 72 ниво е недостатъчно. Другото, за което се чудя е максималната ми енергия - стои си на 37 и не мърда. Другите, които са на ниво 72 или около него с колко максимум енергия сте?

Странно е това с енергията ти! Аз съм на 85 ниво и ми е 63, но част от нея съм си набавила с колекциите, но не е повече от 10 добавено. Пиши на съпорта!

# 322
  • София
Можете да си местите капаните за къртици, като ги приберете в склада.След като ги извадите ги поставяте на желаното от вас място.

Много благодаря за споделената хитринка!

# 323
  • Sofia
Супер! Чудех се аз къде да ги разкарам тези капани, че не ми стига мястото за плевели Simple Smile Благодаря за инфото!
Повече инфо за новите harvester & feeders някой има ли? Струват ли си? Улесняват ли ви?

# 324
Повече инфо за новите harvester & feeders някой има ли? Струват ли си? Улесняват ли ви?
Ами аз вече споделих по-нагоре. На мен лично ми харесва с един клик да нахраня едновременно няколко животни или да обера няколко посева.  Peace

# 325
  • Sofia
Ами аз вече споделих по-нагоре. На мен лично ми харесва с един клик да нахраня едновременно няколко животни или да обера няколко посева.  Peace

Да, въпросът е колко могат да се оберат наведнъж? Защото и във Фармвил преди време (докато още играех Simple Smile) имаше едни трактори, ама те толкова гориво хабяха, че докато го набавиш губиш повече време отколкото ако копаш без трактор  ooooh!

# 326
Има си ограничение за започване на мисията и това е 20-то ниво. Но след като написах поста помислих и видях че няма как да е това нещо причината. Вече започнах и аз да приличам на жена- първо говоря и после мисля. Peace

# 327

Странно е това с енергията ти! Аз съм на 85 ниво и ми е 63, но част от нея съм си набавила с колекциите, но не е повече от 10 добавено. Пиши на съпорта!
с коя колекция се добавя енергия??

# 328
  • София

с коя колекция се добавя енергия??

на която пише +1 to max energy - sawmill collection

# 329
Имам нужда от съседи!Има ли желаещи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт